Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ma nekdo zkusenosti s timto telefonem? dost o nem premyslim, ale docetl jsem se o slabe vydrzi baterie, jenez tyhle recenze mocnedavam,pac ty to lidi resi uplne kraviny.. za kazdou zkusenost budu rad. dekuji.

Odesláno

Sensation mam nejaky mesiac :)

Nejake zakladne vlastnosti nema cenu popisovat, napisem len co mi vyhovuje, a co je horsie ...

+ perfektna konštrukcia ... To HTC vie, a tu mi prijde uplne super ... Takisto ako je rieseny zadny kryt, ktory je vlastne aj \"predny\" ... Po jeho odnatí ostane len display :) Toto ma napriklad proti SGS 2 plus

+ prostredie SENSE ... Je uplne super spravene, a podla mna, s ANDROIDov zakladnych, co su v novych telefonoch, nema konkurenciu. Dobry je este timespace od SE, ale toto je podla mna lepsie :) Tj neni nutnost, prerabat tam soft, aby to bolo nejake pekne a pouzitelne ... Zase výhoda, proti SGS 2, a jeho touchwiz

+/- fotoaparát. Kvalita snímok hlavne na vecer alebo v noci je zlá ... Konkurenčný SGS 2 má foťák určite lepší ... Naopak, opravili rýchlosť fotáka, cez den, po zaostreni, staci proste ukázať na spúšť a v 1ms cvakne ... Ziadne cakanie, proste hned ... Dobre sa s nim foti aj viac snimok za sebou

+/- Display ... Co sa tyka farebnosti, tak je na tom lepsie SGS2 s amoledom, alebo SE s Mobile Bravia Engine ... Ciernu maju ciernejsiu a celkovo, tie farby sú u konkurencie sýtejšie. Ale zase, ked ich nemáš vedla seba, rozdiel skoro nepoznatelný, aspom teda pre mna :) Inak na slnku je normálne pekne čitatelný, celkovo mi prijde uplne OK

Baterka = je blbosť, ze nevydrzi ani den :) U techto 4,3 palcovych displayov s 2 jadrom, je ta vydrz vsade +- rovnaka ... Tak isto aj Desire HD, pokial niekto tvrdi, ze ked na nom pozera v praci filmy, ze mu vydrzi 2 dni, tak klame ...

Príjmam maili s 2 pracovných a 1súkromného mailu ... Schránky sa mi refreshuju kazdych 15 minut. Denne prijmam cca 60 mailov. Mesacne prevolam smerom odomna cca 800-1000 minut, takze v podstate dosť telefonujem ... Príjmam este viac hovorov, nakolko mam presmerovany sluzobny mobil na sukromny ... Casto si prezeram Facebook, a stale som online na FB messengeri, takze prijmam odtial spravy ako SMS ... Online som stale aj na Viberovi :) Toto su najcastejsie veci, predpokladam, ze telefon vyuzivam dostatocne ... Den vydrzi hocijako !!! Rano ho vzdy vytahujem s nabky, vecer ho tam davam naspet ked idem spat ... Inak ked ho tam zabudnem dat, rano mavam okolo 30-40 percent ...

Keby nejake otazky, daj vediet :)

Odesláno

dekuji za podrobny popis. dnes jsem mel oba v ruce a zvitezil u me desire S, jen diky velikosti, ten sensation uz je na me moc velky... tak uvidime, snad budu spokojen.

Odesláno

Tak Desire S je uz viacmenej vybehovy model, parametricky uz dost pozadu oproti sensationu, ale zase na tu dobu je to vydareny kusok :) Velikost je vecou zvyku, ale odvtedy co som mal HTC HD2 menši display už nepripada do uvahy pre mna :D Mozna by som skusol aj 4,7 cku :P

Ale tak prajem nech dobre a dlho sluzi, a nech si spokojny :)

Odesláno

Mam teda HTC HD2 a baterka stoji za prd.. kdyz na tom clovek hraje hry nebo je na wifi a na netu.... ja jsem schopnej vybit telefon za hodinu a pul... s tim ze nemam pc, takze vse delam na mobilu.. jinak dele nez den mi nevydrzi ani nahodou, ale taky uz ma dosti za sebou :D

Odesláno

Dzavel - mam original verziu ktora tam bola, tj Android 2.3.4 a HTC Sense 3.0 a čislo verzie SW od HTC je 1.50.401.1 , GPS funguje v podstate okamzite, ked mu nechas povolenu aj lokalizaciu pomocou dostupnych sieti ... Tak naozaj otazka cca 10 sekund ... Pouzivam na tom navi Sygic, a funguje bez problemu ... Presnost je uplne OK, s tym som nemal problem ...

