Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:rokerčaute všetci chcem vám napísať čo sa mi dnes prihodilo a požiadať o vysvetlenie alebo sa to stalo ešte niekomu.Ráno som naštartoval, auto sa pomaly zohrieva a zistím že nekúri zastavil som asi po 15km vypnem motor hučí Sahara regenerácia fap chcem zamknúť auto vôbec nereaguje na diaľkové zamkol som klučikom prídem asi za 15min odomknem už diaľkovým naštartujem začalo kúriť normálne a všetko ok neviete čo to mohlo byť ? a či sa to môže opakovať ? dík.:myslim:grr
Odesláno

No mne sa občas stávalo že auto nekúrilo a nastavenie teploty

nereagovalo-stále bolo na 18st. Po vypnutí kľúčika zostala svietiť oranž.led nad tlačidlom AUTO.

Po cca 10 min zhasla a auto začalo po naštartovaní normálne kúriť.

Zistil som že sa to stane keď večer vypnem auto s nastavenou vyššou teplotou alebo so zapnutým ofukovaním okien.

Keď sa ponáhlam a nechcem mrznúť resetnem to odpojením batérie...to je ale hnus čo??

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Vcera po utrapnom skusani diagnostiky a oprave pinov obd konektora som si myslel ze konecne mi pojde aj sa prippojit na bsi a ostane... ale opat hlaska nejde kominikovat z vozidlom neviem som z toho zufaly. Do ecu motora sa ostanem v pohode, ale bsi nejde ani ostane veci vyhadzuje skontrolovat diagnostiscku cestu. Viem ze fungovala ale zhruba pred 2 rokmi mi kvolo xenonom odisli riaiace na stieracoch tak sa menili plus doso este k vymene baterky. Da sa nejako resetovat pomohla by mi aj schema zapojenie konektorov .

Odesláno

marcuss321: A kedy sa pripajas na BSI? Pri otocenom kluciku alebo pri nastartovanom motore? Pri nastartovanom motore to neslo ani mne ale pri otocenom kluciku v polohe zapalovania by to malo ist.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ak sa niekto nenahneva, tak este raz. Komunikácia mojej diag. napr. s boxerom komunikácia s bsi, ECU motora.... funguje bez problemov a to neporebujem ani ten addapter S1279 proste sa do boxera 3 dostanem nechapem ani ja. Ale ked chcem diagnostikovať bsi na mojej 407 tak mi tam vychadyzuje chybu závady komunikácia- skontrolovat diag. cestu, ale do ecu motora mozem a mozem aj konfigurovat, kdežto v konfigurácia, prídavanie alebo odoberanie zariadení napr snimac tlaku v pneu nefunguje. Lamem si hlavu nad tým uz dosť dlho, bud je v haji bsi a má odfajcený komunikacný port alebo je niekde prerusená komunik. cesta alebo sú prehodené piny na cinskej lexii. Original diagnostika funguje resp. fungovala to viem urcite. Nie je niekto z okolia ba(sb), kto ma lexiu aby som to mohol oskusat???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...