Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

tak řeším další dilema.Po ohřátí motoru na provozní teplotu 70-80 °C začne něco nepříjemně klepat z vrchní části motoru po přidání plynu to přestane, klepot je intenzivnější při zátěži tedy při rozjezdu na 1dničku to začne dupat víc.Na hydro to nevypadá nevíte někdo co by to mohlo být? Mě už napadá snad jen pístní čep nebo uložení ojnice???

Rozvody sem dělal, řemenici taky, vstřiky jsem zkoušel všelijak přehazovat a nyní mám korekci asi takovou :

1: 1.14

2: -0.75

3: 0.20

4: -0.75

Jinak auto jede dle mě normálně.Poradí někdo jak zjistit co mi to dupe pod kapotou ??:)

Odesláno

Zdravím. Také sem řešil podobný problém. Zajímavé bylo to že to klepání se začalo ozývat právě až po zahřátí motoru. Po dlouhém pátrání sem nakonec důvod klepání našel. Byla to kapota u levého blatníku. Vyřešil sem to nalepením neoprénové pásky 2x1.5x 8cm.

Odesláno

to sa nepytaj ale tu nahravku sem rovno hod.. urcite sa niekto najde kto ti poradi.. hlavne aby bola kvalitna.. a potom to dopis aj do popisu ze tam mas nahravku.. viac ludi sa za tym obzrie..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...