Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak zatim jezdim bez navstevy servisu. Chyba se vyskytuje jen ve ctvrtek nebo v patek to je jedinne coje stale se opakujici jev. :-D Naposled tento ctvrtek pri 130 na tempomatu na rovince bez prerazovani zniceho nic lup. Chveni auta jsem uz podchytil to je ASR. I kdyz tady mam tez jeste pochybnosti pac se mi nezda ze by melo auto tolik sily aby v 70 pri seslapnuti plynu na podlahu muselo resit protiprokluz. :D (i kdyz na moment se objevi na displeji ikona ESP). Sobota a nedele jsem zkousel opet delat psi kusy a nic kdyz uz to vypadalo ze to vyjde a ze se musi problem znovu objevit tak na potvoru nic.

Odesláno

Jojo gumy stejne kupoval jse mto s fungl novymi zimaky. historii zavad zatim sbiram rikal jsem si ze do servisu zajedu hned jakmile se to stane petkrat v ruznych podminkach takze jeste jednou a supky hupky do servisu. chci tam dojet s aktivnim chybou at se zjisti co a jak.

Odesláno

No jak to tady ctu tak zavada se spis projevuje nepravidelne.

Nebo mas vyzkouseno jak zavadu vyvolat??

Ale pokud auto jede normalne bez nouzoveho rezimu prevodovky tak to bude zavada ktera nema vliv na chod prevodovky.

Vypinani tempomatu je automaticke pri jakekoliv zavade motoru resp.prevodovky.

Nejlepsi pro tebe by bylo jet s nekym s diag a vyvolat zavadu.

Pak jak psal HonzaZ tak vycistit nebo vymenit brzdovy spinac.

PS:Ani si se nepochlubil ze uz mas novou karu:D

Odesláno

Straki007: No mel jsem ten dojem ze ji umim vyvolat. Ale opravdu je to nepravidelne a opravdu jen kdyz je vse zahrate. Se studenym motorem to chybu nevyhodi i kdybych auto otocil na strechu :-) Jojo asi to zkusim s nekym projet s diag v Praze a okoli a pak to hodim do servisu s konkretnim problemem. :-)

Jakou funkci ma brzdovy spinac nikdy kdyz se chyba objevila jsem se brzdy ani nedotkl vzdy to bylo jen pod plynem.

PS:Kdyz ja se tak nerad chlubim a je otazkou jestli se timhle chlubit da. Jsem myslel ze jsem ti psal ze jsem si ji poridil ale koukal jsem do SZ a psal jsem ti vlastne jen ze 307 je opravena a ze se bude asi prodavat ale nakonec si ji necham, penize zas tak nutne nepotrebuju a je ted bez dalsich investic. :-)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

to Pe.tr: tak jen pro pobaveni jel jsem do Stodulek . Ted uz se tomu jen smeju ale v podstate pri popisu problemu a vse kolem mi bylo receno at si to vemu a jedu si to servisovat tam kde jsem si to koupil. :-) :-) :-)

Tudiz posun v oprave zadny, aktualne v autorizaku nikde nemaji cas na to mrknout az do druhe poloviny ledna. Takze uvidime jak to cele dopadne.

Odesláno

to HonzaZ: Kdepak reklamovat to muzu kdekoliv.

Každý zákazník programu Peugeot vyzkoušené vozy získá k vozidlu zdarma záruku na 12 měsíců. Záruka se vztahuje na selhání mechanických a elektrických součástí vozidla. Záruku lze uplatnit v jakémkoliv autorizovaném servisu Peugeot v celé Evropě kde platí Vaše zelená karta. :)

Podle me je to ted o tom co jsme resili spolu o vikendu nejlepe sehnat nekoho dobreho znameho kdo dela v autorizaku a na ferovku na nej vsechno vybalit co senam povedlo zjistit. Pak si myslim ze je behem jednoho dne problem na 100% vyresen. :-(

Odesláno

Agrafik: Je to ve stavu ze je tam problem a vime jaky problem. Jen je problem dohnat autorizak aby si prevzal auto a zjistil si sam zavadu a zacal neco delat. 4z5 servisu rekli ze se v tom radeji nechteji hrabat ze automatu se boji. tam kde to bylo koupeno tak tam maji termin az v druhe polovine ledna. Takze jelikoz jsem se uz naucil z fleku problem vyvolat tak se te situaci snazim vyvarovat a auto setrim a jezdim.

Odesláno

Můžeš to ještě tedy popsat jak a co a kdy to dělá a jak to vyvoláš? To že se v tom nikdo nechce hrabat se nedivím. Pro mnohé je to pouze kouzelná skříňka mezi motorem a koly :D.

Odesláno

tak bud kontaktuj odbornika na automaty, alebo zaloz nove vlakno ako vratit auto. inac sa tu bavime zbytocne.

Zbytocne nespekuluj, automat ti neopravi len tak hocikto, tu davaj na dobre meno urcite viac ako pri vymene oleja.

• O 10 let později...
Odesláno

Přidám svou zkušeností k tématu. Nějaký čas zpět jsem jel na Slovensko přes Buchlováky atd. Cca 20 km jsem jel za kamionem do kopce, z kopce i po rovince mezi 20-40 km/h a nešlo ho absolutně předjet. Auto potom vyhodilo tuhle hlášku na displeji a převod skočil na pátý stupeň. (Převodovka 500 km zpět na servise za 20k) Zastavil jsem, dal dvě cíga a od té doby nic. Řekl bych že tato chyba má spojitost s delší pomalou jízdou, kterou nejspíš AISIN moc nedává, protože od té doby se nic takového nestalo a převodovka šlape jak má. Auto: 508 sw 2.0 HDi 2015.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...