podgy4 Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Zdravim, mam dotaz, zda by nekdo nemel za rozumnou cenu, čí nejaké vypalene cd navigace do p607 2.7hdi.r.v.2005.dale se chcic zeptat, zda nekomu funguje prehravani filmu v tomto aute.diky Citovat
podgy4 Odesláno 5. listopad 2011 Autor Odesláno 5. listopad 2011 Zdravim, mam dotaz, zda by nekdo nemel za rozumnou cenu, čí nejaké vypalene cd navigace do p607 2.7hdi.r.v.2005.dale se chcic zeptat, zda nekomu funguje prehravani filmu v tomto aute.diky Nebo třeba odkaz, kde bych mohl neco stahnout?? Citovat
jofo Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Prehravanie funguje iba do malej rychlosti, ale po hardwarovej uprave pri systeme rt3 funguje aj pocas jazdy. Ale aj tak po tyzdni to nikto nepozera. Este by bolo vhodne aby si napisal ake radio tam mas. Ci rt3, alebo 4. Citovat
Agrafik Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Mapy - blbá odpověď, ale kdo hledá najde. Je tu toho všude spousty. Video vstup - funguje, ale vůbec to nepoužívám.Největší radost z toho měly děti,že to hraje. Mě spíš baví ta hudba ala JBL Jofo: 2005 na 100% RT3. Citovat
Charlie 607 Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 A jak se označuje navi od VDO - r.v. 2004, barevný displej, mechanika CD pro navi je v kufru nad cd-měničem. Citovat
Bamatala Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 malá otázočka k VDO. Mám autoradio RT2 JBL s CD meničom v kufri. Pri oprave zosilovača som si všimol, že na CD meniči je prilepený sáčok zo skrutkami - zrejme na mechaniku .. a mam tam aj kábel / modrá koncovka / na mechaniku, teda poprosím či sa s tým už niekdo stretol, ked zoženiem mechaniku pojde mi Navigacia?? display mám malý monochrom, alebo je to predpríprava na niečo iné?? dikes za odpoveď. Citovat
jofo Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Je to na ďalšiu mechaniku pre navigaciu. Podľa mňa budeš musieť pomenit viac veci, ale nie som si istý. V živote som to nerobil. Citovat
Bamatala Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 dik za odpeveď, je to presne na ďalšiu mechaniku, ale asi aj display sa mení aj ked v navode je podla navodu aj navigacia s malym displayom. skusim zohnať tu mechaniku a budem riešiť dalej... Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 ZDRAVIM jsem novy a mam par otazek na mou 607čku (obyvaci gauč) chci mu dodat navigaci ale netuším zda je to jen tak možne potom co ctu:D,,,, mam 2002 r.v kromě te navigace a samootviraciho kufru plna vybava, nikdy sem se o tento model nijak nezajimal protože sem nevěděl že si ho budu moct někdy pořidit,,,,,a ted ho mam a chci ji tam dodat ale nevim zda mužu poradite mi prosím vas s tim? ,,,, a z Havířova nikdo s tou samou 2.2HDi 98kw co ji rozumite neni? :-) Citovat
marvels Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 http://car-navi.autodiagnostika.info/category.php?id_category=6 Zkus se přeptat tu,...já měl jiný dotaz na toho pána,ale byl ochotný a dost o tom ví,... Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 dekuji,,, ale najela mi autodiagnostika a nenasel sem tam kontakt mam nejak rozsirenou obrazovku kde to mam prosim hledat Citovat
jofo Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Tie displeje su pre auta od rocniku 2005 hore. Do starsich je uplne iny typ. Ocujte hosani. Je to frajerinka to tam mat, ale za tie peniaze a starosti co s tym je to nema vyznam riesit. Radsej to vrazte do servisu auta. Ja osobne tu navigaciu nepouzivam. Dost dlho sa zadava adresa, niekedy dlho nacitava cd a uz ste za odbockou 100m. Radsej pouzivam klasicku navigaciu. Je to na vasom rozhodnuti. Podla mna okrem cd mechaniky budes potrebovat aj druhe radio, potom nejaku telematicku jednotku ci ako sa to vola, gps antenu, ....... Citovat
marvels Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 No tam tel. není,...já si zavolal do toho areálu a tam sem ho dostal...když vydržíš do pondělka pošlu ti ho,mám ho v práci,...ale jinak je pravda co tvrdí jofo,..naprosto s ním souhlasím... Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 dekuji chlapi:) de i oto že mi ten mali displej se rozmazava takze jak je v aute teplo vydim uplny kulovi takže na navigaci prdim mam ji v mobilu, sem si rikal kdyz uz to menit tak cele ale u toho obič displeje sem slyšel že staci oprava za litr a nemusim kupovat novy za 5 tisic je to pravda nebo nemate neco kde jsou male ceny?? jinak penize jdou jen do servisu at je vse ve stoprocentnim poradku ja nemusim mit ani el okna ale dkyz už to tam bylo Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 a nejste nekdo z okoli Havířéva nebo Ostravi?? že by jste se mi na to auto koukli a rekli svuj nazor v jakem stavu je servisu nevěřim uplně, a zrovna tento model jsem neresil protože sem nevěříl že ho někdy budu myt, take před par lety nestalo sto tisic Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 jofo: ale ty bys měl mít RT3? co to je RT3? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.