D-i-c-k-s Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Zdravím vás pánové.Tento týden jsem se stal majitelem krásne 407 SW-v plné palbě.Ale nastal první problém.Vyměnil jsem přední kotouče i desky a na přistrojovce mi od té doby stále svítí,že jsou desky sjeté i když jsou nové.Nevíte co s tím???Na diagnostice problém nenalezen.Děkuji Citovat
koblih69 Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Patrně došlo k poškození kabelů na destičkách - jejich prodření na kostru. Někdy se při nepečlivé práci rozstřepí hned u destičky nebo jsou špatně vedené po třmenu a prodře je disk. to 1. je neopravitelné to 2. se dá spájet a zaizolovat. Je potřeba sundat disky a najít který kontakt to dělá a zkontolovat ho. Pokud to bude zlobit tak nejjednodušším řešením je ho přeštípnout. Nicméně v konektoru nechat \"banánek\" aby se nezanesl bordelem. [upravil dne 16/11/11 19:40 od koblih69] Citovat
AnotherOne Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Pozri drôty čo idú k predným brzdovým doštičkám, či nie sú niekde predreté a nedotýkajú sa kostry. Prípadne ich odpoj od konektora či kontrolka zhasne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.