oni Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Ma nekdo zkusenosti s timto telefonem? dost o nem premyslim, ale docetl jsem se o slabe vydrzi baterie, jenez tyhle recenze mocnedavam,pac ty to lidi resi uplne kraviny.. za kazdou zkusenost budu rad. dekuji. Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 kamos ma HTC Desire HD a jako kdybych ten telefon mel tak naprosta spokojenost :-) Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Taky jsem zvažoval HTC Sensation ale model XE http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/244768-novy-hudebni-mobil-od-htc-nabidne-extremni-vykon.html Kamarád má nějaké HTC výdrž nic moc a nějak se mu seká. Ja asi nakonec zvolím k vánocům Samsung Galaxy S II. Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 je na tom telefonu furt kdyz prej nekouka na filmy tak 3 dny a kdyz kouka na filmy v praci kdyz se nudi tak 2 dny takze ic moc vydrz ale tyhle telefony s takovejma displejema uz nemuzou vydrzet 4-5 dni Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 taky si myslím že pokud to podává výkon tak ta výdrž rapidně klesá,poslední týden jenom koukám na fórá a čtu co a jak Citovat
oni Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 no ja jsem cetl,ze prave ta sensation ani den, coz ne na hovno. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Sensation mam nejaky mesiac Nejake zakladne vlastnosti nema cenu popisovat, napisem len co mi vyhovuje, a co je horsie ... + perfektna konštrukcia ... To HTC vie, a tu mi prijde uplne super ... Takisto ako je rieseny zadny kryt, ktory je vlastne aj \"predny\" ... Po jeho odnatí ostane len display Toto ma napriklad proti SGS 2 plus + prostredie SENSE ... Je uplne super spravene, a podla mna, s ANDROIDov zakladnych, co su v novych telefonoch, nema konkurenciu. Dobry je este timespace od SE, ale toto je podla mna lepsie Tj neni nutnost, prerabat tam soft, aby to bolo nejake pekne a pouzitelne ... Zase výhoda, proti SGS 2, a jeho touchwiz +/- fotoaparát. Kvalita snímok hlavne na vecer alebo v noci je zlá ... Konkurenčný SGS 2 má foťák určite lepší ... Naopak, opravili rýchlosť fotáka, cez den, po zaostreni, staci proste ukázať na spúšť a v 1ms cvakne ... Ziadne cakanie, proste hned ... Dobre sa s nim foti aj viac snimok za sebou +/- Display ... Co sa tyka farebnosti, tak je na tom lepsie SGS2 s amoledom, alebo SE s Mobile Bravia Engine ... Ciernu maju ciernejsiu a celkovo, tie farby sú u konkurencie sýtejšie. Ale zase, ked ich nemáš vedla seba, rozdiel skoro nepoznatelný, aspom teda pre mna Inak na slnku je normálne pekne čitatelný, celkovo mi prijde uplne OK Baterka = je blbosť, ze nevydrzi ani den U techto 4,3 palcovych displayov s 2 jadrom, je ta vydrz vsade +- rovnaka ... Tak isto aj Desire HD, pokial niekto tvrdi, ze ked na nom pozera v praci filmy, ze mu vydrzi 2 dni, tak klame ... Príjmam maili s 2 pracovných a 1súkromného mailu ... Schránky sa mi refreshuju kazdych 15 minut. Denne prijmam cca 60 mailov. Mesacne prevolam smerom odomna cca 800-1000 minut, takze v podstate dosť telefonujem ... Príjmam este viac hovorov, nakolko mam presmerovany sluzobny mobil na sukromny ... Casto si prezeram Facebook, a stale som online na FB messengeri, takze prijmam odtial spravy ako SMS ... Online som stale aj na Viberovi Toto su najcastejsie veci, predpokladam, ze telefon vyuzivam dostatocne ... Den vydrzi hocijako !!! Rano ho vzdy vytahujem s nabky, vecer ho tam davam naspet ked idem spat ... Inak ked ho tam zabudnem dat, rano mavam okolo 30-40 percent ... Keby nejake otazky, daj vediet Citovat
oni Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 dekuji za podrobny popis. dnes jsem mel oba v ruce a zvitezil u me desire S, jen diky velikosti, ten sensation uz je na me moc velky... tak uvidime, snad budu spokojen. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Tak Desire S je uz viacmenej vybehovy model, parametricky uz dost pozadu oproti sensationu, ale zase na tu dobu je to vydareny kusok Velikost je vecou zvyku, ale odvtedy co som mal HTC HD2 menši display už nepripada do uvahy pre mna Mozna by som skusol aj 4,7 cku Ale tak prajem nech dobre a dlho sluzi, a nech si spokojny Citovat
