Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Retaze? alebo "ponozky" (textilne snehove retaze) pre rozmer 215/55-R17

Recommended Posts

Odesláno

přesně jsou prostě drahý jako obutí auta...ale hezký jsou to jo...viděl jsem to na vlastní kukadla a pohodička...ale jeto z nějakého tvrzeného plastu či z čeho,moc jsem to neokukoval abych nebyl za trubku a nevím jestli to něco vydrží...aby si je nemusel kupovat za pár km nové...

Odesláno

Tak asi na to řetězy půjdou, problém bude s nandavání klasickejch řetězů.

Potřebuješ mezi blatník a kolo prostrčit ruce no a to v zimě třeba v rukavicích může být problém.

Ono vůbec nasadit řetězy v zimě na sněhu je trošku boj, když na to nemáš klid.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

videl som to u znameho v praxi... koblihu, ver mi ze ne ;) to sa zvlieknut proste neda... to by si musel odtrhnut gumu, to tam drzi jak fras...

to co je na videu fakt v praxi funguje... samo jasne ze ja by som si to kupit nechcel, kvoli cene, inak by som do toho okamzite isiel...

Odesláno

Jo, báječně to sedí na tom hříbku :D:D:D ach jo ;):papa

Ale uznávám, že závěrečné titulky jsou fenomenální

prostě Sasha jede :D

PS: jinak trochu mi to jejich inovační centrum připomíná Receptář prima nápadů: http://www.istarskiinovatori.hr/inovacije.html tak kdyby chtěl někdo nějaký nápad adoptovat tak má šanci... doporučuju třeba SERGIO BUDICIN :D:D:D

[upravil dne 10/1/12 22:51 od koblih69]

Odesláno

len daj pozor, lebo nestaci kupit retaze na rozmer kolesa ale je dolezita aj vyska ociek retazi aby ti neotrhali ten plastovy podbeh...

obidvoje ktore si vybral su vhodne aj na P407.

Tie Snox Pro su drahsie

volba je na tebe ;)

http://www.e-pneumatiky.sk/Snehove-retaze/Peugeot/407-6-od-2004

link som dal kvoli prehladu, cenu si nevsimaj, tvoje linky su lacnejsie :) ked mas moznost dopravy z CR zadarmo :)

[upravil dne 17/1/12 21:02 od Marcel00]

Odesláno

ja som to vyriesil tak ze nedam za retaze viac ako 20eur, preto ideme na lyzovacku s P308, ma 16\" kolesa

a tam uz su ceny inde... Ja vzdy vylezem pokial sa da a potom nasadim na ten kusok pred hotelom retaze :D

lyzujeme vzdy tam kde je hotel nasvahu, takze autom nebeham cely tyzden :)

Odesláno

Presne ta skusenost Marcel na 407-cke ma zaujimala, ci to ma aj niekto v praxi odskusane - aj ked pisu ze su prave na tento typ auta, clovek nikdy nevie co to urobi, papier znesie vsetko :)

Tie snox pro vyzeraju tak imidzovo az tomu tazko verim, ako sa to dokaze tak samoupinacim sposobom navliect na koleso - podla videa vyssie. Najdolezitejsie aj tak je, ci budu pouzitelne kvoli malemu priestoru ako si spominal.

Odesláno

myslim ze PEWAG predajna je pri baumaxe na bajkalskej v Bratislave. Treba tam ist a predavac nech ti to predvedie ze to pasuje.

Ak bude cena u nich dobra kupis tam, ked nie kupis cez internet. Budes mat istotu ze nekupis macku vo vreci...

pre ostatnych: Mitko25 pracuje/chodi casto aj do Bratislavy

[upravil dne 17/1/12 21:15 od Marcel00]

Odesláno

Moje postrehy:

svokor ma /mal/ retaze z Hypernovy za cca 450sk mal ich raz a rozthli sa kupil druhe tie iste a mal ich raz a roztrhli sa /reklamaciu neuhadate/. Potom som mu ukazal moje Pewagy a povedal ze za retaze vtedy 1590sk neda ani bohovi tak som mu povedal ze nech si kupi eate dvoje a budeme cenovo vyrovnany. :D

Pewagy som pouzival 4 sezony a mal som stale tie iste. Teraz s novym autom mam aj nove rezaze kedze svokor kupil od nas auto tak ostali tam. Ked prvy krat videl ze retaz som nasadil za cca 1,5min cucal ako puk ze ako to! ked mal taky system ako mam ja.

Retaze som aj prevetral minuly rok ked som isiel na Smrekovicu je to medzi Donovalmi a Ruzomberkom ide sa tam do 11% 8km kopca a koli 100mertovom zladovatelom useku na 5om kilometri som na retaziach isiel 3x hore a 3xdole takze spolu 48km po asfalte asi pri cca 30km/h a VYDRZALI a drzia do dnes.

Iba tolko moje skusenosti z retazami PEWAG.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...