Brizan Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 přesně tak bez 15ml lahvičky s jehlou ani ránu, doma v šuplíku 3x30ml a není co řešit. Od jisté doby kdy mě cartomizer nechal na holičkách tak taky sebou vozim jeden náhradní, odejde ti ani nemrkneš a nedá ti ani šanci si zajistit novej:) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Tak tu Extreme V2 tank mám 6 tý den Tymto chci podekovat tehle diskusi, inak by som to asi nevyskusal ... Za 6 dni sem vyfajcil 5 normalnich cigaret, pred tym sem fajcil skoro 2 krabicky denne Takze obrovskej uspech, u mne zatim vede jednoznacne Dunhill 24 MG ... Tank inak nepreteka zatial nikde, vsetko Ok ... Cartomizer zatial funguje bez problemu ... Tak uvidime, ci tu vydrzi dlhsie ako na T cku ... Brizan, a jak sa meni takovy knot, a kde ho sehnat ? Mam nahradni cart doma, takze keby sa tento odpalil, rad by som to vyskusal To by bolo potom este lacnejsie ... Ale o cenu mi ani tak nejde, rado sem uz ted skoro uplne prestal kaslat, a lepsie sa citim ... Este raz dakujem tejto diskusii, a asi najviac edisonovi ten ma presvedcil Citovat
Edison Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Tak to gratuluju, Lubko... Užívej, zkoušej... Jinak já si teď objednal vanilkový doutník... Jsem na něj zvědav... Citovat
Lukáš406 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Hoj. Tak od pátku čudím Ego a docela dobrý. Mám tam Camel od Dekangu 18mg nikotinu. Je to tak akorát. Od té doby asi 10 klasických cigaret. Náplň 10ml, zatím tak rychle neubývá, jak jsem jsi přestavoval, tak super. Ale chtěl jsem se zeptat, má někdo zkušenost jak z 24mg udělat tak 17-18mg???? Mám doma 0mg a nevím jak to naředit, protože 24mg už je na mně zatím moc. Citovat
Edison Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Lepší jsou Premium. Dekanga jsem vzal jednou z nouze... Jestli máš stejnou příchuť, tak bycj to ředil 2-3:1 To by mohlo vyjít. Citovat
Edison Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 No... tak to by asik zeslabilo i příchuť... Mno... doplněním nějakou trestí... ;-) Citovat
Brizan Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Brizan, a jak sa meni takovy knot, a kde ho sehnat ? Mam nahradni cart doma, takze keby sa tento odpalil, rad by som to vyskusal To by bolo potom este lacnejsie ... Lubk0: kde ho sehnat to ti bohužel neřeknu, dostal jsem to od kamaráda, který ho objednával někde na ebay. Dají se použít dva typy, ocelová tkanina nebo klasický knot. Obojí jsem zkoušel, klasický knot ti udělá stejnou službu jako kdyby byl ten cart nový, kdežto ta ocelová tkanina ti ho maximálně vylepší. Získáš větší hit i řekl bych lepší chuť bez přepáleného knotu. Výměna je poměrně jednoduchá, vezmež dvě prkýnka položíš mezi ně ten atomizer a válíš a válíš dokud ho nerozválíš, tzn z černého kolnusu ti vyjede stříbrný vnitřek. Pak tenkým šroubovákem vyloupneš víčko s hrotem a knotem, knot z hrotu vyšťouráš třeba jehlou a prostrčíš nový knot, při sestavování musíš dát bacha na to aby ti knot správně obaloval spirálu. Jinak co se týká té tkaniny tak na vytvoření knotu stačí cca 1x1cm to se stočí do ruličky a tím se knot vytvoří, po prostrčení zkrz hrot se váleček na straně kde přichází do kontaktu se spirálou roztříhne a roztřebí aby lépe zásoboval spirálu liquidem. Někde na netu na to byl návod, zkusim pohledat a případně sem hodim link..... Citovat
Lukáš406 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Zkus te se podívat zde http://www.e-cigaretafans.eu/ docela solidní rady a tipy. Jinak jsi myslím jestli nejde použít klasický knot jako třeba do zippo zapalovačů ale to je asi blbost. Citovat
Brizan Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 jj přesně tak, musí to být speciální knot přímo pro e-cígo. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Tak urcite sa s tym skusim pohrat, akonahle sa mi odpali tento cartomizer, pokial je funkcny, rozoberat ho nebudem A kde by sa dal zohnat aspom tento knot, klasicky ? Citovat
Brizan Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Ten knot jsem pro toho kamaráda kupoval na aukru ale podle toho co tam ten dotyčný psal tak už se to nebude opakovat, měl jich asi 20 a všechny je rozprodal:( Citovat
Radek V. Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Ahoj chlapi e-kuřáci, trochu se vám do toho vmísím. Sosám e-cígo od dubna, začal jsem eGo T, pokračoval eGo W a nakonec jsem skončil u nekomerčního Willpro14. Pro ty kteří si chtějí prodloužit životnost atomizéru k Tčku http://www.svetecigaret.cz/suche-paleni-podrobne/ Ještě něco pro Wčkaře http://www.svetecigaret.cz/cartomizer-ego-w-suche-cisteni-a-paleni/ Na těchto stránkách toho je mnohem více. K napalování a tím i snižováním životnosti spirál přispívají kvalitní či nekvalitní liquidy. Někdo tu zmiňoval Premium od eJuice, je dobrý, skvělá chuť, hodně kouře ale strašně se napaluje. Zatím co jsem zkusill, tak jedničkou v nenapalování a stálostí v chuti je LIQUA, u té se životnost cartů i atomizerů prodlužuje minimálně na jednou tolik. Citovat
Radek V. Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Ten knot jsem pro toho kamaráda kupoval na aukru ale podle toho co tam ten dotyčný psal tak už se to nebude opakovat, měl jich asi 20 a všechny je rozprodal:( Mám ten knot od Technoxe z aukra doma, tak jestli ho někdo chce? Mě je nanic. Citovat
Brizan Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Přesně tak to dělám taky, akorát že u toho Tčka to rozválením celé rozeberu a lépe se k tomu dostanu a také se lépe pak naráží zpět ten hrot s knotem, je zapotřebí aby sis pohlídal že knot správně doléhá na spirálu a tím perfektně zásobuje liquidem. Citovat
Brizan Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 JJ to je on, od něj jsem to taky kupoval:D Citovat
Radek V. Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Přesně tak to dělám taky, akorát že u toho Tčka to rozválením celé rozeberu a lépe se k tomu dostanu a také se lépe pak naráží zpět ten hrot s knotem, je zapotřebí aby sis pohlídal že knot správně doléhá na spirálu a tím perfektně zásobuje liquidem. Knot ano ten se musí dotýkat ale pozor knot z meshe(z nerez tkaniny) NE páč to může zkratovat baterku.....je to taková alchimie;) Citovat
Brizan Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 hmm tak to je divný, mě to funguje dobře, tedy pouze jako záložní systém hulení. Od doby co mám W ho nedám z ruky. Citovat
Radek V. Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Tak Wčko je zase o level výše......dneska už toho číňani dělaj mraky....jen si vybrat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.