Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Napadla mě jedna maličkost. Zda by nebylo vhodné v každé sekci modelů vytopovat třeba 5 nejpodstatnějších vláken, které souvisí s modelem.

U 306 mě třeba napadá rezavění u zadních pásů, nebo prahy na 406 ...

Hlavně jde o dotazy, které se opakují, aby se taková vlákna jen rozšiřovala a nevznikala zbytečně nová.

Neříkám, že vedení musí prolést všechny vlákna v modelech, ale i každý by mohl napsat návrhy do těchto top témat.

Co na to říkáte?

Odesláno

Myslim ze obcas by to nebylo od veci... stacilo by je \"locknout\" uplne nahoru aby kdyz prijde treba neido novy, tak aby to mel hned na ocich a nezakladal tak zbytecne dalsi a dalsi vlakna.. :)

Odesláno

kluci to si fakt myslite ze lidi nebudou zakladat new vlakna? mrknete treba na temata ad vin a historie , je tu jeste jeden problem a to je i osvedceno praxi , lidi ctou max vlaknou o par prispevkach ne o nekolika stranach , chce to proste maximalne vyuzivat hledani ,ale tim nechci rict ze proc ty nektere temata neprílepit nahoru , zkusit se to muže , hod te linky a uvidíme.

Odesláno

Petre s topikem, co ma bambilon prispevku se mi taky nechce cist, to je pravda.. ale zase kdyz neco potrebuju, tak mi nic jineho nezbyva.. :) jinak s tim, ze by se nove prispevky na stejna temata nevytvarely se asi ani nepocita, ale gramotnejsim jedincum by to mohlo dojit a vyuzit tak vlakna starsiho..

Odesláno

Nějak jsem zapomněl na svůj dotaz. Samozřejmě, že budou lidi zakládat opakující se vlákna, ale bude mnohem jednodušší najít ty podstatné.

Zde jsou návrhy do sekce 306:

Věřím, že i ostatní pro další modely přidají své návrhy ... myslím, že nápad to špatný není.

Odesláno

od toho su tu celodenny klikaci na fore co tu kvasia od rana do vecera a

striehnu na niekoho kto zalozi duplicitne vlakno, aby mu tam tento

celodenny klikac pastol link uz existujuceho vlakna... :D

tiez by si obcas zasluzili pochvalu :aut

Vas Marcel :roker

P.S.: Milanov napad nieje zly, ale som si na 100% isty ze ucel aky si od toho slubuje to nesplni... Ved skusit treba.

Odesláno

Marcel: díky za názor. Klikači tu jsou, ale i oni budou rádi, když téma nebudou muset dlouho hledat :D

Taky jsem pro zkoušku, ale myslím, že to dopadne jako se sekcí servis-nej témata, jaksi jsem nezaznamenal vyhodnocení, zda tato sekce splnila účel ... ať tak či onak, je tu a nikomu nepřekáží :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...