palokalo Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Chcel by som sa spytat niekoho znaleho preco mi cez den nejdu spustit hmlovky na ziadnom rezime svetiel okrem toho kde je manualne zapnute svietenie. Na automatike mi ich proste nepustilo. Vcera som zazil koli tomu \"krusne\" chvile na dialnici. Husta hmla.. viditelnost par metrov a hmlovky nic (svetla som mal na automatickom spustani). Musel som zastat na parkovisku a a az tam som prisiel na to ze to ide len s manualne zapnutymi svetlami. Pripadne ak je to koli tomu ze bol den a nie tma ci sa to da nastavit na riadiacej jednotke v servise aby to islo. V noci sa mi hmlovky spustili aj na automatike. Ci vo frantikove cez den nemaju hmly?? Nechapem takejto \"logike\". Dufam ze na mna uz moj novy pezotko ziadne podobne hlavolamy nechysta.. Citovat
Mojo2 Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 je to jednoduchy, i kdyz byla mlha, tak svetla byly v rezimu denniho sviceni, protoze byl dostatek svetla a v tom pripade mlhovky zapnout nejdou. V noci to automatika prepne do rezimu klasickeho svice a tam mlhovky funguji. Jak pises, pokud je den a potrebujes mlhovky, tak musis rucne prepnout svetla na manulni rozsviceno Citovat
palokalo Odesláno 18. listopad 2011 Autor Odesláno 18. listopad 2011 Tak potom je to jasne.. vo francuzsku nemaju cez den hmly zavidim.. [Edited on 18/11/11 14:49 by palokalo] Citovat
Laďa Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Když nesvítí světla tak proč by měly jít zapnout mlhovky? (neberu denní svícení o kterém auto neví). Co říká zákon? Světla do mlhy mohou být zapnuté společně s obrysovými světly nebo potkávacími. Nechtěl by jsi od toho auto moc? Kterýmu nefrancouzkýmu auto to funguje tak jak by jsi chtěl ty.:papa Citovat
palokalo Odesláno 18. listopad 2011 Autor Odesláno 18. listopad 2011 Tak upresnim to. Na mojom aute svietia vzdy normalne svetla. Denne svietenie mam nastavene na h7 cize vzdy mi svietia hlavne reflektory. Dokonca je to v riadiacej jednotke nastavene tak ze aj ked je vypinac na 0 co by malo vypnut svetla aj vtedy mi svietia. To si chcem dat zmenit pri navsteve servisu. Preto som sa cudoval nad tym. A to s tou hmlou a francuzmi bol len zart ;-) Citovat
Modzillo Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 ... to, že sú zapnuté H7 ako denné svietenie nemá nič spoločné s hmlovkami. Auto si MUSÍ myslieť, že je tma, až potom pôjdu hmlovky zapnúť.... Hmlovky majú byť zapnuté pri nízkej viditeľnosti, to znamená, že majú svietiť hlavné svetlá (autu je jedno, či máš v BSI nastavené ako denné svietenie H7 alebo dvojvláknové parkovačky), proste kým nie je tma, hmlovky zapnúť nepôjdu... Citovat
palokalo Odesláno 19. listopad 2011 Autor Odesláno 19. listopad 2011 To je ok. Doteraz som to na ziadnom aute co som mal tak urobene nemal. Uz to chapem a budem vediet. Mam to tam pre mna divne nastavene a pri beziacom motore sa svetla uplne vypnut nedaju. Jedine co viem urobit je bud mat zapnute svetla alebo maximalne parkovacky. Niezeby som to casto chcel vyuzit ale nikdy nevies ci to nebude treba. Citovat
palokalo Odesláno 19. listopad 2011 Autor Odesláno 19. listopad 2011 To je ok. Doteraz som to na ziadnom aute co som mal tak urobene nemal. Uz to chapem a budem vediet. Mam to tam pre mna divne nastavene a pri beziacom motore sa svetla uplne vypnut nedaju. Jedine co viem urobit je bud mat zapnute svetla alebo maximalne parkovacky. Niezeby som to casto chcel vyuzit ale nikdy nevies ci to nebude treba. Citovat
Mojo2 Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 vypnout se daji, musis si akorat pres palubni pc vyponout denni sviceni a pak kdyz bude packa v poloze nula, tak ti nic svitit nebude, jak se tu psalo, to ze sviti jako denni sviceni klasicky potkavacky neni brano, ze je auto rozsvicene Citovat
palokalo Odesláno 21. listopad 2011 Autor Odesláno 21. listopad 2011 Dik. Vyskusal som a ide to ako pises. Uz sa zacinam troska zzivat s autom. Nemam ho este moc dlho ale uz je to skoro ako ma byt. Zatial spokojnost. Jedine na co sa mi tazko zvyka je motor. Prechod zo 125kw na 120 koni pri 1.5 tonovom aute je tazky. Ale vedel som do coho idem tak sa nestazujem. Na prevoz z bodu A do bodu B to uplne postacuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.