Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no pokud bych to osvetlil cervenyma diodama, tak bych musel u svetlovodiveho plastu orezat okolo hridelky,aby to neovlivnovalo rucicku.

To krtek 2: covece to neni spatny napad, kouknu jestli se to neda sehnat u nas nekde.

Odesláno
vypada to dobre, ale prave i tak ty rucicky jsou takovy mdly.. ty bych potreboval nejak vic osvitit. ale jinak pekny.

Ty budu snad ještě letost předělávat až se k tomu dokopu,a vyndám další osvětlení.Nemám už totiž jednoduchý přístuk k budíkům ;)chci aby svítili do modra.Nechá se koupit modrá dioda přímo stou patici co sou na budíky :-D

Chci to mít koplet modrý,a nebo možná skusim ještě bílí diodi aby to byla opravdu bílá,ted sou tam klasický žárovičky který sou k prdu.

chce to diodu :D

Odesláno

hele tu diodu misto zarovky nebo rovnou s tou patici je na prd, pac to poradne nenavedes do toho svetlovodivyho plastu, teda da se to,ale nikdy to nebude 100%. ted mam na zkousku smd diody do ty patice, tak sem na to zvedavej, uvidime, snad zitra prijdou.

Odesláno
hele tu diodu misto zarovky nebo rovnou s tou patici je na prd, pac to poradne nenavedes do toho svetlovodivyho plastu, teda da se to,ale nikdy to nebude 100%. ted mam na zkousku smd diody do ty patice, tak sem na to zvedavej, uvidime, snad zitra prijdou.

Promin foceno mobilem.

Vše dělano dioda,a na palubnim počítači sou ty diodi stou patící :D

15410049.jpg

Odesláno

jj, palubak uz mam hotovej a jelikoz mam radio s cervenyma tlacitkama a modrej displej,tak to same udelam s ovladanim klimi, cerveny tlacitka a modrej display.

Odesláno
jj, palubak uz mam hotovej a jelikoz mam radio s cervenyma tlacitkama a modrej displej,tak to same udelam s ovladanim klimi, cerveny tlacitka a modrej display.

S klimo to je jednoduší,jen těch diod co tam je.A ta cena pak za ně:D.Trochu se mi protočili oči :P

S rádiem to mám jednoduchý,mám více barevný a nastavim si tam různé barvy :D

Odesláno

pocuj na tom 2.0 l mi nesvieti digi panel klimi nic (podsvietenie)da sa to tam pomenit tie smd diody? to je este st model nevidim na tlacidla je ss tym vela roboty? nesu tam nahodou ziarovky?

[Edited on 24/11/11 18:58 by krtek 2]

Odesláno
pocuj na tom 2.0 l mi nesvieti digi panel klimi nic (podsvietenie)da sa to tam pomenit tie smd diody? to je este st model nevidim na tlacidla je ss tym vela roboty? nesu tam nahodou ziarovky?

Čus tak v tomhle ti fakt neporadím,netuším co tak je ve star.modelu:myslim

Mám zmáklej ten svuj :)

Odesláno

vyzera to takmer tak isto okem toho horneho displeja co je na fotke

ONI-ta parada ked ziarovky len mi je divne ze nesvieti cely panelokrem displeja nejake divne ne? mam ho kratko zeby predosli majitelia sa bali to rozobrat a postupnee odisli vsetky ziarovky? alebo je odrbany privod napetia predosly majitel ma presviecal ze tam su diody a nejde to len tak pomenit

[Edited on 24/11/11 19:17 by krtek 2]

Odesláno

Promin foceno mobilem.

Vše dělano dioda,a na palubnim počítači sou ty diodi stou patící :D

15410049.jpg

Jak se s tou modrou jezdí??? Už nikdy bych si modré podsvícení nedal......hrozně ale hrozně to v noci tahalo oči....

Odesláno

To krtek: tak to mas smd diody urcite. Jinak je teda divny ze nesviti ani jedna, videl bych to na chybu v tistenym spoji.

To prema: toho se prave taky bojim. Vim ze golfy a passaty to maj a je to takovy no, nevim jak to napsat,ale taky se bojim, aby to me pak neboleli oci.

Odesláno

ono neni divu, ze modry podsviceni taha v noci za oci, oko neni proti modremu svetlu dostatecne chraneno, takze pri delsi expozici muze dojit k poskozeni sitnice v oku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...