Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Joozino-- to neřeš holt někteří co není orginál neuznávají,nikdo jim to netlačí,aby si to dělali taky (jestli by to vůbec zvládly je další věc:D) ,žijeme v demokracii tak ať se vyjádří jejich názory jim neberu;) hlavně ať neosočujou a neurážejí

PS.teď se do mně můžou dotyční pustit:P

Odesláno
Joozino-- to neřeš holt někteří co není orginál neuznávají,nikdo jim to netlačí,aby si to dělali taky (jestli by to vůbec zvládly je další věc:D) ,žijeme v demokracii tak ať se vyjádří jejich názory jim neberu;) hlavně ať neosočujou a neurážejí

PS.teď se do mně můžou dotyční pustit:P

tak ! :D suhlasim :)

Odesláno

Dnes som mal trochu času a pripravil zväzok na osvetlenie kľučiek a odkladacieho priestoru aj na zadných dverách. Keď sa k tomu dostanem tak v sobotu pokračujem s montážou.

post-27076-14109622900523_thumb.jpg

Odesláno

Dnes som pokračoval s osvetlením vnútorných kľučiek a odkladacích priestorov v zadných dverách, všetko šlo hladko až nato že v káblových zväzkoch nebol fialový káblik (+ pól) ako v predných. Nezostalo mi nič len pohľadať v ktorom kábliku je šťava, napojil som to na káblový zväzok čo vedie ku spínaču ovládania okien a tam boli 2 biele, 1 zelený a 1 zelenožltý. Šťava bola v zelenom tak som to napojil tam a ukostril na dverách (- pól), začal som pravými zadnými a osvetlenie fungovalo.

Potom som sa pustil do ľavých zadných (za šoférom), kábliky s led diódami už boli nahodené a tak som chcel ešte pred nahodením obloženia dverí odskúšať či to funguje (ako pri ostatných dverách). Zapnem zapaľovanie (keď je auto v EKO móde je potrebné aj naštartovať) a v PZ dverách sa nič nedeje ledky nesvietia, skúšam všetko možné všetko bolo zapojené ako v ostatných dverách a predsa to nesvietilo. Po chvíľke som zistil že v PZ dverách nie je kostra, prikladal som káblik ku skrutkám prípadne na nelakovanú časť a - pól nikde. Nič nezostalo len pohľadať -pól na káblikoch vo zväzku a bol to zelenožltý káblik a tak už sú osvetlené všetky vnútorné kľučky a odkladacie miesta.

Dúfam že to niekomu pomôže kto sa na to podujme alebo si to bude chcieť dorábať :papa.

post-27076-14109623077519_thumb.jpg

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj Judes, paci sa mi tvoj upgrade osvetlenia, ze nielen klucky, ale aj odkladaci priestor, urcite sa pri meneni repra a vytlmovania dveri pustim aj do toho ... chcem sa spytat aky velky odpor si tam daval a ci je potrebny, aby to fungovalo? Dakujem :-)

Prema, mohol by si sem hodit nejake foto ako si si to osvetlenie spravil ty :-)

Odesláno

Ten odpor tam je tuším 600ohm, ak sa rozumieš vo farebnom označení odporu tak sa to dá z toho vyčítať Ten odpor je potrebný ale to ti už vysvetlí niekto kto sa tomu rozumie viac.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...