mirek-ji Odesláno 2. duben 2005 Odesláno 2. duben 2005 Potřeboval bych od Vás poradit, jak je zapojený konektror ve dveřích u 306 (r.v. 98), abych mohl proměřit dráty k levému přednímu reproduktoru, který mi dneska přestal hrát . Dík Citovat
Ferry Odesláno 3. duben 2005 Odesláno 3. duben 2005 stahni si na hlavni strance klubu v sekci Servis schemata ke 306ce, najdi si v nich cisla dratu a pak jak psal Titana rozeber a uvidis, hledej ty cisla na dratech.Nic jineho poradit nejde [Editován dne 3/4/05 Ferry] Citovat
mirek-ji Odesláno 3. duben 2005 Autor Odesláno 3. duben 2005 S rozebíráním jsem chtěl začít, až budu mít jasno, na které straně konektroru je problém, ale jak vidím, tak mě metoda \"pokus, omyl\" asi nemine. Citovat
olda Odesláno 3. duben 2005 Odesláno 3. duben 2005 Napřed se podívej,jestli nemáš přelámaný nebo prodřený kabely mezi dveřma a sloupkem,rozpoj svorkovnici ve dveřích a opatrně popotáhni bužírku po kabelech a uvidíš,co je pod ní.Teď jsem se s tím setkal u kámoše,hledel jsem závadu a nakonec jsem narazil na přelámaný kabely:o Citovat
mirek-ji Odesláno 3. duben 2005 Autor Odesláno 3. duben 2005 to olda: problém jsem zrovna vyřešil, bylo to přesně to co popisuješ. Kabel o reproduktoru byl krásně přeštípnutý. Pokud někdo zapojení toho konektrou přeci jenom má, tak by ho sem mohl dát. Citovat
mirek-ji Odesláno 3. duben 2005 Autor Odesláno 3. duben 2005 to TITANa: kdyby se ti přeci jenom někdy chtělo hledat, tak bych ti byl vděčný. Citovat
TITANa Odesláno 3. duben 2005 Odesláno 3. duben 2005 ok ok napis mi cez u2u spravu VIN cislo a uved mi co vlastne chces aby som potom zas numusel diskusie prezerat ze co vlastne ti to mam hladat )). alebo na mail Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.