Brizan Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Záleží na tom který model cigarety zvolil. Předpokládám že když si objednál 50 \"násad\" tak to bude ta nejlevnější verze, kde je v té násadě vata která je napuštěná tou náplní. Tenhle typ bude měnit velice často, dá se říci že jedna násada je asi jako dvě cigarety, možná méně. Tento typ ale není vhodný pro intenzivnější kouření, ale to on pozná sám. Řekni mu ať se podívá na ten odkaz co jsem uváděl výše a koupí si toto. Tím určitě nic nezkazí. Jo a bez náhradní náplně (lahvičky) to ani nemá cenu kupovat. [upravil dne 24/11/11 17:53 od Brizan] Citovat
Edison Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Mám 2 ml cartomizéry a mám to tak na den a kus. Jelikož střídám dvě příchutě podle situace, tak se to těžko odhaduje. Ale někde jsem četl něco v tom smyslu, že provozní náklady (mimo pořízení jen náplně a sem tam cartomizér a tak jedna až jedna a půl baterie za rok)... vychází v přepočtu asi jakoby krabka cigár stála 8 - 10 kaček. Citovat
Edison Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 No... časem si udělám statistiku... toho, co kupuji... Poschovávám maily, abych měl datumy a ceny. Dosud jsem spíš hledal, co by mi vyhovovalo, teď už jsem to ustálil, takže by to mohlo být objektivní. Ještě dodávám, že oproti papíru tohle kouřím opravdu všude, tedy na cíga zřejmě mnoooohem víc... [upravil dne 24.11.2011 18:22 od Edison] Citovat
Edison Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Ještě chcu zajít na letiště... co na to kontroly. Ale nevím, jestli by se k tomu jinde stavěli stejně, jako u nás. A nerad bych o to přišel... Teď mi říkali kluci, že jak potkaj cigára, automaticky hledaj zapalovače. Ještě poměrně nedávno jsem se zapalovačem běžně létal. Dnes to nekompromisně vylučujou. Citovat
Brizan Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Na letiště ani chodit nemusíš, kamarád s tím letěl na jaře do Austrálie a chodil to hulit během letu na hajzl. Takže přes brány stím projdeš Docela si mě překvapil s tím zapalovačem, taky sem už něco nalítal a vždycky v kapse byl zapalovač a nikoho to nezajímalo:myslim Citovat
Edison Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Já taky koukal jak puk... Kluci, co teď lítali po Evropě mi to říkali... A taky říkali, jak na to... ;-) Citovat
Edison Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Jinak právě tím, že projdu bych si nebyl tak jistej... Buď spoéhat na znalosti pracovníků, které se mohou lišit, nebo to prostě bude houkat... Což to moje bude, nebo to na rentgenu musí bejt zajímavý zařízení. Baterka, elektronika, kapalina... Umím si v tom výbušný systém hravě představit. Citovat
Brizan Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Asi máš pravdu, možná by ti to sebrali a nebo taky ne. Už je to dost rozšířený a tak by na to nemuseli koukat jak tele na nový vrata. Je pravda že ten kamarád co to hulil na záchodě za letu měl sebou pouze tu vatičkovou variantu, tam možná mohli být trochu benevolentnější. Citovat
Lukáš406 Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Čau. Taky jsem o ní už přemyšlel. Ale nevím jaky typ jsi koupit, popř. jakou by jste mi doporučily, okolo ceny 1000kč. Díky. Citovat
Edison Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Jde o to, že do tisícky v poho koupíš po dílech nejvýkonnější modely. Ale s jednou baterkou, jedním cartomizerem nevystačíš. Takže startovacímsady jsou dost výhodný. Nemluvě o tom, že když si spočítáš startovací sadu řekněme hodně dobrou za 2 tis... koliery to jsou cíga? Takhle bych se na to díval. Jinak můj favorit je v odkazu někde nahořejc... Citovat
