Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výměna chladící kapaliny za zimní směs

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj provedl jsem již několik odvzdušnění chladícího okruhu podle návodu Krtka 2, ale zatím topení stále topí divně, nevím jestli není problém někde jinde. Motor je zahřátý na 85 st. ale z průduchu v kabině jde pouze vlažný vzduch a to ještě jen z těch na krajích přístrojovky u dveří, ze středového jde studený a na okno také. Když otočím ovladačem teploty vzduchu ze studeného na teplý, tak zpočátku musím překonat odpor táhla či lanka, nevím co tam je a pak to jde zlehka, je možné že by mohl být problém právě v tom přepínání, že mi nepustí teplý vzduch do kabiny? Děkuji za rady

Odesláno

sahni na hadice od topenia pri zohriatom motore ak su obe horuce tak ako pisete problem asi bude v klapkach,a hned by som omrkol pelovy filter ci nieje zaneseny listim necistotami, vcera som odtial vyhrabal riadnu kopu

[upravil dne 4/11/12 17:18 od krtek 2]

Odesláno

Hadice, která jde do topení i ven jsou horké, klimu nemám, pylový filtr jsem vyčistil, takže se budu muset asi podívat na to ovládání vzduchu, což znamená hrabat se v přístrojovce. Nic jiného mě nenapadá

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...