Lukáš406 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Čau. Dávám odkaz pro ty co jsi chtějí mýchat vlastní koktejly. Je to online tabulka, sice v angličtině ale to snad vadit nebude. http://www.todmuller.com/ejuice/ejuice.php Citovat
Edison Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 K napalování a tím i snižováním životnosti spirál přispívají kvalitní či nekvalitní liquidy. Někdo tu zmiňoval Premium od eJuice, je dobrý, skvělá chuť, hodně kouře ale strašně se napaluje. Zatím co jsem zkusill, tak jedničkou v nenapalování a stálostí v chuti je LIQUA, u té se životnost cartů i atomizerů prodlužuje minimálně na jednou tolik.Bohužel liqua je jen v 10 ml, jak jsem tak narychlo shlídnul. :-( Navíc není tak velký výběr v chutích. Citovat
tonny.p2 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Držím palce všem co chtějí přestat... je to hodně těžký, ale spousta lidí kolem mě to už dokazála:) Citovat
Edison Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Dík za přání... Leč podotýkám: e-cígo není o přestávání kouřit... ;-) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Podepisuju se Hlavne se mi zda, ze fajčím častejšie Teraz to uz ide i doma za kompem, v aute, v hypermarketech, v praci, na hotelu, v nefajciarskych baroch, restauraciach, atd Dokonce uz i vo vani :D Citovat
Radek V. Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 K napalování a tím i snižováním životnosti spirál přispívají kvalitní či nekvalitní liquidy. Někdo tu zmiňoval Premium od eJuice, je dobrý, skvělá chuť, hodně kouře ale strašně se napaluje. Zatím co jsem zkusill, tak jedničkou v nenapalování a stálostí v chuti je LIQUA, u té se životnost cartů i atomizerů prodlužuje minimálně na jednou tolik.Bohužel liqua je jen v 10 ml, jak jsem tak narychlo shlídnul. :-( Navíc není tak velký výběr v chutích. Máš naprostou pavdu, přesto ji doporučuju ochutnat. Moje NEJ je Káva, jablko, bright tobacco.....prý i menthol není špatný ale co člověk to jiná chuť. Pokud bude jedna příchuť tři kusy=30ml, myslím že bych ji uměl sehnat za cenu 30ml Premia. Citovat
Edison Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Zkusím... při příští objednávce... Dík za tipa... :-) Ale stejně bych musel míchat... A to se mi nechce... :-( [upravil dne 19.12.2011 22:51 od Edison] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Akurat som objednal 3x LIQUA , resp. 3 druhy tabaku Bright je tam tiez Do vianoc to pride, tak uvidime, co to povie Citovat
godzila.01 Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Zkoušel jsem to čistit, ale nemá to žádný vliv, první jsem čistil a vydržel osm dní a druhej jsem nečistil a vydržel sedm, to není rozdíl.... Prostě ten knot jako tavojej zčerná a začne ubejvat, pak to začne divně chutnat a pak je po knotu .... Wčko jsem neměl, tady u nás v tom krámu je neobjednávají, prý že si na to moc lidí stěžovalo a neměli s tím dobrý zkušenosti (údajně prý protýká) ..... A objednávat z internetu se mi to nechce .... Jojo tak tomu s tím Tčkem rozumím to se bohužel stává. Řekl bych že vyčištění je více znát na Wčku, tam se ti knot neupálí jen si oživíš funkci odporové spirály. Jestliže vyčistíš Tčko a nevyměníš knot tak je to jako kdyby si to nečistil Předpokládám že používáš Cartridge ze silikonovými víčky, protože ty normální (plastové) mi protékali jako zběsilý. Neřekl bych že Wčko protéká, je to pouze o zacházení sním, co jsem vypozoroval tak je že ní nenosit náústkem dolů, při kouření vždy vytáhnout všechnu páru a při plnění si ubrouskem otřít silikonové víčko. Když toto budeš dodržovat tak ti nic protékat nebude a věř mi že budeš velice překvapený jak dobré Wčko je mám ty