marvan Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Joo, tak by to mělo být. Ta akce platí v ČR, nevím jestli to platí i pro SR. Citovat
Marcel00 Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 v SR je to lacnejsie ako v CR so zlavou. po prepocitani kurzu CZ/€ mi to vyslo v CR cca na 590€, takze v SR to je aj bez akcie lacnejsie ako v CR s akciou aj to s podmienkou financovania cez PSA ale v podstate nezalezi momentalne na tom, len ma zaujimalo ako sa to plati. myslim ze sa to oplati za par korun predlzit zaruku vozidla o dalsie tri roky. kazdopadne mame cas si to rozmyslet a casom uvidime. podmienkou v SR je max 40000km a do dovch rokov od zaciatku zaruky. Citovat
marvan Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Nevím jak to počítáš, ale mě vyšly ty ceny ČR vs. SR plusminus skoro stejné a to jsou ceny před slevou, takže po slevě 25% dolu . Myslím, že se to právě vyplatí zvážit prodloužit záruku již nyní. Ohledně podmínky financování přes PSA jsem teda nepochopil co máš na mysli. Žádné taková podmínka k prodloužení záruky tam není. [upravil dne 19/2/12 14:32 od marvan] Citovat
Pajda Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 V ČR se záruka na nová auta Optiway prodlužuje do 18 měsíců ode dne rozjetí záruky bez limitu kilometrů. Citovat
EuGenio Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Tak jsem o víkendu prodloužil na 5let/60tis. Není to schizofrenní za něco zaplatit skoro 10tis a přát si to nikdy nevyužít?? Citovat
robozv Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 v najblizsej dobe idem do toho aj ja a nebudem lutovat ak toho nevyuzijem lebo to je ako s havarijnim poistenim ked ho mas tak toho /mozno neviuzijes/ ale ak ho nemas tak to mozes kruto olutovat. Citovat
Pajda Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Do konce března běží lsleva 25% na Optiway garanci. Citovat
Vlado-77 Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 zdar, zalozil som vlakno OPTIWAY v 407ej casti fora ale chcem podakovat Marcelovi00 ze ma tu nasmeroval. Chcem sa spytat, ked som auto kupil v PL mozem optiway dokupit na Slovensku? V PL je totiz potrebne zaruku predlzit pocas prveho roku zaruky a do 300tis km. Na SK pocas prvych 2 rokov a do 40tis km. Pokial ide o tu druhu variantu Optiway Servisna Zmluva. Na moju 407 by to stalo cca €3800. Rozmyslam o tom aj ked je to palka. Najviac ma tam okrem casu a kilometrov laka ta veta Výmena dielov podliehajúcim opotrebeniu: zahŕňa prácu a diely Znamena to napr aj spojku s dvojhmotakom, keby odisli pocas tej zaruky? Citovat
robozv Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 ja mam auto z Ciech a v pohode sa da dat optiway na Slovensku. Dam si predlzenie zaruky do 5 rokov a 80 000km to mi bude bohate postacovat. Nad servisnou zmluvou nerozmyslam lebo sa mi to nevyplati. Citovat
Vlado-77 Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 tak to je super. este by predsa zaujimalo ako je to s tou servisnou zmluvou. dnes som sa bol spytat v ASO v polsku a povedali mi ze servisna zmluva sa da uzavriet len pocas prvych 3 mesiacov. zda sa mi to divne. Citovat
Marcel00 Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 spytaj sa na slovensku co krajina to podmienky. v podstate je jedno kde optiway uzavries... Citovat
Pajda Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 V Čechách je na garanci 18 měsíců a bez limitu kilometrů. Servisní smlouva jde jen určitý počet měsíců (nechci si vymýšlet kolik) Dokážu záruka v programu Peugeot Vyzkoušené vozy, kde to jde až do 6 let a do 150 000 km (těch 130 000 km je dnes už překonáno) viz http://www.peugeot.cz/peugeot-vyzkousene-vozy/ s tím, že od 100 000 km je postupně snižované plnění za díly. Citovat
Vlado-77 Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 No pokial ide o ten Optiway Servisna Zmluva, tak som sa dozvedel ze sa to da uzatvorit len pocas prvych 3 mesiacov Citovat
robozv Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 to vazne????? ja som sa informoval sice na predlzenie zaruky a v pohode do 2rokov od prvej registracie auta sa musim rozhodnut co by som chcel. Idem to zanedlho riesit lebo sice auto je v zaruke ale na ceske infocislo zo servisky. Auto uz mam registrovane na slovensku myslim u importera ale napisala mi pani ze \"sice na tom cisle zo servisky mi pomozu ale ked chcem vyuzivat Slovenske sluzby musim si dat optiway\" takze tak:papa Citovat
robozv Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 este jedna vec co ma napadla to akoze ak chces \"Optiway Servisna Zmluva\" musis si ju priplatit do 3mesiacom od kupi auta? som zvdavy ze koho na to upozornia ci? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 Tááááákže: Optiway Servisnú zmluvu je možné uzatvoriť do 2 rokov od začiatku záruky alebo do prvej servisnej prehliadky. Servisnú zmluvu je možné predlžovať!!! Výmena žiaroviek do tohto programu patrí... No myslím, že Modzillo to napsal jasně. Co tu pořád teda řešíte? Edit: Pokud se tedy letos podmínky nezměnily, protože to psal už 9.11.2011 [upravil dne 24/3/12 21:51 od Bigbadjohn] Citovat
Marcel00 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 na slovensku mozes servisnu zmluvu uzavriet dovtedy kym neabsolvujes prvu garancnu prehliadku. takze v pohode. nechapem tiez co riesite, na stranke peugeot.sk je to jasne napisane. treba kuknut jednotlive krajiny, lebo kazda ma svoje podmienky. na sk je to tak ako pisem. zaruku mozes uzavriet do 2rokov a nesmies mat viac ako 40t km... vot vsjo, konec hlasenia. Citovat
MartinR Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Není třeba se dohadovat, protože oba máte pravdu.Nechal jsem si také prodloužit záruku, protože jsem náhodně přišel na fakt, že do konce března je na toto sleva 25%, což je docela dost. Pokud má někdo ještě auto koupeno v roce 2010, tak se na něho vztahuje ta původní doba do 24 měsíců.Ti co mají auto novější to holt musí stihnout do 18 měsíců... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.