Fredino Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 caute dneska rano som isiel z prace(z nocnej) a fsimol som si ze sem tam mi blikne baterka respek. dobijanie poobede uz to nerobilo,prpominam ze alternator ma cca 3 mesiace a objimky na baterke sa jemne hybali takze neviem som to priatiahol a uvidime...ja len ci nemoze byt vada aj niekde inde ako ftom Citovat
koblih69 Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Řemen je napnutý? Ty svorky musí být utažené pevně, baterka je v pořádku? Citovat
jofo Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Ak tie svorky boli volne tak ze stracali kontakt tak to mohlo byt ono. Obcas sa stava ze aj zrepasovany altik nie je zrepasovany spravne a objavy sa chyba. Citovat
Fredino Odesláno 31. říjen 2011 Autor Odesláno 31. říjen 2011 baterka je new,priatiahol som svorky zatial to nerobi Citovat
Mathush Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Skontroloval by som napnutie remeńa a to, či neprešmykuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.