klasický plastový a nic neteče .... knot vyměnit nemůžu, protože tyhle atomizéry na to nejsou dělaný, to až novější generace, kterou budou prý mít od nového roku má už tu funkci že se ten knot dá vyměnit, tudíž je to výrazně levnější (kupujou se jen knoty) .... Mně štve že to u nás v tom krámku nemají to Wčko bych si vyzkoušel, ale zase objednávat to z netu a čekat na to tejden nebo 14dní jako kolega se mi nechce ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Preco 14 dni ? S Ejuice.cz mi chodia na SK baličky za 2 dni !!! Na SK, takze v ramci CR verim ze do 1 dna to mas doma Inak takisto mam plastove carty v Extrem V2, a nič netečie ... Citovat
Krt€K Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Kluci, já mám Ego T a sem tam to teče taky :-( netuším, co s tím...ale vyměnil jsem špičky, atomizéry a dělá to furt :-( Citovat
godzila.01 Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Tak já bych si to schválně zkusil objednat, můžeš mi napsat co všechno je třeba na to Wčko ? Je tam nějak vícero součástí... předpokládám že je to normálně kompatibilní s baterkou EGO Citovat
hudy Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Tak dnes me z ejuice dosla boruvka, capuccino a davidoff. uz testuji boruvku a neni vubec spatna Citovat
Brizan Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Kluci, já mám Ego T a sem tam to teče taky :-( netuším, co s tím...ale vyměnil jsem špičky, atomizéry a dělá to furt :-( A zkoušel si cartridge se silikonovym víckem? Citovat
Radek V. Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Tak já bych si to schválně zkusil objednat, můžeš mi napsat co všechno je třeba na to Wčko ? Je tam nějak vícero součástí... předpokládám že je to normálně kompatibilní s baterkou EGO Stačí objednat: http://www.ejuice.cz/cartomizer-s-krytkou-ego-w-ciry-cerny-1ks-2396 pak už jen dokupuješ http://www.ejuice.cz/cartomizer-ego-w-ciry-5ks-2395 nebo http://www.ejuice.cz/cartomizer-ego-w-ciry-1ks-2394 http://www.ejuice.cz/lahvicka-s-jehlou-pro-snadnejsi-plneni-3ks-2427 nebo stačí injekční stříkačka a jehla k plnění... Citovat
Edison Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 E-juice posílá prakticky ihned. Objednal jsem v sobotu, včera potvrzeno, dnes na poště k vyzvednutí. Jinak eGo-W je jen cartomizer, ten se šroubuje a nazazovací pouzdro s náústkem. http://www.ejuice.cz/cartomizer-s-krytkou-ego-w-ciry-cerny-1ks-2396 Je tam hezky vidět rozložená celá sestava. Pořizuje se jen cartáč. Pouzdra s náústkem mám dvě. Druhé jsem ještě nepoužil. To je jen rezerva, kdyby náhodou... pro strýčka příhodu. Citovat
godzila.01 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Tak jsem si to objednal, jsem zvědav kdy to dorazí, ale snad rychle, dal jsem dobírku PPL... Jsem na to docela zvědav, nějaké rady pro Wčko ? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Brizan - nikde na EJUICE nevidim zadne specialni carty ze silikonovym vieckom ... Tak nevim, jake vubec myslis ... Dnes mi jinak prijeli ti LIQUA naplnde, Bright Tobaco 18 mg, Cigar tobaco 18 mg a french pipe tobaco 12 Mg ... Zatual skusam ten bright, ale teda moc ma to neoslovuje ... Takove bez chuti ... S ejuicu premiumi chutia o dost lepsie ... Uvidime co este zvysne dva ... Citovat
rgot Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 [upravil dne 21.12.2011 14:28 od rgot] Citovat
Edison Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Tak jsem si to objednal, jsem zvědav kdy to dorazí, ale snad rychle, dal jsem dobírku PPL... Jsem na to docela zvědav, nějaké rady pro Wčko ? Projdi tohle vlákno... Na Wéčko je tu pár dobrých linků. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.