Judes Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Tak tak preháňať to netreba aby z toho nebol gýčový kolotoč . Citovat
Marcel00 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 ved uz teraz ako to mate tak je.... Citovat
Joozino Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 nechapem, ved nic nevidis cez den Citovat
chuck11 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Joozino-- to neřeš holt někteří co není orginál neuznávají,nikdo jim to netlačí,aby si to dělali taky (jestli by to vůbec zvládly je další věc:D) ,žijeme v demokracii tak ať se vyjádří jejich názory jim neberu;) hlavně ať neosočujou a neurážejí PS.teď se do mně můžou dotyční pustit:P Citovat
Joozino Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 Joozino-- to neřeš holt někteří co není orginál neuznávají,nikdo jim to netlačí,aby si to dělali taky (jestli by to vůbec zvládly je další věc:D) ,žijeme v demokracii tak ať se vyjádří jejich názory jim neberu;) hlavně ať neosočujou a neurážejí PS.teď se do mně můžou dotyční pustit:P tak ! suhlasim Citovat
dodo407sw Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Jozino, ked si pozries kolko LED pasikov ma Prema, tak to nema nikto jak on takze kludne rob Citovat
koblih69 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 prostě podle vkusu každého soudruha. Já tyhle věci nemusím. Navíc když vezmeš stopařku aspoň ti pak v lese tak snadno neuteče... Citovat
Judes Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Dnes som mal trochu času a pripravil zväzok na osvetlenie kľučiek a odkladacieho priestoru aj na zadných dverách. Keď sa k tomu dostanem tak v sobotu pokračujem s montážou. Citovat
DERT123 Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Jozino, ked si pozries kolko LED pasikov ma Prema, tak to nema nikto jak on takze kludne rob no neviem urco sa niekto najde co ma toho viac :aut [upravil dne 22/3/12 15:38 od DERT123] Citovat
Přema Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Jozino, ked si pozries kolko LED pasikov ma Prema, tak to nema nikto jak on takze kludne rob :myslim:D:D:papa Citovat
dodo407sw Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 mne sa pacia hlavne Premove smerovky v spetakoch... to by som cel... mozzno sa do toho pustim Citovat
Judes Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Dnes som pokračoval s osvetlením vnútorných kľučiek a odkladacích priestorov v zadných dverách, všetko šlo hladko až nato že v káblových zväzkoch nebol fialový káblik (+ pól) ako v predných. Nezostalo mi nič len pohľadať v ktorom kábliku je šťava, napojil som to na káblový zväzok čo vedie ku spínaču ovládania okien a tam boli 2 biele, 1 zelený a 1 zelenožltý. Šťava bola v zelenom tak som to napojil tam a ukostril na dverách (- pól), začal som pravými zadnými a osvetlenie fungovalo. Potom som sa pustil do ľavých zadných (za šoférom), kábliky s led diódami už boli nahodené a tak som chcel ešte pred nahodením obloženia dverí odskúšať či to funguje (ako pri ostatných dverách). Zapnem zapaľovanie (keď je auto v EKO móde je potrebné aj naštartovať) a v PZ dverách sa nič nedeje ledky nesvietia, skúšam všetko možné všetko bolo zapojené ako v ostatných dverách a predsa to nesvietilo. Po chvíľke som zistil že v PZ dverách nie je kostra, prikladal som káblik ku skrutkám prípadne na nelakovanú časť a - pól nikde. Nič nezostalo len pohľadať -pól na káblikoch vo zväzku a bol to zelenožltý káblik a tak už sú osvetlené všetky vnútorné kľučky a odkladacie miesta. Dúfam že to niekomu pomôže kto sa na to podujme alebo si to bude chcieť dorábať . Citovat
Balachar Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Ahoj Judes, paci sa mi tvoj upgrade osvetlenia, ze nielen klucky, ale aj odkladaci priestor, urcite sa pri meneni repra a vytlmovania dveri pustim aj do toho ... chcem sa spytat aky velky odpor si tam daval a ci je potrebny, aby to fungovalo? Dakujem :-) Prema, mohol by si sem hodit nejake foto ako si si to osvetlenie spravil ty :-) Citovat
Judes Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Ten odpor tam je tuším 600ohm, ak sa rozumieš vo farebnom označení odporu tak sa to dá z toho vyčítať Ten odpor je potrebný ale to ti už vysvetlí niekto kto sa tomu rozumie viac. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.