liza6 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 To mi je jasný, ale když se podíváš kde a jak je uchycený stabilizátor tak je to podle mě blbost, tyhle tyčky fungují jen ve svislém směru(na tah) vždyt je na každý straně kloub. Takže pokud by se kolo nějak vytočilo tak ta tyčka se vytočí stím, mě se třeba přestřihnul tlumič kolo se vylomilo a tyčka tam držela pořád stejně Citovat
linomaniac Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 ja som mal rovnaký problém s manželkinym citroenom, ale keď to už báchalo do volantu, tak som dotiahol skrutny na kolese (zo štyroch zostali už len dve) Citovat
Benžík Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Stabilizátor neni kvuli geometrie, ale kvuli tomu, aby se to nenaklánělo v zatáčkách. Citovat
Miko1 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Ty vole normálně tě lituju h@sky místo rad ti to tu ještě poflušou! ale co se tíče mě tak u mě to dělají stab.tyče. Citovat
krtek 2 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 nebudem sa hadat http://cs.wikipedia.org/wiki/Stabilizátor_(odpružení) ale precitaj si tuto vetu Nevýhodou je snížení přilnavosti vnitřního kola při průjezdu zatáčkou to znamena ze vaha auta sa rozlozi na obe kolesa kdez to bez stabilizat sa podstatna cast vahy prenesie na vnutorne kolo a geometria tam urcite nebude rovnaka v oboch pripadoch [Edited on 28/11/11 14:27 by krtek 2] [upravil dne 28/11/11 16:03 od Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.