podolak2 Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 Čaute, mám takovy problém, na pal. počitači kde to má ukazovat teplotu to neukazuje žádné čislo jen tohle: --°C tak se vás někoho chci zeptat kde je problém? Čidlo nějaké? Popřípadě kde se nachází. (funkci hledání v sekcích témat jsem použil ale nic jsem o tomhle nenašel nebo spíš ta funkce nic nenašla) Jinak nejde mi klima - má to s tím něco společného?medium doplněno ale nechce se spustit [Edited on 11/2/12 14:34 by podolak2] [Edited on 14/2/12 19:24 by podolak2] Citovat
Biliboy Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 To vsetko preto lebo nema info od snimaca vonkajsej teploty v pravom spatnom zrkadle... Citovat
podolak2 Odesláno 4. listopad 2011 Autor Odesláno 4. listopad 2011 tak mám vyměnit snímač v tom zrcatku??? kolik to tak stoji? Citovat
Ferry Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 snimac stoji cca 600Kc v peugeotu EDIT tak stoji vic 6445F9 SNÍMAČ TEPL VZD 811,80 CZK [upravil dne 4/11/11 22:01 od Ferry] Citovat
ChouLu Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Ahoj, driv ti to ukazovalo v poho? prvni rade bych se podival na konektor který je v trojuhelníku dveri u zrcatka ze vnitr,zda to neni treba zaoxidované, jsou to piny 3 a 4 (popsane na konektoru). Pokud máš multimetr nebo máš nekoho kdo by ti pomohl,tak čidlo odpoj v tom trojuhelníku a změř jeho odporovou hodnotu. mělo by mít něco v rozmezí 1.5-3KOhm (ted presne nevim). pokud bude ukazovat v tomto rozmezí,tak je problém někde jinde Citovat
podolak2 Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 tak otevřu znovu tema... dnes se chci na to vrhnout, jak mám postupovat.. začít hned u zrcátka rozdělávaním? zevnitř nebo zvenku??? Citovat
Marcel00 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 cital si prispevok od ChouLu ???? je hned nad tvojim... Citovat
podolak2 Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 cital si prispevok od ChouLu ???? je hned nad tvojim... jj čital ...ale nemám to jak změřit nejsem leketrikář:bojim ... ale zkusim to teda zevnitř a mrknu esi to teda neni zaoxidovane Citovat
podolak2 Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 se mi zdá nebo chybí čidlo uplně??? Vidim to porvé a jako amater usuzuji že tam čidlo není??? Citovat
Eon Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Čidlo je na zrcátku dole. Je to takový výstupek. Ale zřejmě ho tam buď nemáš, nebo není zapojený konektor. Citovat
ChouLu Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 A už ti to nekdy teplotu ukazovalo? pokud jo.. tak je to divny, protoze tam mas akorat konektor na vyhrivani zrcatek kabel od cidla ti bude koncit v A sloupku u spolujezdce. Pokud ti jde o to dodělat teploměr. tak jsou 4 kroky: 1. dostat čidlo do zrcátka (docela umění, vyndat slo, rozebrat a dostat cidlo pod ten plast - doporučuji v teple, aby byl plast vláčnej) 2. udělat si nějakej konektor v tom trojuhelníku a z něj to dotáhnout do A sloupku přes husí krk ve dveřích. (konektor pro to, aby až budes nekdy sundavat zrcatko, aby si nemusel vytahovat celej kabel až od sloupku) 3. aktivovat čidlo venkovní teploty v jednotce BSI 4. aktivovat čidlo teploty v displayi (to už máš, protože ti to ukazuje --°C) Citovat
podolak2 Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 teplotu to neukazovalo, vždy jen ty pomlčky, ani na začatku to neukazovalo... a když to má vyhř zrcátka tak jak se spouští to vyhřívaní??? nebo se to spouští samo? a k tomu konektoru od čidla: kde přesně by měl končit??v jakym mistě v tym A sloupku? mám sundat ten plast vedle čelního skla? Citovat
ChouLu Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 vyhrivani mas,ale zrcatka vyhrivany nemas takze nic jinak se to pousti spolecne s vyhrivanim zadniho skla Konci az dole kdyz otevres dvere.. vidis husi krk ze dveri do A sloupku.. tak presne tam nejlepsi pristup k tomu je,tak ze musis vyndat celej kastlik a vyndat ten konektor Mel by si tam koupit konektory,ale ja tam dal jen medenej drat kterej krasne cvakl do toho konektoru, vyvedl husim krkem, pres dvere az do toho trojuhelniku a tam jsem si dan Faston konektory Citovat
podolak2 Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 oki, (vyhřivany mam jen řifičovo, to vpravo je asi měněny a je bez vyhřivani) ... a ten konektro tam je na 100% at to nerozdělávam zbytečně a nic tam nebude dik moc Citovat
ChouLu Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 ano, kudy jinudy by ti vedli kabely od centralu, repro a skla? Citovat
podolak2 Odesláno 12. únor 2012 Autor Odesláno 12. únor 2012 oki, tak jsem se k tomu už konečně dostal. Kam to mám pak zapojit ? předpokládám že budou 2 dráty??? Citovat
podolak2 Odesláno 12. únor 2012 Autor Odesláno 12. únor 2012 hej tak to mi nějak nesedí, ve 3 a 4 už něco je zapojený a vypadá to že to vede k repráku ty drátky Citovat
ChouLu Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 ale 3-4 je ten konektor v trojuhelniku... dole ten kulatej mas 6-7 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.