Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

v SR je to lacnejsie ako v CR so zlavou. po prepocitani kurzu CZ/€ mi to vyslo v CR cca na 590€, takze v SR to je aj bez akcie lacnejsie ako v CR s akciou aj to s podmienkou financovania cez PSA :)

ale v podstate nezalezi momentalne na tom, len ma zaujimalo ako sa to plati. myslim ze sa to oplati za par korun predlzit zaruku vozidla o dalsie tri roky.

kazdopadne mame cas si to rozmyslet a casom uvidime. podmienkou v SR je max 40000km a do dovch rokov od zaciatku zaruky.

Odesláno

Nevím jak to počítáš, ale mě vyšly ty ceny ČR vs. SR plusminus skoro stejné a to jsou ceny před slevou, takže po slevě 25% dolu :). Myslím, že se to právě vyplatí zvážit prodloužit záruku již nyní.

Ohledně podmínky financování přes PSA jsem teda nepochopil co máš na mysli. Žádné taková podmínka k prodloužení záruky tam není.

[upravil dne 19/2/12 14:32 od marvan]

• O 4 týdny později...
Odesláno

v najblizsej dobe idem do toho aj ja a nebudem lutovat ak toho nevyuzijem lebo to je ako s havarijnim poistenim ked ho mas tak toho /mozno neviuzijes/ ale ak ho nemas tak to mozes kruto olutovat.

Odesláno

zdar, zalozil som vlakno OPTIWAY v 407ej casti fora ale chcem podakovat Marcelovi00 ze ma tu nasmeroval.

Chcem sa spytat, ked som auto kupil v PL mozem optiway dokupit na Slovensku? V PL je totiz potrebne zaruku predlzit pocas prveho roku zaruky a do 300tis km. Na SK pocas prvych 2 rokov a do 40tis km.

Pokial ide o tu druhu variantu Optiway Servisna Zmluva. Na moju 407 by to stalo cca €3800. Rozmyslam o tom aj ked je to palka. Najviac ma tam okrem casu a kilometrov laka ta veta

Výmena dielov podliehajúcim opotrebeniu: zahŕňa prácu a diely

Znamena to napr aj spojku s dvojhmotakom, keby odisli pocas tej zaruky?

Odesláno

ja mam auto z Ciech a v pohode sa da dat optiway na Slovensku. Dam si predlzenie zaruky do 5 rokov a 80 000km to mi bude bohate postacovat. Nad servisnou zmluvou nerozmyslam lebo sa mi to nevyplati.

Odesláno

tak to je super. este by predsa zaujimalo ako je to s tou servisnou zmluvou. dnes som sa bol spytat v ASO v polsku a povedali mi ze servisna zmluva sa da uzavriet len pocas prvych 3 mesiacov. zda sa mi to divne. :myslim

Odesláno

V Čechách je na garanci 18 měsíců a bez limitu kilometrů. Servisní smlouva jde jen určitý počet měsíců (nechci si vymýšlet kolik)

Dokážu záruka v programu Peugeot Vyzkoušené vozy, kde to jde až do 6 let a do 150 000 km (těch 130 000 km je dnes už překonáno) viz http://www.peugeot.cz/peugeot-vyzkousene-vozy/ s tím, že od 100 000 km je postupně snižované plnění za díly.

Odesláno

to vazne?????:o ja som sa informoval sice na predlzenie zaruky a v pohode do 2rokov od prvej registracie auta sa musim rozhodnut co by som chcel. Idem to zanedlho riesit lebo sice auto je v zaruke ale na ceske infocislo zo servisky. Auto uz mam registrovane na slovensku myslim u importera ale napisala mi pani ze \"sice na tom cisle zo servisky mi pomozu ale ked chcem vyuzivat Slovenske sluzby musim si dat optiway\" takze tak:papa

Odesláno
Tááááákže: Optiway Servisnú zmluvu je možné uzatvoriť do 2 rokov od začiatku záruky alebo do prvej servisnej prehliadky. Servisnú zmluvu je možné predlžovať!!! Výmena žiaroviek do tohto programu patrí...

No myslím, že Modzillo to napsal jasně. Co tu pořád teda řešíte?

Edit:

Pokud se tedy letos podmínky nezměnily, protože to psal už 9.11.2011

[upravil dne 24/3/12 21:51 od Bigbadjohn]

Odesláno

na slovensku mozes servisnu zmluvu uzavriet dovtedy kym neabsolvujes

prvu garancnu prehliadku. takze v pohode.

nechapem tiez co riesite, na stranke peugeot.sk je to jasne napisane.

treba kuknut jednotlive krajiny, lebo kazda ma svoje podmienky.

na sk je to tak ako pisem.

zaruku mozes uzavriet do 2rokov a nesmies mat viac ako 40t km...

vot vsjo, konec hlasenia.

Odesláno

Není třeba se dohadovat, protože oba máte pravdu.Nechal jsem si také prodloužit záruku, protože jsem náhodně přišel na fakt, že do konce března je na toto sleva 25%, což je docela dost.

Pokud má někdo ještě auto koupeno v roce 2010, tak se na něho vztahuje ta původní doba do 24 měsíců.Ti co mají auto novější to holt musí stihnout do 18 měsíců...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...