Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych od Vás poradit, jak je zapojený konektror ve dveřích u 306 (r.v. 98), abych mohl proměřit dráty k levému přednímu reproduktoru, který mi dneska přestal hrát :(.

Dík

Odesláno

stahni si na hlavni strance klubu v sekci Servis schemata ke 306ce, najdi si v nich cisla dratu a pak jak psal Titana rozeber a uvidis, hledej ty cisla na dratech.Nic jineho poradit nejde

[Editován dne 3/4/05 Ferry]

Odesláno

S rozebíráním jsem chtěl začít, až budu mít jasno, na které straně konektroru je problém, ale jak vidím, tak mě metoda \"pokus, omyl\" asi nemine. :(

Odesláno

Napřed se podívej,jestli nemáš přelámaný nebo prodřený kabely mezi dveřma a sloupkem,rozpoj svorkovnici ve dveřích a opatrně popotáhni bužírku po kabelech a uvidíš,co je pod ní.Teď jsem se s tím setkal u kámoše,hledel jsem závadu a nakonec jsem narazil na přelámaný kabely:o

Odesláno

to olda: problém jsem zrovna vyřešil, bylo to přesně to co popisuješ. Kabel o reproduktoru byl krásně přeštípnutý. :)

Pokud někdo zapojení toho konektrou přeci jenom má, tak by ho sem mohl dát. :papa

Odesláno

ok ok napis mi cez u2u spravu VIN cislo a uved mi co vlastne chces aby som potom zas numusel diskusie prezerat ze co vlastne ti to mam hladat :))). alebo na mail

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...