Lukáš406 Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Jo a ještě mi někod vysvětlete jak to stím obsahem nikotinu? Já třebas kouřím červený Philip Moris, kde je obsah nikotinu okolo 10mg. A koukal jsem že maj třeba ty náplně až do 36mg. Jaký jsi mam teda koupit? Jinak kouřím denně tech 20-25 cigaret. Díky. Citovat
Edison Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 To se musí zkusit... Dal bychj asi něco málo... pak uvidíš, jestli stačí, či ne. Bych tak řekl, že to, co tam píšou by měl být takopvý ekvivalent papírovky. Citovat
Lukáš406 Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Tak jinak. Kolik používáš ty nikotinu? Nebo kolik jsi dříve vykouřil tak klasických cigaret? Citovat
Dadadavid Odesláno 25. listopad 2011 Autor Odesláno 25. listopad 2011 Jen taková vsuvka,líbí se mi,kolik má tahle diskuze odpovědí a všechny se stále drží tématu :) Koukám ale,že názory jsou různé... Citovat
Brizan Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Jo a ještě mi někod vysvětlete jak to stím obsahem nikotinu? Já třebas kouřím červený Philip Moris, kde je obsah nikotinu okolo 10mg. A koukal jsem že maj třeba ty náplně až do 36mg. Jaký jsi mam teda koupit? Jinak kouřím denně tech 20-25 cigaret. Díky. Já bych ti doporučil buď medium 18mg, nebo high 24mg. Taky kouřím tvrdý a ze začátku mi docela vyhovovala 18 ale postupem času jsem přišel na to že 24 je lepší. Víc ti to vynahradí papírové cígo a tím pádem po něm nebudeš tak často sahat:) 36 bych nedoporučoval pro začátek, ta by ti zasadila pěknou ránu že by sis v záchvatu kašle sednul na pr*el:papa Za mě bych ti doporučil cartomizer eGo W. To je v dnešní době špička (tedy pokud vím) a určitě tě nezklame. Jestli to budeš kupovat po dílech tak si nezapomeň koupit krom cigára, liquidu i aplikovací lahvičku s jehlou. S ní je plnění hračka a bez toho bys to prostě nenaplnil:papa Citovat
Brizan Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Jo a baterku bych doporučil s USB nabíjením. Můžeš hulit i u nabíjení. Kdežto u jiných typů musíš cígo rozebrat a nabíjet druhou stranou baterky. Leda že by sis rovnou kupoval dvě baterky, tak to asi nemá smysl. Tuto mám já Omluvte hroznou kvalitu fotky.... Citovat
Edison Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Kouřil jsem dvacet a víc. 36 mg mi pak přišlo jako moc... Teď si dopřávám 18 mg a je to v poho.. Uvažuji ještě o méně. Citovat
Brizan Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Jaký preferuješ liquidy, ovocné, tabákové nebo takové jako káva, atd... ? Citovat
Edison Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 USB se zdá fajn. Ale klasika stačí. 1. Ty baterie maj paměťový efekt, takže nabíjení doplna a vybíjení doprázdna je nutností. Dvě baterie jsou pro výhradního e-kuřáka rovněž nepostradatelné. Z toho důvodu je fuk, jestli odšroubuji z vybité bat cartáč a našroubuji na nabitou... Citovat
Edison Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Jo a baterku bych doporučil s USB nabíjením. Můžeš hulit i u nabíjení. Kdežto u jiných typů musíš cígo rozebrat a nabíjet druhou stranou baterky. Leda že by sis rovnou kupoval dvě baterky, tak to asi nemá smysl. Tuto mám já Kouřit u nabíjení je bohapustý nesmysl z výše uvedených důvodů. I když se na první pohled může zdát praktický. Pro kouření z USB se dělají zvláštní modely. :-D Jinak eGo W je fakt super. Mám je s 1100 (1300) mAh. bat. [upravil dne 25.11.2011 19:14 od Edison] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.