Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Hvízdání turba..

Recommended Posts

Guest Jindra_90
Odesláno

Tak pánové, mám na vás otazecku konci mi technicka, tak jsem resil vyfuk...Koupil stredak a koncak a u vymeny zjistil ze jsou zku...ny srouby na prirube Turbo-prvni dil vyfuku.. Nesli dotahnout na max a bylo to tam ocividne volne. Nebyl cas to resit hned tak jsem dal novy vyfuk a jel od ty doby turbo hvizda jako divy. Jasne clovek si rekne netesnost, ale po tydnu jsem se k tomu dnes dostal a dal novy srouby, omatlal tesnicim tmelem, dotahl na max vse ok, ale hvizdani neprestalo, od cca 2200-2600 ot/min hvizda jako pistalka. Jen je mi divny ze se to projevuje pouze za jizdy. Když auto stoji (neutral) a tocim treba az 4000 tisice turbo ani nepiskne :myslim...Tak nekdo nejakej postreh? Diky za rady :aut

Guest Jindra_90
Odesláno

Diky, taky me to napadlo..ale jeste by me zajimalo jak je mozne, ze se to projevuje jen za jizdy a kdyz auto stoji tak nic...Takhle se to celkem spatne hleda:(

Guest Jindra_90
Odesláno

to by stalo za kontrolu:myslim akorat ze je tam prisernej pristup:bacha

Odesláno

chlapi at nezakladam dalsi tema, spinac osvetleni u dveri(zhasina stropni svetlo), da se k nemu zezadu nejako dostat? Vytahnuj jsem ho jenom s jednim konektorem a asi by tam meli byt dva ale tou pididirkou nemam narok ten druhej vydolovat a zapojit:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...