Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mohl by mi pls nekdo rict jaky je rozdil mezi %subj% ?

kamaradka si xce koupit a pozadala me abych ji zjitil jaky je mezi tim rozdil (ja to bohuzel nevim).

diky

Odesláno

Break je obyčejnej kombík. SW je sedmimístné, má velkou variabilitu vnitřního prostoru, můžeš si vahazovat jednu sedačku po druhé, čímž si z toho uděláš skoro náklaďák, a má lepší základní výbavu, jako třeba panoramativku střechu. A tím pádem je rozdíl taky v ceně, že jo...

Odesláno

Tak to se musim \"obycejneho kombika \" zastat. Ano, v SW muzes vozit az 7 lidi, kdyz si doplatis kolem 20tis za kazdou sedacku a pokud ho chces vyuzivat jako mikrobus, ano v SW mas sklenenou strechu - dokud nejaky trouba nebude zkouset kolik to sklo vydrzi, v hicu musis mit zatazenou plentu-jinak se upeces-ale zase lip vidis na semafory:D, zadni panel je v \"kombiku\" pevny, tudiz tam muzes pokladat co chces - oproti te latkove plente u SW, v \"kombiku\" mas vzadu dve pohodlne sedacky a stredni panel na svacu, u SW misto dvou sedacek mas tri - ze by to bylo pohodlnejsi ? V kombiku mas v kufru celkem prakticke odkladaci skrinky - v SW je tam misto pro nohy - kdyby tam nahodou nekdojel.Aby bylo jasno, nemam absolutne nic proti nikomu kdo dal prednost midi MPV oproti \"kombiku\"- jsou to jen me postrehy, proc jsem si koupil Break:papa Mimochodem, uz jsem nekolikrat litoval, ze ty dve mista navic nemam, ale nejak se to vzdy vyresilo;)

• O 3 týdny později...
Odesláno

jeste nikdo nezminil cinema-posaz u sw.

sw a break ma zcela jinou karoserii, nejen strechu, ale i podlahu. v sw sedi kazda dalsi rada vys. jako v kine.

u nas jde udelat odpocet dph u breaku i u sw. z vlastni zkusenosti doporucuji sw. obcas se totiz ten totalne prazdy nakladak (pouze 2mistne auto) hodi. a s cenou sedacek se netrapim. kdyz je potreba, vim, kde si je pujcit. znam vic lidi s sw

:papa

Odesláno

s tim \"cinema\" posezem mas pravdu, je to dost prakticke a znam i lidi, co si vybiraj i auto podle vyhledu ze zadnich sedacek - nekomu se dela spatne, kdyz nevidi dopredu - nedelam si legraci.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

U SWéčka můžeš vzadu prostřední sedadlo sklopit a z opěradla máš celkem praktickej stolek. Popř. to prostřední sedadlo vyhodíš do 3.řady anebo úplně a ta dvě zbylá sedadla ve 2.řadě jdou posunout blíž k sobě, takže se tam krásně vejdou i tlustý lidi v kožichu.

Otázka: taky máš v Breaku sedačky v první řadě s opěrkama na ruce a pod nima ukládací šuflíky?

P.S. Mezi náma: ty naše sedačky jsou o 100% lepší než třeba v Opelu anebo Škodovce!

Odesláno

2Dufi:

- jj, mam tam operky na ruce i supliky po sedackama

- vzadu sice nesklapim sedadlo , ale vyklapim schranku, ve ktere si deti vozej svacinu:) a mam stolecek taky

Jak uz jsem psal - kazdemu vyhovuje neco jineho, ja uz jsem nejmin trikrat litoval, ze nemam sedm sedacek, ale spis ti zavidim tu zminovanou spotrebu u 1.6HDi, ja tech 110PS mam v 2.0 sa spotrebu \"krapitek\" vetsi:aut

a mas vzadu v kufru praktickou schranku na destnik, lano, trojuhelnik, lekarnicku, vercajk, rukavice a dalsi \"desne potrebne \" veci ?

Odesláno

Schránky tam nemám. (To je snad to jediný, co breaku závidím:) Takovej ten \"bordel\" mám v šuflíkách pod sedačkama.

Sorry, ale já mám benzín. Na naftu jsem neměl tak nějak odvahu...

Až se ti podaří opravit to osvětlení SPZ, tak dej vědět, jak ses tam dostal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...