Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

...Zdravim...občas , teda v poslednom čase uz vlastne skoro stale počuvam nejake praskanie ako keby od napravy ked parkujem alebom sa pohynam s vytočenym volantom...pri prejazde nerovnostami nič nebucha myslim ze čapy su v poriadku aj som uz nejake menil. ani volantom netrasie , tipujem tlmiče alebo ich ulozenie, len neviem aby som to zbytočne nemenil..nema s tymto problemom niekto skusenost?..už mam nabehane skoro 250 000km.:myslim

Odesláno

A kedy si menil tie čapy?

Spodný ľavý guľový čap mi pukal pri parkovaní (ten istý prípad ako u teba) a pravý sa prejavoval takým zahrkaním, búchaním pri prejazde spomaľovačov a nerovností na ceste.

Odesláno

..no pred tyzdnom som menil na pravej strane lozisko a aj ten cap co su v nom tie valceky....a na lavej strane mi menili nejaky cap tusim pred rokom len neviem ci prave tento....inac to pukanie je dost hlasne ..bolo to aj u teba tak??

Odesláno

no ja to mam tiez ze pri parkovani alebo max vytocenie kolies tak tam mi puká ako keby škrípe šúcha..najprv som si myslel ci mi koleso nešúcha, ale potom som dal zimne a nerobi to tolko ale obcas mi to spravi..ale skusim to co dal AnotherOne ten link tak podla toho skusim dotiahnut tie šróby

Odesláno
..no pred tyzdnom som menil na pravej strane lozisko a aj ten cap co su v nom tie valceky....a na lavej strane mi menili nejaky cap tusim pred rokom len neviem ci prave tento....inac to pukanie je dost hlasne ..bolo to aj u teba tak??

Keď som kupoval auto a šiel ho vyskúšať hneď ako som sa pohol a vytáčal kolesami som sa zarazil nad tým škrípavo praskavým zvukom, bol my ozrejmené že sa jedná o ten čap a bol to on, mal rozbité ložisko.

Takto vyzerá poškodená spodný guľový čap.

[upravil dne 19/11/11 21:26 od Judes]

Odesláno
no ja to mam tiez ze pri parkovani alebo max vytocenie kolies tak tam mi puká ako keby škrípe šúcha..najprv som si myslel ci mi koleso nešúcha, ale potom som dal zimne a nerobi to tolko ale obcas mi to spravi..ale skusim to co dal AnotherOne ten link tak podla toho skusim dotiahnut tie šróby

Pozri sem.

Odesláno

...no presne ten čap mi menili aj s ložiskom ktore hučalo....asi to vyriešim jedine tak ze pojde auto na zdvihak a skontroluju sa čapy na opačnej strane ako menili...tak zas do servisu....to s tym ramom sa mi nezda..vydava to naozaj hlasne zvuky...

Odesláno

Stačí ak pridvihneš len to koleso na ktoré má podozrenie a pozrieš či nemá vôľu v tom čape. Kvôli tomu nemusíš ísť do servisu, môžeš si to pozrieť aj na parkovisku pred panelákom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...