Vachyx Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Ahoj provedl jsem již několik odvzdušnění chladícího okruhu podle návodu Krtka 2, ale zatím topení stále topí divně, nevím jestli není problém někde jinde. Motor je zahřátý na 85 st. ale z průduchu v kabině jde pouze vlažný vzduch a to ještě jen z těch na krajích přístrojovky u dveří, ze středového jde studený a na okno také. Když otočím ovladačem teploty vzduchu ze studeného na teplý, tak zpočátku musím překonat odpor táhla či lanka, nevím co tam je a pak to jde zlehka, je možné že by mohl být problém právě v tom přepínání, že mi nepustí teplý vzduch do kabiny? Děkuji za rady Citovat
koblih69 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Já myslím, že problém je v míchací klapce. Nevím jak je to u manuální klimy, ale myslím, že by měla být přístupná po demontáži schránky spolujezdce. Citovat
krtek 2 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 sahni na hadice od topenia pri zohriatom motore ak su obe horuce tak ako pisete problem asi bude v klapkach,a hned by som omrkol pelovy filter ci nieje zaneseny listim necistotami, vcera som odtial vyhrabal riadnu kopu [upravil dne 4/11/12 17:18 od krtek 2] Citovat
Vachyx Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Hadice, která jde do topení i ven jsou horké, klimu nemám, pylový filtr jsem vyčistil, takže se budu muset asi podívat na to ovládání vzduchu, což znamená hrabat se v přístrojovce. Nic jiného mě nenapadá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.