ferrari Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Mám asik malý problémik s motorom. Tipujem čidlo teploty. Príznaky: - keď je auto vonku a teplota tesne nad nulou, má auto veľmi zlé prechody z voľnobehu, nepraviselný chod (kucká) asik do 2000 ot. Keď je teplejšie, nie je problém. - cez víkend som urobil 2x60 km a cestou som si párkrát všimol, ako sa mi rozvietila kontrolka STOP na pár sekúnd...vždy zhasla. - posledný čas som si všimol, že po zastavení a vypnutí motora relatívne často beží sahara. Ale je dosť chaldno a nie je to po jazde po meste v kolónach a na teplomeri mám normál okolo 85st. - pri ustálenej jazde nejak do 2000 ot. motor trasie, akoby vynecháva, keď jemnúčko pridám, je to OK. Vzhľadom na tie prvé 3 príznaky by som tipol vadné čidlo teploty chl, kvapaliny, čo poviete? Bo možno hlási vyššiu teplotu, ako je (za studena potom chudobná zmes, bežia sahary, STOP hlási prehriatie...) Spotreba neviem, zatiaľ vyzerá OK. [upravil dne 4.11.2011 19:07 od ferrari] Citovat
fejfarz Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 No vypadá to na to na to čidlo. Ještě co řeknou k tomu další. Citovat
ferrari Odesláno 3. listopad 2011 Autor Odesláno 3. listopad 2011 No, kukám, že sa nikto nechytá... Citovat
vavoj Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 koukni na ty relátka na saharu. Pod maskou přední Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 k tomu mam jediny ... nejezdi na 1500 otacek ... ... ale to s tou STOPkou se mi vlastne taky obcas stane u myho KFW .. ale spis teda az pri popojizdeni v kolone kdy teplota vyleze .. Citovat
ferrari Odesláno 4. listopad 2011 Autor Odesláno 4. listopad 2011 Vavoj, ale žeby relátka spôsobili ten nepravidelný chod? A nemám ja sahary riadené tým bitronom? A Stibto - no a a ko jazdíš v obci 50-55 km/h...tiahla obec 3 km, rovná cesta...na 3ke? Ja teda nie EDIT, už som to zmenil na 2000 ot...toľko mám pri 55 km/h na 4ke...to som dnes kukol...inak, potom teoreticky by som mal dosiahnuť maximálku v poho na 4ke...175km/h ba malo byť 6000 ot...toľko ale nedá, jasné... [upravil dne 4.11.2011 19:10 od ferrari] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.