nachtigall Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 ahoj, na mojej 406 r.2003 pri prechode nerovnosťami vrzga v dverách - všetkých neviem čo to je nejaké lanovody? nechecm to rozoberať kým mi neporadíte ako sa dajú zhodiť tapecy a ešte by som chcel vedieť kde sa dá kúpiť snímač vonkajšej teploty v pravom spetnom keďže v elitcat som ho nenašiel veľmi pekne ďakujem Citovat
koblih69 Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Jak to vrže kovově ( nejčastěji povolený zámek - lze přitáhnout zvenku nebo povolená lišta po které jezdí sklo - 2 šrouby.), Gumově ( natřít těsnění třeba parafínem ) nebo Plastově ( čudlíky - namáčkout do silikonu ). Citovat
nachtigall Odesláno 31. říjen 2011 Autor Odesláno 31. říjen 2011 zámky nie ani čudlíky... asi to bude to vedenie skla... ako teda zhodím tapec? hrubá sila? Citovat
nachtigall Odesláno 31. říjen 2011 Autor Odesláno 31. říjen 2011 tak striedavo vrže vo všetkých 4 Citovat
koblih69 Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 No tak vždycky jsou tam 2 šrouby a nacvaknutí na čudlíky. V předních dveřích musíš demontovat repro. Citovat
Luigi Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Ahoj, najskôr by som skúsil (tak ako tu už bolo niekde písané na fóre) napr. WD prestrieknuť tie plastové valčeky na zámku dverí - tej časti, čo je pripevnená na karosérii - \"protikus\" zámku), aby sa voľne otáčali, mne to veľmi pomohlo a možno nebude treba rozoberať dvere Prikladám aj foto. Citovat
ricik13 Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Udělej ty válečky bude to na 99% ono. řešil jsem to samé,měl rozebrané snad všechno a pak stačilo navrtat malinkým vrtáčkem plastové kroužky,promazat a je vše OK Citovat
ricik13 Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 tak co udělal jsi ty válečky ?????? a je to OK ???? Citovat
Kubrt Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Navrtej to kde chceš, jde jen o to aby se pod plast dostalo mazivo. Práce na 10minut a nikdo nic nepozná. Citovat
nachtigall Odesláno 10. prosinec 2011 Autor Odesláno 10. prosinec 2011 vrzanie neprestalo, vrže to niekde vnútri... len je zima nechce sa mi to rozoberať Citovat
Red Devil Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Ahoj, najskôr by som skúsil (tak ako tu už bolo niekde písané na fóre) napr. WD prestrieknuť tie plastové valčeky na zámku dverí - tej časti, čo je pripevnená na karosérii - \"protikus\" zámku), aby sa voľne otáčali, mne to veľmi pomohlo a možno nebude treba rozoberať dvere Prikladám aj foto.Dik Luigi, tak som postupoval podla tvojho navodu, nastriekal som tie plastove valceky WD-ckom (nemal som ich velmi zaseknute, nemusel som ich navrtavat). A este som aj vsetky gumove tesnenia okolo dveri nastriekal silikonovym olejom. Vrzganie a praskanie prestalo:super.Dik:potlesk Citovat
Qcko Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 nachtigall: rozoberanie dveri je uplna brnkacka. Predne:vylupnut ramik okolo klucky --> vylupnut kryt repro --> vyskrutkovat von reprak a vybrat von --> v zadnej casti je plastova zaslepka, tu vylupnut --> vybrat skrutku --> v madle na dverach je dalsia zaslepka, vybrat skrutku --> vylupnut madlo a odpojit kabel od ovladania okien --> vylupnut trojuholnik pri spatnom zrkadle --> vpredu dalsia cierna kruhova zaslepka, vybrat skrutku --> smerom z dola tapacir \"vypacit\" --> hore vybrat smerom do hora Ked ho das dole narazis na bielu penu, je nalepena po obvode, da sa odlepit tak ze ju potom vratis naspat Zadne: Skrutka je schovana pod madlom zdola, inak postup rovnaky ako pri prednych (teraz som si neni isty ci nie je jedna skrutka schovana pod vypinacom na okna, ale to sa mi nezda ) [upravil dne 16/12/11 07:27 od Qcko] Citovat
fifowole Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Jak to vrže kovově ( nejčastěji povolený zámek - lze přitáhnout zvenku nebo povolená lišta po které jezdí sklo - 2 šrouby.), Gumově ( natřít těsnění třeba parafínem ) nebo Plastově ( čudlíky - namáčkout do silikonu ). Prosim te, ten parafin, to koupim treba v Bauhausu? Da se pouzit kdyztak neco jineho kdybych ho nesehnal? Citovat
koblih69 Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Nevím, asi jo, táta měl takovou 10-ti kg plotnu a z té těžíme... nicméně mě se to většinou nechce hledat a seberu manželce čajovou svíčku, vyklepnu jí z toho koflíčku a je to. Citovat
fifowole Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 no ty mi davas .. nejdriv parafin a ted koflicek z cajovy svicky jdu googlit Citovat
Luigi Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Red Devil: rado sa stalo, som rád, že Ti to pomohlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.