brutall Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Dobrý den všem, toto vlákno sleduji a názor jsem si udělal pomalu už při přečtení jeho názvu. Těhle rádoby \"kamarádů\" pár taky znám. On je prodej a prodej. Jestli prodávám někomu, kdo si říká kamarád zná hodnotu předmětu tak já sám mám zájem na tom, aby mu auto sloužilo a měl s ním co nejméně prodlémů. Teď to nejdůležitější, očekávám nějaký vděk. Když budu prodávat na inzerát, cenu vyšroubuju co nejvíc a je mi šumák co si o mě kupující myslí. V tom je rozdíl mezi prodejem kamarádovi a cizímu. Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 no, tak nejak jsem to taky cekal, ale i tady na foru se spalil..... Citovat
Juve Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Hm... z tohto celého vlákna sa potvrdili nepísané pravidlá: 1. Auto sa nepredáva do rodiny ,susedovi ,známemu alebo kamarátovi... 2. Auto je najlepšie predať na druhý koniec republiky... Prečo??? Lebo čo oči nevidia...srdce nebolí Citovat
oddie Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Nevidím žádný problém v prodeji kamarádovi, má to ale zcela zásadní podmínku: OBĚ strany musí být uznalé. To, že ode mě kamarád koupí ojetinu neznamená, že se z ní stalo nové bezporuchové auto, když jsme kamarádi, prostě kupuje ojetinu se svými riziky. To, že já někomu prodávám ojetinu (třeba i levněji za kamarádskou cenu) neznamená, že mu pak budu příliš kecat do toho, co s ní dělá nebo komu a zač ji chce prodat, pokud jsem si to s ním při prodeji nedohodl. Prostě pokud jsou obě strany rozumné, prodám kamarádovi rád - já jsem rád, že se nemusím dohadovat s inzerátovými vychcánky, on je rád, že se nemusí dohadovat s vychcánky nabízejícími namaskované pasti. Pro oba je to jen výhodné. Citovat
maturantka Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 oddie: to je právě ono, spoustu lidí poznáš, až s nimi něco takhle řešíš, ať už je to prodej/půjčení něčeho cennějšího, nebo třeba spolybydlení. O pár lidech jsem si udělala takhle obrázek a přišla o \"kamarády\", protože mě dost zklamali. Možná na pivo by se s nimi dalo jít, ale asi spolu už nemáme co řešit. A oni mají svědomí čistý :-) Citovat
Juve Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Nóoo ...pri kupovaní nového alebo ojazdeného auta je každý uznalý... V eufórii z kúpi auta dokážeme prehliadnuť drobné nedostatky..,všetko sa nám na aute páči a ešte ak ho kúpime za skvelú cenu sme nadšený... Ale odstupom času keď pominie zamilovanosť k autu sa z neho stáva zas a zas len spotrebná vec... Radšej predať auto neznámemu a kamarátovi alebo rodine pomôct finančne .... Citovat
oddie Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 No, to je toho. Pokud se z \"kamaráda\" vyklube debil, žádná škoda o něj přijít. Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 No, to je toho. Pokud se z \"kamaráda\" vyklube debil, žádná škoda o něj přijít. Citovat
marko306 Odesláno 11. prosinec 2011 Autor Odesláno 11. prosinec 2011 Asi týždeň dozadu som sa dozvedel, že sa s predajom ponáhľal, lebo mal na ruke nejaký renault scénic 1,6 benzín r.v. 96 alebo 97 z ktorým rátal tak, že do neho už nedá ani korunu a bude mu do smrti jazdiť. Cenovku auta dal tých 2300 eur, ale najviac mu ponúkli tuším 1300. Bol dokonca aj v AAA a tam mu ponúkli 800 eur. Scénic bol nájdený na inzerát, čiže auto vôbec nepozná. Zatiaľ neviem ako sa to ďalej vyvíja. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Ze za 1300 ho zoberem po tebe aj ja ked to malo klimu Citovat
marko306 Odesláno 11. prosinec 2011 Autor Odesláno 11. prosinec 2011 Pod 2000 nejde , ale už asi nepredáva:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.