olgojc Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 Ahoj všichni. Potřebuju rychlou radu. U mé 406 (2002) se nepravidelně objevuje tahle závada: při dobržďování najednou ztvrdne brzdový pedál, auto takřka nebrzdí a ABS hrozně tluče do pedálu. Ty rány jsou slyšet v celým autě. Kontrolka nesvítí a ani diagnostika nehlásí žádnou závadu. V servisu překontrolovali všechny brzdy a prý tam není žádná mechanická chyba. Prý je vadná řídící jednotka. Nevíte kolik by stála z vrakoviště? Citovat
Ferry Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 prodaval jsem uz tady jednu na klubu za 1500, vicemene stejny symptomy problemu, po vymene vse OK Citovat
Devils-night Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 mrkni na cislo na jednotce, podivam se jestli tu nejakou nemam Citovat
olgojc Odesláno 4. listopad 2011 Autor Odesláno 4. listopad 2011 Díky za nabídku. Auto je teď v servise. V pondělí se s nima domluvím a jestli to fakt bude tou jednotkou, tak Vaši nabídku využiju. Citovat
olgojc Odesláno 12. listopad 2011 Autor Odesláno 12. listopad 2011 Ahoj pánové. Tak je vyřešeno. Nakonec to byly prasklé kroužky. Doufám, že to nějaký čas vydrží Citovat
olgojc Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 Zdravím. Mám ještě jeden malý dotaz. Je možné, že se dělalo více variant těch kroužků se 48 zuby? Vnitřní průměr mám 85 mm a šířku 10 mm. V tomto obchodě http://www.eshop-rychle.cz/autopb/eshop/34-1-ABS-krouzky/254-2-PEUGEOT-CITROEN-P-S-A mají jiné rozměry. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.