Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zkušenosti s elektronickou cigaretou...

Recommended Posts

Odesláno
Dej vědět až ti to přijde no ... :)

Já mám tetko problém... Koupil jsem marlboro příchut, ale už mi ...

Ja ted koupil Lucky a taky me moc nejede. Ale namichal jsem do ni trosku visne a to uz je neco jineho. Holt nekdy do toho namichat neco sladsiho abys to snesl.

Odesláno

DADAVID, da sa to vypocitat zo stranky ...

1199 kč cigareta, a ja si hned pro jistotu dokoupil nahradni atomizer za 299 kč a nahradu sadu cartridgov za 89 kč ... Toto som kupil, abych mnel tak na 2-3 mesice pokoj ... Pak sem koupil 4x naplne na skousku, 4x 139 kč. Poštovne bolo gratis aj na Slovensko, lebo sem objednaval i kamaradovi :)

Ja si ten atomizer a cartridge nahradni koupit chcel, nakolko tu na SK to nezozeniem. Zati Eliqidi na SK sú, takze pokial sa mi to osveci, tak rovno ich kupim tych atomizerov a cartridgov viac, aby som stale nemusel objednavat s CR ... :)

Inak mi dneska psali, ze je to expedovani, takze asi cez tyden :)

Odesláno

Od novýho roku konečně budou u nás mít novej typ atomizéru na \"T-čko\" .... Mají výměnný vnitřek (v sadě) takže když doslouží, nevyhazuje se to celý, ale jen ten vnitřek, jednak je to levnější a hlavně je to šetrnější k ŽP.... ;) Už aby to bylo .....

Jinak, zkoušel někdo jak dlouho ta baterka vydrží ? Já mám jen 650mAh, ale zatím se mi nestalo že by mi to i po celém dni v práci došlo a to z toho mocně kouřím....:aut

Jinak dneska jsem ochutnal od kámošky čokoládu a to si musím koupit, luxusní kuřivo ... :D:D:D

Míchání bych se nebál, je to všecko stejný, akorát s jinou příchutí, takže proč ne trochu alchimie... :mrk

Odesláno

Dej link... Jsem ochutnal čoko papír... No tfuj... Doufám, že co nejdřív na e-juice dostanou 50ml vanilkovej dotňas. Zatím není... Jinak mě 1300 vydržej něco přes dva dny... V podstatěš to neodložím... :-D

Odesláno

Link nemám, mají to v kamenný prodejně .... :)

Ale co mně dnes naštvalo, nasadil jsem novej atomizer a prostě za živý prase se to nedá kouřit... to je chut že bych z toho hodil šavli, zkoušel jsem to roztahat bez toho abych to nějak inhaloval, ale i tak je to hnus v puse.... I po dvou hodinách to chutná stejně hrozně, tak já nevím co s tím, je úplně novej.... Nechápu to, ten minulej chvilku ze začátku chutnal trochu kovově, stejně tak když odumíral, ale tohle chutná úplně nepopsatelně hnusně... :(:blicismajlik

Odesláno

Zdarec. Tak jsem jsi včera objednal tuhle e-cigaretu http://www.eliquid.cz/?goto=katalog_detail&id=229&zn=&md=&kat=12&page= Byla mi doporučena na jednom foru, že je vhodná pro zacatecniky. Sice pouziva vytickovy tanky, ale prý zase tanky typu T jsou dosti slozité. Tohle jsem dostal na email Rumlika co testuje cigarety. No a hned začnu prvním doporučením. Rozhodně nedoporučuji pro e-kuřáka začátečníka tanky. Přoč píši zde: http://www.e-cigaretafans.eu/forum/viewtopic.php?f=6&t=1209&start=60#p47855. Stejná doporučení ze již objevují i na zahraničních e-kuřáckých fórech. \"Téčko\" prostě potřebuje dosti sofistikovanou údržbu, jinak požitek z e-kouření kazí a lidi to pak odrazuje. Do začátku doporučuji všem klasický attomizér 510(nebo typ A pro eGo, pro silného kuřáka) a pak člověk může postupně pořídit vše ostatní(T/B/C/W atd.) a testnout zda mu to sedne či nikoliv.

Odesláno

Ale co mně dnes naštvalo, nasadil jsem novej atomizer a prostě za živý prase se to nedá kouřit... to je chut že bych z toho hodil šavli, zkoušel jsem to roztahat bez toho abych to nějak inhaloval, ale i tak je to hnus v puse.... I po dvou hodinách to chutná stejně hrozně, tak já nevím co s tím, je úplně novej.... Nechápu to, ten minulej chvilku ze začátku chutnal trochu kovově, stejně tak když odumíral, ale tohle chutná úplně nepopsatelně hnusně... :(:blicismajlik

Něco podobnýho se mi stalo taky, připadalo mi to jako kdyby spirála přepalovala liquid, v podstatě to chutnalo stejně jako když máš prázdný tank a pálíš knot. Jindy jsem koupil nový cartomizer a nefungoval vůbec a jiný mi po čtrnácti dnech přestal taky fungovat. Je to holt spotřební zboží, které není dokonalé, ale bejt tebou bych zkusil reklamaci. Mě nejdříve na ejuice reklamaci neuznali, ale pak jsem jim tam zavolal, trochu vynadal a sice reklmaci neuznali stejně, ale dali mi slevový kupon na cenu nového cartomizeru. Takže sem byl spokojený;)

Odesláno

Zdravím místní huliče :-D Dnaska jsem se bavil s maníkem z www.zdraveplice.cz, mám to kousek z práce a kdyby pražští chtěli a říkal mi o Ego W... nestaví se k tomu negativně, co mi ale říkal, ž´tek že baterky stojí zatím docela dost (asi jednou tolik), co na Ego T...tak jen tak pro info :-)

Odesláno

Krtek, ved to je logicke nie ? V Ego T je 650 tka, vo W cku je 1100 vka ... Da sa teda predpokladat, ze aj 2 krat tolko vydrzi, kedze sa nemusi tolko nabijat ...

Odesláno

Krtečku můj malý... Ty baterky jsou compatible... ;-) mimochodem... Už se objevyly i repas sady na baterie... Ale i tak by to šlo ještě výrazně zlevnit. :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...