Bug som postrehol iba jeden, ked som mal vyhodeny na obrazovke widget \"ludia\" tak mi sem tam hadzalo chybu, ze ludia vykonal nejaku nepovolenu operaciu a vynutene zatvorenie ... Dal som to dole z homescreenu, a uz mam pokoj ... Odvtedy prebehly nejake 2 updaty, takze mozno je to uz prec, ale neriesil som to, nakolko to na homescreenu absolutne nepotrebujem.

Stavovu diodu som sa ani nepokusal nejak prenastavovat ... Som nauceny, pri nabijani oranzova - nabija, zelena = nabyti ... Ked zelena dioda mimo nabky blika, tak mam mail, sms alebo viber, ak blika oranzova, mam menej ako 15 percent baterky ...

Jimmy106 -to musi mat hodne za sebou, a ked na tom vela hras, tak odporucam, aby si si s ebayu kupil 2 jitu baterku s hrubym zadnym krytom ... Mal som ju na skusku, je to uplne v pohode, vobec to nevadi, a telefon nabity dal v pohode 3 dni :) A bezis s nim na WM 6.5 tke alebo to mas prerobene na android ?

Odesláno

no ja jsem ho mel v ruce a proste je to na me moc velky, uz mi to neprijde mobilni a ta 3.7 display staci, ono z tech starsi ma nejlepsi rozliseni. Jinak dekuju, snad budu.

Odesláno

Windowsy mam smazany a je tam plnphodnotny android z DesireZ :) a dvojrou baterku nechci, mel jsem ji na starem Diamondovi I a telefon se mi nevesel do kapsy a vydrz te baterky byla snad stejna, jako origo.. si pamatuju ze vecer jsem si nabil jednu baterku, pres noc druhou a kdyz jsem se vracep ze skoly, tak jsem mel mobil v batohu, protoze se mi vybily obe baterky.. :D

Odesláno

Mne ta baterka teda vydrzala skoro 3 dni bez problemu ... Nechci vedet co s tym telefonom robis ... :(

Na hranie si kup PSP alebo nieco obdobne :D

Inak ci Sensation alebo HD2 sa mi vzdy vpohode mestili do vačku i na tesnych rifliach :) Uz sa tesim, ked si buedm moct vyskusat 4,7 cku display, to uz mozna bude moc, ale vyskusat to urcite chcem :)

Odesláno

Lubk0, neboj, nic zasadniho, hry tu mam asi jenom 2 ktere stejne moc casto nehraju. Ale jak rikam, nemam zadny pc ani ntb takze vse jedu pres mobil, ktery je temer cely den na nebijecce :) a na 4,7ku display se taky tesim, ja mam pomerne velke ruce a me to tedka naprosto vyhovuje, ale mam rad velke displaye, hlavne na filmy ;)

Odesláno

Zajtra jedu na Android Road Show, a bude prezentacia aj Sensation XL s tou 4,7 ckou :)

Tak se tesim, a pak dam reference :D

[Edited on 29/11/11 10:04 by Lubk0]

Odesláno

Tak s toho XL som sklamanyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Jednojadrovy procak sa este da skusnut, ale to, ze sensation ma qHD rozlisenie na 4.3 displyi, a na toto XL ko s 4,7 displayom dali mense rozlysenie len 800x480, to ma dostalo ...

Uz to zacina vadit, takze za mna nieeeeeeeeeeeeeeee

Inak ale je to stale \"vovačkunositelné\" a to celkom v pohode, nakolko je uzučký.

Odesláno

Taky jsem měl na něj políčeno,ale zklamal mě,takže si pořídim opět Xperii,ale Nozomi,akorát musím 2 měsíce čekat,než přijde na trh :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...