Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ptal jsem se JOFO co to znamena RT3??...... a pak sem se obecně vsech ptal jestli nekdo nejste z Havířéva nebo Ostravi a okoli a mate 607 HDi a rozumite ji dost dobře že by jsme se sesli a koukli by jste na tu moji a proklepli ji prosim v tomto modelu se jeste nijak moc nevyznam a rada od nekoho kdo otom neco vi by byla užasna :)

Odesláno

Prosim vas,,,, mam u me 607čky senzot steracu ale jak se to doprcic spousti jak dam auto tak at prsi nebo je pekne jede po 5 sekundach dokola a ne podle toho jak prsi jak to mam spravit vcem je chyba nebo nevite k tomu nekdo neco?? :-( prosím at to je jen prkotina nebo ba chyba v zapnuti poradte :-(:(

Odesláno

Ja mám rt3 to áno,ale navigation sa ovláda podobne. Ako vravím. Je to pekné mat v aute ale moc to neviuzivam. Aj to prehravanie videa prestalo baviť po týždni.

Co sa týka tmavnutia displeja tak tam možnosť na opravu nie je. Jediné vymeniť za kus ktorý je dobrý.

Odesláno

automatické stěrače: páčka dolů

Jo ta navi je z 407, ale je to v podtatě to samé s jiným ovládacím panelem.

jofo: Mi zase ta navigace docela vyhovuje. Zatím mě nezklamala, alespoň mě netáhne po polních cestách jako ostatní.:D

Odesláno

Automatické stěrače ja páčka nahoru o jednu pozici - na displeji uprostřed budíků naskočí AUTO - do r.v. 2004, páčka dolů jen jednou setře.

Já jsem s navi taky zatím spokojenej, nejvíc mi vyhovujou mapy 2009/10 ty fungujou celkem bezchybně, nový mapy 2011/12 moc dobře nechodí, mám s nimi dost problémů, ale zatím je testuji.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim, kdyz sme u tech navigaci. Mam 2005ku. Aspon tak sem ji kupoval, ale v technicaku neni rv jenom pouze datum prvni registrace a ze byla koupena v peugeotu v Praze v 02/2005. ale podle okynek a vsech plastu je to 2004. Mam tam VDO s radiem clarion a strasne me stve ze je na kazety. Mam tam velky barevny dysplay s navi a chci se zeptat, jestli lze nahradit komplet system za rt3 a nebo rt4? Pokud ne, tak jestli lze aspon nahradit jinym radiem na cd? Dekuji za rady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...