Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

když pokrčíč kolena, pokrčíš i kotník..v botech nebo bez bot.. s tou hlavou to tam mám, že nesmíš koukat na prkno., no klidně si rejpni, je to z výukové učebnice metodiky převzaté od kanadské asociace a z rakouské metodiky tyrolského lyžování. ;)

Odesláno

no já hold si nodokážu nastvit polohu vázání...od roku 98 jsem to nevyměnil...kupoval jsem vše od K2 a asi jsem koupil prototyp, protože to vázání nikde nebylo k dostání...něco podobného je v pujčovnách to nášlapný,ale tohle je úplně jiné...bota se nechytá do těch kolíků u stran,ale je to jako na kole ty ,,kufry,, ze spodu...jenom přijdu a šlápnu a je to,nemusím si sedat stále na zadek a ,,pumpovat,, ale co mě štve je že se mi zlomila bota na achylovce a zrovna na které stojím a prostě nemohu ty boty nikde sehnat,když zatáčím tak mě to docela dře...tudíž budu muset si koupit klasiku,ale o to je horší že je to pro mě už vlastně zbytečný,když jsem si zvykl na tuhle pohodičku....

Odesláno

no pokud to neseženeš asi ti nic jiného nezbyde., tohle vázko znám, výhody to asi nějaky má ale i nevýhody.. když ti v tom zamrzne snih dostává se do toho špatně a i pro pocit někdy v tý rychlosti si říct že si v tom jen nacvaklej...

jinak po cviku si zapneš ve stoje i dalsi druhy vazani, a nebo skus vazani FLOW

Odesláno

ja mavam na rakusanky nebo na manzelku zadni rukou, a pak vetsinou skoncim na drzce :D

Odesláno

Přesně tak, pokud prkno je v pořádku a máš na něm klasiku 4díru na šrouby, tak si kup flow a nebo K2 dělá to samý co flow jenom trochu vymakanějš, ale je dražší. Jmenuje se to K2 cinch nějak takhle. A boty kup určo nový, protože v tomhle se musí i blbě jezdit, pokud pojedeš oblouk po zadní(backside) tak ještě pohoda, ale na frontside to musí být už blbý ne?! Nedej bože, abys blbě spadnul a zlomil si vtom kotník ;)

Odesláno

nemohu porovnat jak se jezdí v klasickém nebo tomhle,protože jsem to nikde ani nezkoušel na jiném a je pravda že jsem mohl.Na botě je přaska jako na vázání,takže si ty boty jakoby utáhneš,ale asi to není ono...ale nedělá mi to žádnej problém jestli back nebo frontside.Jinak je jasné že boty bych musel vyměnit,protože tyhle boty mají na podrážce ,,zámek,,

Prkno si hýčkám nejsem z těch co by řekl po 2 letech,že je prkno ,,vypráskané,, a kupoval jiné. Ani nevím na co vlastně je...když jsme to kupoval říkali ,že je to takovej universal,ale spíš na kopec než na park už nazev K2 Tranzit ...jo chtěl jsem zepellina ale stál jednou tolik v té době a bez bot a vázání, tohle bylo jako v akce v setu...výstavní kousek ...

Odesláno

Tak v 98´ toho moc nebylo, už si to i sám psal. Poradil bych ti možná investovat do něčeho novějšího, nemusíš kupovat značkový zboží, pokud na to vylezeš jen párkrát, ale já osobně bych si koupil freestyle boty na tkaničky nebo ty rychloutahováky(boty kvalitní) prkno a vázko třeba nějaký set, a jestli tě baví dělat takový ty blbosti na prkně tak určo doporučuji twin typ. Já osobně nemám rád tady to tvoje vybavení, nikdy jsem to nezkoušel ale ani nechci ;) Je to jen můj názor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...