Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokiaľ nerátam poťahy šité ( a tým pádom drahé) ani po hodnej chvili hľadania na internete som nenašiel lacnejšie univerzálne poťahy vhodné pre 308swso zadnou lavicou Máte niekto tip?

Odesláno
Ano, poťahy ktoré stoja viac ako 100 Euro sa mi zdajú drahé.

Ale stojí za to. Co tyhle, nejsou nádherný? (ještě bych si nechal vyšít modře logo Peugeot do té bílé kůže jako na spodním obrázku.

01.jpg

05.jpg

:papa

BACHA! Při koupi potahů, aby měly švy uzpůsobené a testované na airbag!

[upravil dne 19/11/11 10:45 od matii]

Odesláno

308 je pre mňa pracovné auto, nahrádza Partnera. Pretože na dlhých cestách ale dochádza k manévrom kedy lietajú chipsy, hranolky, oriešky, káva, redbully ... tak by som tam rád nejaké poťahy dal. Ale nie za 400 Euro.

Ak by som chcel nejaké auto hýčkať tak mám dve síce staršie ale \"cult classic\" s pravými koženými sedačkami ...

Odesláno
No museli by nejako s tými bočnými airbagmi \"počítať\" ale to musia mať vyriešené aj tie na mieru.

právě, že ty potahy na míru to mají s atestem. Pochybuju, že nějaké obyčejné potahy z Tesca a podobně na tom budou stejně. U té autovýbavy.sk je to jasně napsané, ale u toho TASO si tak jistý nejsem. Je třeba si na to dát pozor.

[upravil dne 20/11/11 07:17 od matii]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...