palete Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 Zdravím, kolegové potřebuji radu.Mám Partnera 2.0 hdi a stále měním H4. Dobíjení funguje správně 14.2-14.5 V.Když nastartuji a zapnu světla tak vidím jak mi blikají ale po chvíli to přestane.Na voltmetru mi to ukazuje kolem 14V a pořád měním H4 ale jiné ne!Ať dám značkovou nebo i jinou tak problém přetrvává. Odchází alternátor,regulátor,uhlíky? Někde jsem četl o nějakém chytači špiček,že se to dá mezi + a - na baterii a je po starostech.Nevíte o tom něco? Tento problém mají H7 ale u H4? Děkuji [upravil dne 6.11.2011 12:04 od palete] Citovat
miroja Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Kde presne so meral to napatie? Ak priamo na akumulatore, tak alternator moze dodavat do palubnej siete aj vyssie napatie. Mal si vtedy zapnute svetla? Mozes mat niekde zly kontakt a pri vacsich prudoch to moze skreslovat namerane vysledky napatia. Navyse to blikanie svetiel by tiez mohlo naznacovat aj nejaky zly spoj...alebo problem s alternatorom (regulatorom). Citovat
straki007 Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Ano vznikaji tam spicky. Ale jedna vec..........oprav si nazev vlakna \"H4\"mi nic nereklo a otevrel jsem to ze zvedavosti. Druha vec nepises ani rok vyroby auta a ani jestli je to alespon I nebo II Partak. No a vec treti:D:D:D Pripoj do serie pred potkavaci svetla k jednemu reflektoru a k druhemu taky,kabel o prumeru 3mm2 a delce 4m. Estetika nic moc ale funguje to zarucene. Muzes tam dat taky keramicky vykonovy odpor o hodnote cca 5ohmu no bude se mu delat teplo a tomu moc neverim proto davam kabely..... Citovat
palete Odesláno 7. listopad 2011 Autor Odesláno 7. listopad 2011 Tak r.v. 2005 2.0 HDi. Ten kabel to snad nee 4 m? Ale jinak díky. Citovat
straki007 Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Hm. Tak bud ten odpor nebo kupuj dal zarovky:D:D Citovat
palete Odesláno 7. listopad 2011 Autor Odesláno 7. listopad 2011 Drát o průměru 3 mm2 neznám. Drát o průřezu 3mm2 tomu bych rozuměl. Proč to píšu: rozvod v domovních zásuvkách a světlech je o průřezu 1,5 mm2 Když budeš mít akumulační kamna jako topení tak tam můžeš mít i drát o průřezu 2,5mm2 atd. Je mi divné a ani neznám ty 3mm ať v průměru nebo v průřezu. No prostě se mi to zdá silný. Citovat
godzila.01 Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Nám to dělalo na berlingách v práci taky... Tak jsme tam dali PHILIPS ECO VISION a hle, už nepraskají ani zdaleka tolik.... Auta jezdí cca 120.000km ročně a mění se cca jednou za půl rok... Žárovky sice dražší ale mají prodlouženou životnost .... .) Myslím že je máme v nabídce okolo 300kč za pár.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.