TomMaister Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Ahoj, tak řeším další dilema.Po ohřátí motoru na provozní teplotu 70-80 °C začne něco nepříjemně klepat z vrchní části motoru po přidání plynu to přestane, klepot je intenzivnější při zátěži tedy při rozjezdu na 1dničku to začne dupat víc.Na hydro to nevypadá nevíte někdo co by to mohlo být? Mě už napadá snad jen pístní čep nebo uložení ojnice??? Rozvody sem dělal, řemenici taky, vstřiky jsem zkoušel všelijak přehazovat a nyní mám korekci asi takovou : 1: 1.14 2: -0.75 3: 0.20 4: -0.75 Jinak auto jede dle mě normálně.Poradí někdo jak zjistit co mi to dupe pod kapotou ?? Citovat
PítrR Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Zdravím. Také sem řešil podobný problém. Zajímavé bylo to že to klepání se začalo ozývat právě až po zahřátí motoru. Po dlouhém pátrání sem nakonec důvod klepání našel. Byla to kapota u levého blatníku. Vyřešil sem to nalepením neoprénové pásky 2x1.5x 8cm. Citovat
TomMaister Odesláno 29. listopad 2011 Autor Odesláno 29. listopad 2011 kapota to nedělá... nikoho nic jiného nenapadá ? Citovat
TomMaister Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 zjištění: při vypojení váhy jede auto lépe a jde líp od spoda.. ale klepot nepřestane.. je někdo schopný dle nahrávky říct zda to dělaj hydro? Citovat
banan1987 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 to sa nepytaj ale tu nahravku sem rovno hod.. urcite sa niekto najde kto ti poradi.. hlavne aby bola kvalitna.. a potom to dopis aj do popisu ze tam mas nahravku.. viac ludi sa za tym obzrie.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.