podolak2 Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 ahoj, mám takovej malej technickej.... když auto stoji na většich mrazech tak se mi objevi toto na displeji \"airbag fault\" nebo něco takovyho ted si nejsem jisty...ale nevim co to je? ale pak vypnu kliček a znovu nastartuji a je to ok. A dělá to fakt jen když auto stoji na velkym mrazu, jinak ne Citovat
Guest mischko11 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 hm moment cize ked auto dlhsie stoji a ides nastartovat tak ti ostane svietit airbag? potom vypnes a nastartujes znova a uz nesvieti ? akumulator mas v poriadku ? Citovat
podolak2 Odesláno 26. listopad 2011 Autor Odesláno 26. listopad 2011 hm moment cize ked auto dlhsie stoji a ides nastartovat tak ti ostane svietit airbag? potom vypnes a nastartujes znova a uz nesvieti ? akumulator mas v poriadku ? jo tak nějak, ale neni to že auto stoji delši dobu ale jen když je velky mraz, když je tepleji tak to nic neudělá. Jinak baterka nevim moc silná se mi nezdá, točí pomaleji. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 ak je pokles napatia tak sa vzdy rozsvieti airbag,ale viem ze kolega mal rovnaky problem a doteraz nevyrieseny,a to vyskusal vsetky ukostrenia a kablove spoje a aj ovladac na neutralizaciu airbagu spolujazdca lebo mu vyhadzovalo zavadu airbagu spolujazdca a malo to nieco spolocne z neutralizaciou ,tak vazne nevim akumulator je najlahsie otestovat pripadne nabit Citovat
faki Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Mne to tiež robilo za studena a po druhom naštartovaní už nie. Neskôr do toho prišli aj iné hlášky ako Imobilizer, ABS... Po nabití batérie bolo chvíľku dobre, po čase sa to všetko vrátilo. Vyriešil som to kúpou novej baterky a je to v poriadku. Citovat
hlina23 Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Ahoj, dnes se mi stalo, když jsem rano přišel k autu tak jsem centrálem odemkl jako vžy , nasedl ,dal kliček do zapalování pootočil a když jsem chtěl nastartovat tak jako kdyby byla baterka skoro vybita. Slabe otočilo a najednou se ozval zvuk a objevila se hláška: IMOBILIZER ENGINE FAULT skousel sem to este 4 x a nic ... to same. tak jsem vytáhl z garáže druhé auto otce a připojil startovací kabely, bez čekání sem vlezl do auta otočil a normalně nastartoval. nevíte čím to může být? auto sem měl venku a bylo asi 5 °C což není žádný mráz, minulý rok mi nešlo nastartovat jen v silných 20°C mrazech. Citovat
HonzaZ Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Pravděpodobně má baterka po funkčním období. Zkus ji nabít a uvidíš. Také by ji mohlo něco vybíjet. Nemáš na autě něco dodělávané? Citovat
hlina23 Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 jen jsem daval tyčku do páčky abych měl i ostatní údaje jinak nic Citovat
HonzaZ Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Tak ta tyčka určitě ne. Jak starou baterku máš? Zkus ji nabít a pokud se to bude opakovat, tak ještě zkusit změřit klidový odběr po usnutí BSI. Pokud bude malý, řádově mA, tak opravdu baterka. Blbou kostru mít asi nebudeš, když to přes kabely bez problému nastartuje. Citovat
hlina23 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Jak změřím ten klidový odběr? kde? kam co strčit? Jinak baterka právě vubec netuším jak je stará, já s tímhle autem jezdím asi rok a neco a ta baterka tam byla, a auto stálo nekde u opravny a čekalo na opravu. Jinak jak je to s dobytím baterky? Když ji vypojím a vyndám z auta, tak co až jí tam budu dávat? Nebude to chtít nějaký kód? Citovat
koblih69 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Klidový odběr změříč tak, že na odpojenou svorku od baterky připojíš jeden fous měřáku a na kontakt baterky druhej fous. Přepnuto musíš mít na rozsah min 2A. Auto nech nejlépe pár minut stát než se \"uspí\" BSI. Tím dodělkem bývá nejčastěji autorádio... Citovat
hlina23 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 takže odpojim kabel + od baterky a na nej dam jeden konec meřaku a na + na baterce druhej? chapu to spravne? a co s tim kodem bude to po mě neco chtit když ji takhle odpojim vyndam a zapojim? Citovat
HonzaZ Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Ano na + baterky připoj + měřáku a na - měřáku kabel od baterky. Musíš mít měřák přepnutý na DC A (česky stejnosměrný - proud ) a jak píše koblih rozsah aspoň 2A. Co se týká kódu, jaký máš rok výroby? Citovat
HonzaZ Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Takže si s kódem nedělej starosti. To auto má BSI a rádio je s ní spárováno přes VIN. Žádný kód. Citovat
hlina23 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 takže když ji normálně vyndám z auta zkusím nabít a pak ji tam dám tak normálně startuju? Citovat
HonzaZ Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Ano, je dobré po vytažení klíčku ze zapalování počkat několik minut a pak odpojit baterku. Po připojení baterky zase tak minutu počkat, otočit klíček aby se rozsvítily všechny kontrolky, zase minutku počkat a pak nastartovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.