Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lexus IS200 vs. Alfa Romeo 147 vs. Mitsubishi FTO

Recommended Posts

Odesláno

Ty vole, ty chces pravostranne riadenie ?

Ty mi uz naozaj prides troksa \"ujetý\" .. Asi si sa v tom naozaj nikdy neviezol ze ?

Ja sem se na pravostranke vezl iba s Brtaislavy do Trnavy, cca 50 km, kde ho kamarat bral na dily, superba, a to teda bolo ...

Najhorsie snad na celom aute je predbiehanie :D Pre mna bolo skoro nemozne... Sedis na pravo, a predbiehas vlavo. Takze nevidis ani prd, ci nejake auto ide oproti, a musis sa riadne vysuvat do vedlajsieho pruhu any si videl :D

Prodat 206 stku s HDI ckem, ktera neni nejak problematicka, ma slusnou spotrebu a servis za babku, a vymenit ji za Mitshubishi FTO, pri kterem budes odkazany na autorizovanej servis ??? Navyse s pravostrannym riadenim, s nemoznostou spravit STK, ci vobec to tu prihlasit ?

Ceny jako u BMW, priemer ? Vies ake ma ceny BMW v autorizaku, ked take chces platit u Mitshubishi ? Mas to v hlave vsetko po hromade ?

Tu se rozculujes nad ziarovkou osvetlenia spz, a tachometrem, a pritom chces platit servis v autrizaku mitshubishi kde jsou ceny jako na BMW ?

Pro tvuj obraz, pred nedavnom sme byli na velke garancke s 3 BMW s motorem 330 D, a obycejni garancka s olejem, filtri, a este nejakou veci na podvozku (myslim ze nejake tyce stabilizatora) stala neco malo cez 400 Eur. To je skoro 10 tis. Kč, co je 1/7 ceny tveho auta :D

Jak to bude vypadat kdyz se neco vaznyho posere ? A kemu pak to auto prodas ? Myslis ze se najde este nejakej \"xxxx\" ktery si tohleto koupi ?

Chlape, zacinam si myslet, ze si tady z nas delas poradnou prdel ...

Odesláno

Nenene......servis je oukej.

Prdel si Lubk0 nedělám :)

Díly se dají sehnat i \"neoriginál\" jak mi popisovali po telefonu. Hele, já během týdne auto uvidím, zkusím se projet a uvidím, pokud se mi bude jevit volant napravo jako vpohodě a bude možné auto přihlásit, koupím ho... :roker

Prostě vy to nekupujete, tak neřešte.... Jestli se nezadaří, jdu do Alfy, která je fantastická.. Lidi co ji neznají, o se v ní nikdy nesvezli neměli ji, budou tvrdit jak se se*e, ale opak je pravdou! TS jsou ty nejvydařenější motory... Ovšem 1.6 ECO je trochu pochmurná, co jsem četl.... Prostě zkusím a buď budu nadávat nebo ne... Já stejně jezdím tak 2-3 do týdne, max. do 90km za ten týden.... :aut

Odesláno

Teda já žasnu - nejdřív se tu ptáš jestli někdo nemá zkušenosti s Alfou a Lexusem , a teď píšeš, že my co jsme se tím nesvezli nemůžem vědět jak to je. Myslím si že tu hodně lidí má s autama zkušenosti jako málokdo, ale ty máš svoji vlastní pravdu že... Všichni jsou blbci, jenom já sem letadlo :roll

Odesláno

Hele seš blázen, promiň ale musim ti to napsat, tohle snad není možný. Všichni tady jezdí s normalnim levostranným řízením a ty si najdeš auto s pravostranným jakoby bylo jediný možný ke koupi. Mysli, tolik problemu snad ani nechceš mít kolik jich po koupi toho krámu vyroste. Tak si najdi GT když to musí být Mutsubishi, ty se tušim pro evropu dělali. Jinak k ty Alfě, to je další bláznovství, alfa je super když je nová, jenže to se nedoplatíš, a stará bude takovej vrak co se týče motoru že bych od ní daval ruce pryč ještě před koupí.

[upravil dne 10/11/11 21:39 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Mne spis fascinuje jak vlozi prispevek s odkazem na misaka v 17:53 a ted v pul destae pise jak mu v autorizaku rekli ze vsechno jde a nic neni problem a.

Mne uz prijde jako divne fsechno v tomhle vlakne.

Odesláno
Mne spis fascinuje jak vlozi prispevek s odkazem na misaka v 17:53 a ted v pul destae pise jak mu v autorizaku rekli ze vsechno jde a nic neni problem a.

Mne uz prijde jako divne fsechno v tomhle vlakne.

O tom autě vím od rána.... Ale nevěnoval jsem mu pozornost kvůli volantu... Do servisu jsem volal po obědě, kdy se mi majitel FTO nabídl s ukázkou auta... A když už s tu začalo řešit všechno možné, řekl jsem si, že to tu hodím..

Odesláno

TS sou ty nejlepsi motory ????????????? :D :D :D

Jako chlape, ty motory maji co to do sebe, ale ze by bili nejlepsi, a ze by se nesrali :D

To je celkove asi velkej pruser, kdo ti tohle natlacil do hlavy ??? Ty auta sou o neco vic poruchove, jak PSA :) Na jednom si obcas svou prdel vyvazim ... A to je to auto skorej na vikendy, nakolko spotreba toho motoru je dle meho asi jedna s nejvetsich u 2 litru, takze pravidelne zivit na dennou prevadzku se mi to nechce ... :P

Za tu poruchovost dostanes neco navic, ale tvrdit ze alfy se neserou, a opak je pravdou :D

Ja ti nic nepreju, ja ti jen hovorim, jak dopadnes. Dle meho, kdyz se budes drzat tyhle tych rozumu, tak padnes velmi skoro dobre na hubu, a pak se mozna spamatas :D

Jo, prodejce, nebo nekdo s autorizaku hovoril, ze sa daji sehnat nahradni dily neoriginal :D hovoril ty ceny ? Aj to kolko budes na tie diely cakat ?

Uvedomujes si ze na to auto neudelas STK ani propis ? Po nejakem case se to auto bude muset odstavit, a nebude mit cenu ani 5 tis. kč, nakolko se s nim nebude moc jezdit, a na dily si to nikdo nekoupi ? :D Jezis maria, tohle bych na nejaku stranku s vtipky :D

Kolik mas let, kdyz to neni tajne ?

Odesláno

Jinak jseš si jistej že to ještě prodává? ten inzerát je starý 3 měsíce..

Edit: čtu že si sním mluvil, takže sorry

[upravil dne 10/11/11 21:41 od gronholmm]

Odesláno
Jinak jseš si jistej že to ještě prodává? ten inzerát je starý 3 měsíce..

Edit: čtu že si sním mluvil, takže sorry

[upravil dne 10/11/11 21:41 od gronholmm]

Jasne ze je, kto normalni by si ho koupil na bezne jezdeni ? :D

Odesláno
...motory maji co to do sebe, ale ze by bili nejlepsi, a ze by se nesrali...

nic proti Tvojej cestine ale preco nepises po Slovensky ? ak si mal na skole cestinu tak jednotku si urcite nemal...

to mam problem aj ja precitat :D:D:D pis normalne po Slovensky, ulavi sa tebe aj nam co po tebe citame a ver ze radi citame :D:D:D

sory za :xvul

[upravil dne 10/11/11 21:46 od Marcel00]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...