Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Slipkont máš sz.

Kombi celkově slouží k poklidné a rodinné jízdě , takže jízdní vlastnosti jsou oproti sedanu horší - zvláště v zatáčkách.

Jinak kdo chce řešit spotřebu - kupte si naftu , nebo předělejte na plyn :D :D :D

[upravil dne 24.11.11 18:36 od Miku]

Odesláno

liza6 : protože je to 2,2i a ne podělanej 2,0i....je to opravdu tak i u 407 je lepší spotřeba u tohodle motoru než u 2litru. Nemusíš to tolik totiž vytáčet aby se to hnulo.

Slipkont : o spotřebu mi nešlo a stejně jsem to hodil na plyn a mohu říct že jsem asi chybu neudělal....když se bavíme o tom motoru....

[upravil dne 24.11.2011 19:20 od John_Ice]

Odesláno

já jsem nad tím neuvažoval,proto jsem šel do 2,2i ,malinko jsem se bál 3 litru,ale kdybych už před tím o tom uvažoval šel bych do 3litru rozhodně.

Ale je zas asi pravda,že 3litr bude mít najeto víc než 2,2....ale těch motorů je strašně málo,sice zas se nemá co tam posrat v tom motoru ale když jo musíš koupit vše nové nic z vrakáče asi nebude.

Odesláno

ND na motor možná ne,ale na 406 hafo....za ty prachy nádhera a myslím si,že půjde i dolů,protože kdo dnes chce benzín a ještě tenhle obsah....nikdo a nebo šílenec....bude rád dotyčnej že se toho zbaví...

Odesláno

Liza: jezdim podle pocitu, ale treba pri 120 km/h tocim cca 3000 otacek a to je pro auto ideal :). Divim se tem spotreba obcas taky, ale je to tak, meril jsem to i podle najezdu km :), kdyz opravdu jedu normalne, tedy ne, ze kazdej kamion musim hned predjet, tak to na spotrebe udela opravdu hodne. Zase na druhou stranu jsem si nekupoval silne benzinove auto, abych resil spotrebu. Najezd km nemam ani takovy, aby se mi diesel vyplatil. Ta 2,2 je vykonove, kroutakem nekde jinde nez dvoulitr a nemusi se na to tak hamtat. Ma i udajne upraveny svody z vyroby :)

elton: tady nekdo na zimnim klouzani vyfasuje lopatu a hrablo :D

Odesláno

z ty 1,4 to bude pro tebe docela rachot s vykonem :D

LPG bych do auta nechtel :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...