Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

img20110820122608.jpg

:papa

Tak po skoro 3 mesiacoch ju predstavim, prve naozajstne auto, 2007 407 2.0 gt HDi 100kw

gt = executive takze plna cierna koza, 6st manual, elektricke sedacky (bez pamete), RT4 radio, original xenony, zadne parkovacie senzory, tempomat a obmedzovac, 17` cosmos a drobnosti ako samozatmavovacie spetne, roletky v zadnych dverach a na zadnom okne a podobne

vela veci som urcite nespomenul, asi preto ze mi uz pripadaju bezne, strasne rychlo som si nan totiz zvykol

z veci co ma nanej trapia spomeniem zatial

-stale za naftu platim len ja :D

-po prejazde jamou sa mi zda ze zatrasie svetlami

-nejdu vypnut hmlovky, az po vypnuti svetiel

-zda sa mi ze slabo brzdi (vpredu nezname disky a ferodo platnicky, vzadu nezname disky a trw platnicky)

-odskakuje zadok

-kupil som ju s pneu vpredu avon zv3 (jedna obuta opacne) a vzadu celorocne goodride SA-05

-hriat sedacky som citil len raz

[upravil dne 22/12/13 09:30 od poldy]

Odesláno

Zdarec, moc pěkný kousek, hlavně barva je skvělá... Tak ti s ním přeji mnoho šťastných kilometrů a ať tě nezlobí :aut:papa

A když si necháš ztmavit skla, dáš hezké kola, auto bude pecka...

Odesláno

ako stoji v nadpise, vie niekto poradit aka moze byt minimalna a maximalna dlzka srobov na plechove disky? original mam M12 1.25 28mm a potrebujem knim bezpecnostne, boli mi ponuknute len 25mm a 30mm su to MCGARD a 28mm vraj nerobia

[upravil dne 24.11.2011 21:33 od poldo306]

Odesláno
Zdarec, moc pěkný kousek, hlavně barva je skvělá... Tak ti s ním přeji mnoho šťastných kilometrů a ať tě nezlobí :aut:papa

A když si necháš ztmavit skla, dáš hezké kola, auto bude pecka...

dakujem dakujem, tesime sa na kazdu (milu) snim :) zatmavenie sa ale konat nikdy nebude, nech pekne vidno ze ho vzadu strazi lev :D

Odesláno

bezpecnostne sroby

podla TEJTO stranky mi naslo na 407 sroby dlhe 24,1mm a tie iste pre fiat marea co by mal byt ten isty rozmer

ked vyhladam podla rozmeru, najde len 30,5mm

uz neviem co je lepsie, mat ich o 4mm kratsie alebo 2mm dlhsie :myslim

Odesláno

Zober dlhšie, po pripevnení kolesa skús či sa ľahko pretáča. Keby to drhlo, ešte vždy môžeš na brúske zo skrutky ubrať. Ale verím, že tam je dostatočná rezerva na tie dva mm.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak som si dnes cez PP2000 prezeral autii a mam deaktivovane vstrekovanie aditiva. Presiel som od kupy asi 6000km, ziadna hlaska, spotreba pri 130 asi 8l , priemerna 7l , teraz v zime 7.2l

Vo FAPe asi vlozka este je, podla zvuku duty nieje, mozno je len prevrtany co je podla anglickych for bezna procedura bud jedna velka alebo 4 mensie diery durch ... alebo je este cely ...

Caka ma na vianoce 2500km domov a dalsich 2500 s5 na studeny ostrov, co riskujem ak bol urobeny FAP off neodborne alebo Kvalitne ale vlozka je stale dnu?

(hladanie som pouzil)

Odesláno

tak a sme na rodnej hrude a tu aspon 3 fotecky z cesty. 2500 km zvladnutych a jedine co mi chybalo bolo vyhrievanie zadnych sedaciek a znovu niekto kto zaplati zakazdym za naftu :)

Stastne a vesele :)

odchod

dsc0003f.jpg

opustame studeny ostrov

dsc0004pp.jpg

asi deutchland

dsc0015ec.jpg

• O 5 měsíců později...
Odesláno

tak som mu teda doprial :) ine drobnosti ako napr dve maticky, jedna z pantov dveri a druha od potrubia z airboxu (proste sa stade stratili) komentovat nebudem, ani preco som musel kupit ten origo kluc 27 :)))

img0050ss.jpg

img0055uq.jpg

Odesláno

kontrola geometrie dopadla nad moje ocakavania, slovensky mechanik povedal asi 6x ze je to jako nove auto, jako nove auto, jako ...

spodne capy v vraj poriadku a to co je cervene sa vraj nastavit neda

geo407.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak za par hodin odchadzame s5 do UK

sivos dostal predne gumy hectorra2, bol 3x umyty, spapal 2 a pol nadrze za 2 tyzdne a cerstvo ma rain off na celnom skle :D a mimochodom som uz vyse tyzdna zenaty a nepostrehol som ziadne zmeny chovania, len sa chcem ospravedlnit ak som za tie 2 tyzdne niekoho na cestach v okoli Ziliny a Oravy obmedzil alebo nebodaj ohrozil :)407havrania.jpg

a na koniec pozdravujem vsetkych co sa v zakrutach tisnu do vedlajsieho pruhu, najme cierna 106 z hornej oravy ma bohovske stastie ze mam v aute kameru co nezaostri SPZ :)

Odesláno

Je možné ,že by som ťa stretával a videl parkovať v našej krásnej strediskovej obci s autocampingom kúsok za Žilinou smerom na Terchovú?

:papa

EDIT: Tak podľa fotiek to je isté.....naposledy v pondelok 6.8.12 okolo 20:00 aj s boxom na streche....

[upravil dne 7/8/12 13:14 od Juve]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

mate niekto skusenost s montazou tazneho zariadenia?

nejake rady co si mam nato pripravit? pol dna volneho casu a 20 roznych klucov alebo praca na dve hodky? ine poistky?

(v tejto krasne krajine netreba tazne zapisovat do papierov ani odborne namontovat v servise)

nieco som nasiel tu ale je to dost malo

[upravil dne 29/9/12 14:03 od poldy]

• O 2 týdny později...
Odesláno

pred par mesiacmi som pri otacani (opatrne) vbehol vodicovym kolesom do dost hlbokej jamy, hnusny zvuk aj pocit ... Odvtedy mam problem s piskanim brzd. Bolo to take to obcasne prerusovane popiskovanie ked nebrzdim. Vsetky brzdy som mal rozobrane, ocistene a premazane ale pomohlo to tak na tyzden a oddnes to uz piska vkuse. Kazda platnicka ma minimalne 5mm a kotuce su zodrate rovnomerne no tie som nemeral. Auto bolo na geometrii az potom a vsetko bolo v poriadku. Disky su rovne, vpredu su 2 mesiace stare gumy. Moze to byt loziskom? Alebo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...