Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

teplota- ukazatel neukazuje -> dole foto (chybí čidlo???)->už opraveno

Recommended Posts

Odesláno

Čaute, mám takovy problém, na pal. počitači kde to má ukazovat teplotu to neukazuje žádné čislo jen tohle: --°C

tak se vás někoho chci zeptat kde je problém? Čidlo nějaké? Popřípadě kde se nachází. (funkci hledání v sekcích témat jsem použil ale nic jsem o tomhle nenašel nebo spíš ta funkce nic nenašla)

Jinak nejde mi klima - má to s tím něco společného?medium doplněno ale nechce se spustit

[Edited on 11/2/12 14:34 by podolak2]

[Edited on 14/2/12 19:24 by podolak2]

Odesláno

snimac stoji cca 600Kc v peugeotu

EDIT tak stoji vic

6445F9 SNÍMAČ TEPL VZD 811,80 CZK

[upravil dne 4/11/11 22:01 od Ferry]

Odesláno

Ahoj, driv ti to ukazovalo v poho? :) prvni rade bych se podival na konektor který je v trojuhelníku dveri u zrcatka ze vnitr,zda to neni treba zaoxidované, jsou to piny 3 a 4 (popsane na konektoru).

Pokud máš multimetr nebo máš nekoho kdo by ti pomohl,tak čidlo odpoj v tom trojuhelníku a změř jeho odporovou hodnotu. mělo by mít něco v rozmezí 1.5-3KOhm (ted presne nevim). pokud bude ukazovat v tomto rozmezí,tak je problém někde jinde

• O 3 měsíce později...
Odesláno
cital si prispevok od ChouLu ???? je hned nad tvojim... :nevim

jj čital :D ...ale nemám to jak změřit nejsem leketrikář:bojim:bojim ... ale zkusim to teda zevnitř a mrknu esi to teda neni zaoxidovane ;)

Odesláno

A už ti to nekdy teplotu ukazovalo? :) pokud jo.. tak je to divny, protoze tam mas akorat konektor na vyhrivani zrcatek :) kabel od cidla ti bude koncit v A sloupku u spolujezdce.

Pokud ti jde o to dodělat teploměr. tak jsou 4 kroky:

1. dostat čidlo do zrcátka (docela umění, vyndat slo, rozebrat a dostat cidlo pod ten plast - doporučuji v teple, aby byl plast vláčnej)

2. udělat si nějakej konektor v tom trojuhelníku a z něj to dotáhnout do A sloupku přes husí krk ve dveřích. (konektor pro to, aby až budes nekdy sundavat zrcatko, aby si nemusel vytahovat celej kabel až od sloupku)

3. aktivovat čidlo venkovní teploty v jednotce BSI

4. aktivovat čidlo teploty v displayi (to už máš, protože ti to ukazuje --°C)

Odesláno

teplotu to neukazovalo, vždy jen ty pomlčky, ani na začatku to neukazovalo... a když to má vyhř zrcátka tak jak se spouští to vyhřívaní??? nebo se to spouští samo?

a k tomu konektoru od čidla: kde přesně by měl končit??v jakym mistě v tym A sloupku? mám sundat ten plast vedle čelního skla?

Odesláno

vyhrivani mas,ale zrcatka vyhrivany nemas ;) takze nic :) jinak se to pousti spolecne s vyhrivanim zadniho skla :)

Konci az dole :) kdyz otevres dvere.. vidis husi krk ze dveri do A sloupku.. tak presne tam :) nejlepsi pristup k tomu je,tak ze musis vyndat celej kastlik a vyndat ten konektor :)

Mel by si tam koupit konektory,ale ja tam dal jen medenej drat :) kterej krasne cvakl do toho konektoru, vyvedl husim krkem, pres dvere az do toho trojuhelniku a tam jsem si dan Faston konektory :)

Odesláno

oki, (vyhřivany mam jen řifičovo, to vpravo je asi měněny a je bez vyhřivani) ... a ten konektro tam je na 100% at to nerozdělávam zbytečně a nic tam nebude :D dik moc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...