Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ok, já jsem k té origo dost skeptický, vydržel jen 3 roky. i když měla psaný start proud 800A, po 4 letech jen cca 380A. Ta Exide má sice \"jen\" 760A, ale zato na měřáku mi ukazuje přes 800.

Odesláno
Já jezím ještě s původní Fiamm co je v autě z výroby,takže 10/2004,ale letos to bude asi jeji poslední,uvidíme až přijdou mrazy.

Stále jedeme.

Je fakt ,že jsem loni koupil nabíječku Cetek a použil jeji rekondiční program.

Tak o té Exide žadná,hodně slušný baterie a slušná cena,myslím,že ani v kellyně se na takovou cenu nedostaneme.

[upravil dne 4/12/12 18:51 od Milan+]

Odesláno

Ale nabidka pežo je taky v tý akci hodně slušná,když to nemáš někde poblíž a nebo řešit poštou,tak prodejci pežo jsou skoro všude.

A je fakt ,že krom jedné baterie co jsem měl vždy v autech z vyroby vydržely nejdele.

Odesláno

Ja som chcel tiez vyuzit tuto akciu ale v slovenskom Peugeote. Mam 206, 2.0HDi, r.2004 a bolo mi povedane, ze na akumulatory a stierace sa zlava 30% na vek vozidla nevztahuje a ponukli mi koncesionarsku zlavu 15%, tak som im pekne podakoval. Vymyslaju si vynimky podla nalady. Ja som tam videl, ze nevztahuje sa na karosarske diely. Zeby akumulator bol karosarsky diel? Pekni odrbavaci. Ale co chcem, ved zijem predsa na Slovensku...:roll

http://sluzby.peugeot.sk/akcie-peugeot-servis/vozidla-4-1/

(Teraz som pre zmenu za paka ja, lebo uz si tu vynimku na akumulatory a strierace aktualizovali na stranke. Jedno viem urcite: Peugeot uz do rodiny nikdy.

[upravil dne 12.12.12 10:08 od Usiak;]

Odesláno

Tak ja už som tiež musel kúpiť novú batériu. 4-ročná akuma uz klakla. Kúpil som Exide EA770 77Ah 760A, stála 80,5 eura. Uvidíme koľko vydrží, mala by vydržať zhruba 7 rokov podľa recenzii.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak dnes baterka včudu. Byla tam původí a pozor, po dobu auta, takže 10let a 3 měsíce. Ted jsem koupil Vartu silver d. tu nej, co mněli v autokelly. Musel sem koupit tam, jelikož jesem to potřeboval hned. Za 3 tis. po slevách a tak.

Odesláno
Tak dnes baterka včudu. Byla tam původí a pozor, po dobu auta, takže 10let a 3 měsíce. Ted jsem koupil Vartu silver d. tu nej, co mněli v autokelly. Musel sem koupit tam, jelikož jesem to potřeboval hned. Za 3 tis. po slevách a tak.

Taky jsem ji tam bral kolegovi silver dynamic 77/780 a stala 2640,Ty nemáš club kartu?

Odesláno

Hele, vím že se dá koupit levněji o několik sto kaček, ale, naložil jsem děcká do vozu, že jdeme nakoupit a pak na chatu a ejhle barevná hudba v autě a nenastartoval jsem. A vneděli jsem potřeboval auto na 100 procent, takže jsem neměl čas schánět jinde.

Ja doufam ž něco vydrží. Ted startuje na brnknutí i při mínusech.

Kolik procent máte na klubou kartu v autokelly slevu?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...