kuri Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Zdrávim. Pred pár mesiacmi som sa stal majitelom peugeotu 306 1.9 Turbo Diesel, rok výroby 1999, DHY. Chcel by som sa opýtať majiteľov tejto istej motorizácie akú majú spotrebu, pri akom štýle jazdy a akých podmienkach. Ja sa neviem dostať pod 8l/100km ani za nič a myslím si že štýlom jazdy to nebude. Na ocovom aute (ktoré ma iný aj výkon aj váhu) tomu šlapem podstatne viac a vysplhal som sa max na 7,5 (tiez je to 1.9tdi). Mimochodom je to kombi. Nemáte s tým niekto skúsenosti? Čo by mohlo mať na svedomí takú vysokú spotrebu. Zatial ďakujem Citovat
kuri Odesláno 2. listopad 2011 Autor Odesláno 2. listopad 2011 Fakt mi nikto nevie pomoct?....aspom aku spotrebu mate na takom motore vy? Citovat
vendelinek Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 počti si tady,už se to párx probíralo je toho tady dosti, stačí pohledat:) Citovat
kuri Odesláno 2. listopad 2011 Autor Odesláno 2. listopad 2011 lenze tam sa prebera hlavne HDi...ja pokial viem tak mam este ten starsi typ .....alebo som si zle vsimol? Citovat
kuri Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 Spotreba stale velka budem sa co najskor snazit ist na pc ci nieco nahodou neukaze....mam este jeden problem nesvietia mi zadne hmlovky na palubovke mi kontrolka normalne svieti ze su zapnute ale vzadu nesvietia...pri zapinani ani vypinani nepocut cvakat relatko (pri prednych pocut) ... s toho sudim ze je na chybe prave to.....viete mi poradit kde sa da kupit?...nejake elektro ci len origninal peugeot a pribliznu cenu? diki Citovat
P607Olda Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 No, pokud dokážeš na 1,9TDi (Škoda? Seat?) spotřebu 7,5, tak je rada těžká. [upravil dne 6.11.2011 17:14 od P607Olda] Citovat
kuri Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 no tak myslim ze dokaze kazdy ked chce ja som nepisal ze mam taky priemer na 1.9tdi (96kw audi a4) ale ze ked to zeniem do krajnosti tak max je zhrua taky....a tu ze ked sa snazim ako chcem neviem pod 8-em Citovat
miroja Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 ...mam este jeden problem nesvietia mi zadne hmlovky na palubovke mi kontrolka normalne svieti ze su zapnute ale vzadu nesvietia...pri zapinani ani vypinani nepocut cvakat relatko (pri prednych pocut) ... s toho sudim ze je na chybe prave to.....viete mi poradit kde sa da kupit?...nejake elektro ci len origninal peugeot a pribliznu cenu? diki 306-ky maju standardne vzadu len jednu hmlovku. To druhe cervene \"svetielko\" je len sklicko, teda pokial to niekto pred tebou neprerobil. Zacal by som ziarovkou... Citovat
kuri Odesláno 7. listopad 2011 Autor Odesláno 7. listopad 2011 Aha. Dik za odpoved. Este pre upresnenie je to kombi. Za normalnych okolnosti by to vyzeralo na ziarovku lenze ked som mal pripojeny vozik tak ani na nom nesvietili hmlovky. V kazdom pripadu skusim aj to dik Citovat
kuri Odesláno 12. listopad 2011 Autor Odesláno 12. listopad 2011 Napadlo ma ci problemy s tou spotrebou nesposobuje nejake cidlo teploty?..ci si nemysli ze je studeny stale?....Ako je to tam riesene?..kde sa nachadza cidlo chladiacej kapaliny?...popripade sluzi toto aj pre ukazovatel teploty lebo ten ukazuje viac menej spravne kolko je tam cidiel kde su?....help diki Citovat
Daník Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Nevím jak Td ale můj obyč diesel má jenom jakýsi přidavač zavislý na teplotě vody a myslím že td má to samé(ovládáno je to lankem) čidlo na teplotu vody máš u palivového filtru(nevím ale která barva). Spíš bych viděl problém jinde. Vstřikovací čerpadlo a věci kolem toho. Citovat
miroja Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Teoreticky sporebu moze ovplyvnit aj to. Jeho uloha je totiz upravit vstrekovanie naftu pri studenom motore. Ked sa voda zohreje, mal by sa vyradit. Nemam presne taky motor, ale tiez tento \"sytic\" mam. Ked nastartujem studeny motor, udrzuje to cca 1000 otaciek, ked sa motor zohreje, tak otacky klesnu na 750-800. Riesilo sa to tu viackrat, skus popozerat. EDIT:Tak som cosi nasiel napriklad tu: [Edited on 13/11/11 11:00 by miroja] Citovat
Speedy66 Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Když teoreticky :-) tak třeba otlakovat vstřiky , jak je natom čerpadlo a kolik nafty při ohřátem motoru jde přepadem ? kouřivost ? reakce na plyn když je to Td tak jak fouká turbo ? Citovat
kuri Odesláno 15. listopad 2011 Autor Odesláno 15. listopad 2011 No že by dimilo sa mi veľmi nezdá. Keď je studený tak trochu dymí na bielo kým sa zohreje ale to je myslim normalne do istej miery. a potom už nedimí na neutrál pri záťaži to neviem posúdiť do zadu až tak nevidno ale dym rozhodne nevidno pri jazde ani keď mu pridám. Výkon je tak isto dobrý na 90 koní to ťahá tak akurát (celkom slušne). Turbu as podľa jazdnch vlastností tiež javí byť v pohode. O chviíľku idem na diganostiku tak uvidíme čo tam vyhodí. Zatiaľ dík za odpovede Citovat
Speedy66 Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 tak pak písni na co se přišlo :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.