dapata Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Zdravim panove, mam otazecku naty co nekdy byli nebo se chystaji na STK.Na svem aute jsem mel namontovany predni mlhova svetla,bohuzel na nich zapracoval rez a cas ,tudiz nejdrive prestalo svitit leve pote i prave.Neresil jsem to nebot jsem je stejne moc nepouzival.Ted jdu na STkacko,rozhodl jsem se nez resit cim to ze nejdou i po vymene zarovek ( jak se zminuji totalne zarezle vnitrky mlhovek) hledani preruseni v kabelech atd....ze je vymontuji a na technicko auto pristavim bez nich.Myslim si ze v predpisech je povinne jen zadni mlove svetlo,predni je jen doplnkove.Je to tak? Dekuji. Citovat
Rebik Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Je to jak říkáš, pokud tam nebudou nikdo to neřeší... Citovat
gvg Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Můžou bejt zkorodovaný patice žárovek. Já bych asi začal tak, že bych si změřil, jestli jde elektrika ke koncům drátů. Pokud ano, pak bych ta světla rovnou vyměnil. Pokud ne, měření u relé, až se dopracuješ toho, kde by to mohlo bejt. Já bych ale skoro vsadil na ta světla, protože není moc pravděpodobné, že by se ti ty dráty přerušily. Případně kontrola vypínače. Citovat
Pajda Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Pokud tam jsou, musejí být seřízené a funkční. Doporučuju demontáž. Citovat
Guest MilaS Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Možná by stačilo jenom prostříknout konektory, já to měl na vozejku a před technickou jsem to prolil a pohoda. Většinou dráty nebejvají přerušený. Citovat
Driver Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Jestli jsou už hodně orezlý tak je sundej a nezabývej se tím. Na technický to bude ok. Já jsem se jednou na STK dohadoval s technikem kvůli nefunkčnímu zadnímu stěrači (byl to Favorit). Chtěl mě to napsat jako závadu, tak jsem před ním celý to ramínko stěrače odmontoval a řekl jsem mu, že tam žádný stěrač není. Uznal to ale stejně mě vyhodil kvůli něčemu jinýmu Citovat
dapata Odesláno 29. březen 2005 Autor Odesláno 29. březen 2005 Diky za Vase nazory a odpovedi.Udelal jsem to tak ze jsem je vymontoval,byla to taky fuska nebot srouby byli totalne zazrany i do plastu,pro demontaz jsem pouzil pilku na zelezo a doslova jsem je musel vysekavat a pote vytrhnout.Bal jsem se abych neposkodil ramecek nebo celou mlhovku.Po STK jse sice nefunkci vratim na sve misto. Citovat
gvg Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Ty hele a nebylo by lepší tam dát funkční? Ono to opravdu v mlze pomůže a když si budeš dávat práci s tím, abys je tam vrátil, tak proč tam nevráti fungující?? Citovat
dapata Odesláno 29. březen 2005 Autor Odesláno 29. březen 2005 Jo to by urcite bylo lepsi,ale to by muselo byt funkcni cely auto:) Kdyz zacnu od motoru,prevodovky,po obe dve napravy,pres voloviny jako hucici ventilator,spatne tesneni oken,prosedene sedacky,atd.....co ti mam psat 13 let starej vrak, mlhovky ktery krasne sviti to uz nezachrani:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.