may25 Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Ahoj mohl by mi někdo poradit ohledně zadního stěrače? Mám 306 XR a zadní stěrač mi přestal chodit úplně - nevím, zda je problém v páčce nebo v motorku. Chtěla bych sundat kryt a mrknout na to, ale nevím, co konkrétně hledat. Nemáte někdo radu? Nový motorek je šíleně drahý a že by to bylo v páčce - tomu moc šancí nedávám. A nemá někdo tip na levné náhradní díly ve Východních Čechách - konkrétně zadní nápravu nebo aspoň trny? Moc díky. Jarka Citovat
miroja Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Mam sice Break, ale mohlo by to byt podobne. Najskor som musel dat dole pastovy kryt z vnutra piatych dveri. Potom som sa dostal k samotnemu stieracu. Ak si dobre spominam, tak do zadnych dveri sa po zapnuti packou dostava 12V, cele ovladanie motorceka stieraca zabezpecuje take modre rele - cyklocac . Malo by byt umiestnene blizko motorceka. V prvom rade si over (ziarovkou, merakom), ci tam mas napatie po zapnuti stieraca packou na volant. Skus sa pozriet, ci to tam nemas zoxidovane,alebo ci tam nemas len nejaky zly kontakt. Mohla tam zatiect voda. Dalsia moznost, ze mas prerusene vodice v priechodke medzi karoseriou a dverami. [Edited on 2/11/11 07:44 by miroja] Citovat
PAJA106 Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Já bych si tipnul, že budou přelámané kabely v průchodce. To zjistíš, že na motorku nic nenaměříš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.