Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ja jsem si to menil a nastavil mylsim 12.

Taaaak a nedalo mi to a musel som ist teraz do auta a pohladat ten interval a uz sa to aj na mna usmieva. Ten buzik v peugeote ma presviedcal ze to nejde nastavit

na inu hodnotu ako 30 alebo 20 tisic km... no a uz som konecnce spokojny. Diky kamo za nakopnutie, ja som ani nepatral po tom, ale zhliadnuc Tvoje riadky mi to

nedalo a isiel som prevetrat kablik do auta...fuj ale je vonku kosa... :D

Odesláno

Teď jsem ještě kouknul na to co mi tam nalili - Total 5W-30 Quartz INEO ECS, předtím tam byl QUARTZ 9000. Takže v oleji mám jasno, ale jaký použít filtr. Když už kvalitní olej, tak to nechcu zkazit filtrem. Tudíž co poradíte??? Díky.

Odesláno
Teď jsem ještě kouknul na to co mi tam nalili - Total 5W-30 Quartz INEO ECS, předtím tam byl QUARTZ 9000. Takže v oleji mám jasno, ale jaký použít filtr. Když už kvalitní olej, tak to nechcu zkazit filtrem. Tudíž co poradíte??? Díky.

Purflux, Bosch,Fram,Mann

• O 8 měsíců později...
Odesláno

u mně po vímněně 85000km zda se mi že si to jen tak šepotá. to se starým olejem to mnělo takový nezdravý zvuk. budu mněnit každých 25000km.

Odesláno

si mal videt ked som vymenil vsetky filtre naraz a olej aj jeden aj druhy :P

ako ine auto :D

a ten interval som tiez hladal a nastavil si na 15 000 ale ako tak citam to zmeni tiez na 12 radsej ;)

Odesláno

Hhhhh tak ja menil jednou po 30tkm .... a vickrat uz to taky takhle neudelam, 10-15tkm ideal :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...