dzavel Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Lubko: jakou verzi androida máš? Nějaké bugy? Jak funguje GPS - rychlost naleznutí satelitu a přesnost? Stavová dioda jde \"naučit\" jiné blikání? Díky Citovat
Jimmy106 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Mam teda HTC HD2 a baterka stoji za prd.. kdyz na tom clovek hraje hry nebo je na wifi a na netu.... ja jsem schopnej vybit telefon za hodinu a pul... s tim ze nemam pc, takze vse delam na mobilu.. jinak dele nez den mi nevydrzi ani nahodou, ale taky uz ma dosti za sebou Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Dzavel - mam original verziu ktora tam bola, tj Android 2.3.4 a HTC Sense 3.0 a čislo verzie SW od HTC je 1.50.401.1 , GPS funguje v podstate okamzite, ked mu nechas povolenu aj lokalizaciu pomocou dostupnych sieti ... Tak naozaj otazka cca 10 sekund ... Pouzivam na tom navi Sygic, a funguje bez problemu ... Presnost je uplne OK, s tym som nemal problem ... Bug som postrehol iba jeden, ked som mal vyhodeny na obrazovke widget \"ludia\" tak mi sem tam hadzalo chybu, ze ludia vykonal nejaku nepovolenu operaciu a vynutene zatvorenie ... Dal som to dole z homescreenu, a uz mam pokoj ... Odvtedy prebehly nejake 2 updaty, takze mozno je to uz prec, ale neriesil som to, nakolko to na homescreenu absolutne nepotrebujem. Stavovu diodu som sa ani nepokusal nejak prenastavovat ... Som nauceny, pri nabijani oranzova - nabija, zelena = nabyti ... Ked zelena dioda mimo nabky blika, tak mam mail, sms alebo viber, ak blika oranzova, mam menej ako 15 percent baterky ... Jimmy106 -to musi mat hodne za sebou, a ked na tom vela hras, tak odporucam, aby si si s ebayu kupil 2 jitu baterku s hrubym zadnym krytom ... Mal som ju na skusku, je to uplne v pohode, vobec to nevadi, a telefon nabity dal v pohode 3 dni A bezis s nim na WM 6.5 tke alebo to mas prerobene na android ? Citovat
oni Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 no ja jsem ho mel v ruce a proste je to na me moc velky, uz mi to neprijde mobilni a ta 3.7 display staci, ono z tech starsi ma nejlepsi rozliseni. Jinak dekuju, snad budu. Citovat
Jimmy106 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Windowsy mam smazany a je tam plnphodnotny android z DesireZ a dvojrou baterku nechci, mel jsem ji na starem Diamondovi I a telefon se mi nevesel do kapsy a vydrz te baterky byla snad stejna, jako origo.. si pamatuju ze vecer jsem si nabil jednu baterku, pres noc druhou a kdyz jsem se vracep ze skoly, tak jsem mel mobil v batohu, protoze se mi vybily obe baterky.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Mne ta baterka teda vydrzala skoro 3 dni bez problemu ... Nechci vedet co s tym telefonom robis ... Na hranie si kup PSP alebo nieco obdobne Inak ci Sensation alebo HD2 sa mi vzdy vpohode mestili do vačku i na tesnych rifliach Uz sa tesim, ked si buedm moct vyskusat 4,7 cku display, to uz mozna bude moc, ale vyskusat to urcite chcem Citovat
Jimmy106 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Lubk0, neboj, nic zasadniho, hry tu mam asi jenom 2 ktere stejne moc casto nehraju. Ale jak rikam, nemam zadny pc ani ntb takze vse jedu pres mobil, ktery je temer cely den na nebijecce a na 4,7ku display se taky tesim, ja mam pomerne velke ruce a me to tedka naprosto vyhovuje, ale mam rad velke displaye, hlavne na filmy Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Zajtra jedu na Android Road Show, a bude prezentacia aj Sensation XL s tou 4,7 ckou Tak se tesim, a pak dam reference [Edited on 29/11/11 10:04 by Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Tak s toho XL som sklamanyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Jednojadrovy procak sa este da skusnut, ale to, ze sensation ma qHD rozlisenie na 4.3 displyi, a na toto XL ko s 4,7 displayom dali mense rozlysenie len 800x480, to ma dostalo ... Uz to zacina vadit, takze za mna nieeeeeeeeeeeeeeee Inak ale je to stale \"vovačkunositelné\" a to celkom v pohode, nakolko je uzučký. Citovat
olda Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Taky jsem měl na něj políčeno,ale zklamal mě,takže si pořídim opět Xperii,ale Nozomi,akorát musím 2 měsíce čekat,než přijde na trh Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.