Wing Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Zkoušeli jsme spojit mojí 407 SW a taky to nešlo - údajně je k tomu ještě potřeba nějaký adaptér na konektor (přehozené piny)..u originál není problém.. [upravil dne 25/3/12 22:10 od Wing] Citovat
HonzaZ Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Tak tohle slyším poprvé. Nikdy se mi nestalo, že by byl problém s komunikací přes konektor EOBD. Spíš bude problém v kulatém konektoru na kabelu. Tam bývají nedoteky a pak se to chová tímto způsobem. Citovat
marcuss321 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Pani jedna sa o cinsku verziu to s tymi prehodenými pinmi je dost reálne, pretoze komunikácia s boxerom 3 bez toho adapteru by nemala funkgovat ale mne sla, ale ked chcem komunikovat s mojou 407 tak nejde. Nemate niekdo schemu, ktore pini maju byt obsadene resp. naco sa pouzivaju s nejakym popisom pomohlo by mi to Citovat
Wing Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Zkoušeli jsme to s neoriginál dia (je používaná spíše na US auta) a s boxerem to spojit jde, se 407 jenom motor a nic víc - já v tomto nejsem zrovna odborník, ale kolega, který je zkušený přes dia a auto el. tam zmiňoval něco o obrácených pinech (potřebný další konektor údajně stojí cca 1500 Kč) ..dokonce to psalo, že je potřeba připojit kabel s uvedným označením čísla..(už si to přesně nepamatuju) [upravil dne 26/3/12 13:15 od Wing] Citovat
marcuss321 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 tento tyzden som skusal napojit 406 a komunikovalo to v pohode vsetko islo ako malo, ale ja uz neviem ked dam moju 407 roc 2005 tak mi nejde sa dostat do bsi... iba do ecu motora. bsi a ostatne riadiace cu ok lebo kontroloval mi to chlapik v service s original diagnostikou, ale ze fakt neviem pochopit pre co mi to nejde prepipal som cely kabel a je to ok inac by mi neslo na 406 a boxerovi. nie je niekto z okolia sb, sl alebo po co ma diagnostiku:grr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.