Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lexus IS200 vs. Alfa Romeo 147 vs. Mitsubishi FTO

Recommended Posts

Odesláno

O tvoji omluvu nikdo nestojí, neumíš číst? Zamysli se nad sebou.... Nejsem ženská abych zvládl 2 věci najednou......pokud píšu mail a tam jsem v bodě, kdy píšu stav tachometru a když pak dopisuju inzerát a tam je stav tachometru a já automaticky napíšu ten co jsem měl v hlavě naposled uložený.....zamysli se, jo? Děkuju

Odesláno

Myslím, že zamyslet by ses nad sebou měl asi Ty. Ok, dal si nám sem nějakou fotku, nějakejch budíků (co si pamatuju, v autě byli úplně jiný, ale asi proběhla výměna - ok) Ale když sis teda uvědomil, žes uvedl špatný stav kilometrů ve svých inzerátech, tak proč si ho prostě neopravil? Proč ten stav ze všech inzerátů zmizel? Proč stále všude tvrdíš že to má klimu? Fajn můžeš se urážet, že Tě z něčeho obviňuju, ale nediv se vzhledem k tomu jak se chováš a jak vše podivně vysvětluješ...

Odesláno

Podívej se chlapečku, je zvykem, že se omlouvá ten, kterej udělal chybu. Ten, kterej na chybu upozornil, tu omluvu může akceptovat a nebo taky nemusí. Tvoje velmi arogantní jednání hovoří za vše! Koukám, že Schreek píše něco o jiných budících.... Určitě jsi je nechal nastavit na totožnou hodnotu s původníma.... Tak a teď tu o červený Karkulce

Odesláno

Přečti si nějaké moje příspěvky, jo? Pokazil se mi otáčkoměr a Schreek to moc dobře ví, asi si jen nepamatuje.... Řešil jsem to s ním, volali jsme si dokonce... Ano, přiznávám, udělal jsem chybu, ale jde o to, že proč tak agresivně na mě útočit, že jsem ****** co přetáčí tachometry apod...?

Odesláno

nikde jsem tě takhle netituloval, použil jsem slovo kuř buřt a nula, to jen tak pro pořádek.....

Dále neexistující klima a zvýšený výkon motoru. Hele mě si celkem fuk. Tady si se ukázal v pravým světle.

Proč útočím? Protože nemám rád lidi, co si myslí, že jim vše projde! Jinak až to bude agresivní útočení, tak to poznáš, myslím, že píši hodně slušně.

Doplněno: To o tom, že nejsi ženská, hehehe.... Snad si po sobě takové zásadní informace, jako je podání inzerátu přečtu a zkontroluju, abych někoho neuvedl v omyl. Prostě se to snažíš zakecat do autu

[upravil dne 10/11/11 20:02 od punkac]

Odesláno

Mitsubishi FTO - těchto vozů je v ČR asi......no jsou tu 3 kousky, možná ani to ne, sázím na exkluzivní design, styl, který nikdo nemá.... Nikdy nebude hrozit, že na plném parkovišti najdu další stejné, ale o to nejde... Konečně si splním sen.

Vyřešeno... :papa

Odesláno

priznam se, ze jsem zvedav, jak se tady po frenu budes prohanet v tomhle mysivbusi :), takove auto jsem jeste nevidel, exkluzivita zarucena, drzim palce pro bezporuchovy provoz :papa

Odesláno

Ale o FTO nikde ani slovo, proč? Není pro nás Evropany co mají volant vlevo....bohužel. Já se spojil s ANG cluby, kde jsem se dočetl, že vůz je výborný, absolutně komfortní, výborně zpracován, bez větších poruch...

Odesláno

Koukam, ze to nevedou ani na par strankach nahradnich dilu, vcetne autokelly :D

Jeden krat pises, ze chces neco co se ti bude libit, ale tak, aby si do nej lil iba palivo, a jezdil. Pak si koupis Mitshbishi FTO :D :D :D

To je super ... Inak se mi libi, jak vis, ze v cele ceske republike sou 3 kousky :P Povedal ti to ten co auto menil ?

PS: ke kilometrum ... Pokud kupuju auto, ktere ma ja nevim, 190 tis. KM, tak se nemuzu v zadnem pripade zmilit a napsat 154 tis. KM, to da logiku, kdyz sem to auto v tychto KM nikdy ani nemnel :)

Odesláno
Mám prodejce z CR...na volant co je napravo se zvyknout dá a zjistil jsem, že to není problém.

to je mozne ale pokud chces s tim jezdit tak musis mit povinne a STK z anglie u nas to stk neprojde jedine jako veteran

Odesláno

Lubk0, ty musíš do mě rýt, že? :D :D Beru s úsměvem, a nemyslím to teď proti tobě špatně...

Jinak volal jsem do Mitsubishi ČR a dělají opravy vpohodě, ceny srovnatelné BMW, tak mi to aspoň borec řekl... Prostě průměr. Ale taky mi říkal, že tyhle vozy se vyznačují vynikající spolehlivostí.

Odesláno

Otázkou je, asi to nepřihlásím, nebo spíše neprojdu na STK, co? Na netu čtu pokaždé něco jiného.......musím se poptat majitele, jak to řešil on..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...