karmej Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 Promiˇn... já si tu řemenici spojil s alternátorem a mi to nedávalo smysl..... Rázový utahovák..neznám. v mém pojetí je to alespoň kilové kladivo a víra, že první rána sedne a klič se nesesmekne. Tady je na to ale asi dost málo místa... Citovat
oddie Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Pistole, vzduchová či elektrická. Já mám akumulátorovou. Dobrý pomocník, úžasně zrychluje práci... Citovat
krtek 2 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Demontáž řemenice uvádím, bez toho nejde sundat spodní kryt. Řemenice se nejlépe sundá rázovým utahovákem. Horní držák je třeba sundat jen při výměně rozvodového řemene, což bych udělal, pokud není vyloženě zánovní, jinak jsou to jen 4 matice s hlavou 16, vůbec nic složitého. Jen se podepře motor zespodu. http://www.youtube.com/watch?v=Zybilegox1U&feature=related [Edited on 4/12/11 19:05 by krtek 2] Citovat
karmej Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 To je neskutečnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý, možná neumřu blbej Citovat
krtek 2 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 pekna finta [Edited on 4/12/11 21:33 by krtek 2] Citovat
oddie Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Dost velká hovadina, pak nemáš za co otočit motorem pro přesné nastavení na aretační díry. Citovat
krtek 2 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 staci ti ju povolit potom zatocis naspet a druhykrat ju vytocis v pohode ked uz bola uvolnena Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.