Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

přeprava pro normální lidi - jaka firma???

Recommended Posts

Odesláno

čaute, mám dotaz. chci přepravit kapotu a pár dílu k tomu, ale nevím pomocí jaké firmy. nemám s tím žádné zkušenosti tak dám na vás pokud se v tom někdo orientuje. Přes PPL to nejde že je to moc velké a že to nevezmou, tak jakým způsobem to mám nechat přepravit??? Upozornuji že nemám žádne IČO DIČO nic, prostě jsem normální osoba. Díky za nápady a poučení:o

Odesláno

aha děčín to je blbé, já budu v ostravě v pondělí a pak počítám že pojedu buď ondrášovku do prahy nebo porobeton z ostravy do prahy, že sme mohli dát spycha v olomooci a já to mohl přiblížit, ale to budu vědět až v pondělí co a kam pojedu :( taky se může stát že pojedu olomouckj kaufland a na slovač...

Odesláno

Neskladné

- délka balíku presahuje 180 cm; balík, který nemá pravoúhlý tvar, se posuzuje obdobne, nebo

- soucet všech trí rozmeru balíku presahuje 240 cm a není vetší než 300 cm; balík, který nemá pravoúhlý tvar, se posuzuje obdobne

Jinak tady - http://kzas.ceskaposta.cz/CleanForm.action

Vyjde to na 187kč pokud to někdo neprošlápne:D

A protože to stejně přesahuje tech 240cm tak to nemusi mit ani pravouhly tvar

[upravil dne 27/10/11 22:30 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Mě to teda vychází při zadání těch údajů na jiný peníze, ale to je celkem jedno. Podstatný je jeslti to je do 15 kg nebo 15 a více. Pokud je to nad 15 kg musí to jít jako obchodní balík + neskladné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...