Gargamell Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 Ahoj, mám takové divné potíže. CD se mi načte, hraje. Jakmile nastartuji, hudba skončí načítá se načítá - potom napíše něco jako no disc. Je to originální rádio. Citovat
elton Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 To je proto aby ses věnoval řízení a nebyl rozptylován hudbou:D:D:D Citovat
Gargamell Odesláno 24. říjen 2011 Autor Odesláno 24. říjen 2011 To je proto aby ses věnoval řízení a nebyl rozptylován hudbou:D:D:D Taky mi to napadlo Nevim jestli to může být jen nějaká kravina nebo se mám poohlédnout po novém rádiu. Možná nějaký ten atnišok jsem si říkal. Jakmile jsou vibrace tak se to nechytá. Citovat
Gargamell Odesláno 24. říjen 2011 Autor Odesláno 24. říjen 2011 Vyčisti a uvidí se. A jak na to vyčištění? Citovat
h4wk3y Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 musis rozdelat radio a nejlepe stouratkem do usi(nepouzitym ) namocenym do isopropylalkoholu !!!jemne!!! pojezdit cocku laseru Citovat
bittnerj Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 a co nejdřív nastartovat a pak pustit cd:D Citovat
Cviklík Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 A když vyčištění nepomůže tak si kup P406 ale benzín a tam už to dělat nebude a bude ti to hrát normálně:P Citovat
Gargamell Odesláno 24. říjen 2011 Autor Odesláno 24. říjen 2011 a co nejdřív nastartovat a pak pustit cd:D Nene, nepomáhá Citovat
Gargamell Odesláno 24. říjen 2011 Autor Odesláno 24. říjen 2011 A když vyčištění nepomůže tak si kup P406 ale benzín a tam už to dělat nebude a bude ti to hrát normálně:P Vtipálku. Možná ještě vymenim silentbloky u toho HDička třeba i to by mohlo pomoci Citovat
h4wk3y Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 uz nic neopravuj, kdyz to chces strelit... setri si penize na opravy Focuse ne sry, ale nedalo mi to ... jeste by tam nekde u laseru mohl byt trimr, kterym by se mohl dat nastavit proud laserem..... ale nevim, jeslti to maji i autoradia... Taky mi CD uz dost blbne, tak se do toho nekdy musim pustit.... Citovat
tadom Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 jeste by tam nekde u laseru mohl byt trimr, kterym by se mohl dat nastavit proud laserem..... Aby z toho neudělal vypalovačku. Citovat
h4wk3y Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 neee zlobil nam doma letity CD prehravac Sony, a bylo nam porazeno v origo Sony servisu, ze je tam pred laserem tento trimr, aze tim se opravuji vsechny spatne ctouci/stare/vysvicene CD mechaniky... Opravdu tam byl, tak se jen o milimetr pootocilo trimrem a cte jak za svych mladych let... Ale jestli je tam ten trimr i u autoradii, to netusim... Citovat
BV406 Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 sem tam se mi to take stavalo a stava, jestli jsem to pochopil spravne, sednes do auta, otocis klickem, rozehraje se cd, nastartujes a uz se nechytne ... zkus to cd vytahnout a znovu vlozit, tohle mi vzdy pomuze ... urcite ale nic nezkazis tim, ze radio vytahnes, rozeberes a procistis, to uz jsem na svem starem take delal, bylo to v pohode a slapalo dal ... Citovat
h4wk3y Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 ja uz to cistil dvakrat a moc to nepomaha... CDcko se rozbehne tak 4te zastreceni apri nejake vetsi nerovnosti na vozovce se sekne a zase musim vytahnout a zastrcit... a to zas tak na 4krat... Citovat
Gargamell Odesláno 25. říjen 2011 Autor Odesláno 25. říjen 2011 No, tak se na to asi budu muset mrknout. Jen bych nerad dopadl tak, že vyndam radio a už to nedám dohromady. Díky za tipy. Citovat
Milhaus65 Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 Takto se chová vadná mechanika v origo radiu 406. Nemá smysl to rozdělávat, čistit. Posíláme na opravu tuším f. Eurospace Praha. Výměna laseru. Cena kolem 3000- 3500 kč. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 Je to opravdu tak.cena je neskutečná.Mám úplně ten samej problém už asi rok,už mi to nenačte ani při vypnutém motoru.načte 1cd z 50ti (nepoužívám originál cd).Nepomáhá vyndavat a zandavat cd,mačkat na něco atd.. vyndal jsem ho,vyčistil jako psal h4wk3y a cd naskočilo dřív než zhaslo žhavení.Vše OK (asi tak na dva měsíce) pak to šlo zas z kopce a ted už cd nepoužívám. Nicméně kdyby tam bylo nějaké to štelování tak bych si zas CD klidně poslechl Citovat
marko306 Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 Tento istý problém som mal aj ja na mojej ex 306 s origo autorádiom na CD. Rozoberal som, čistil som vatou, čistiacim CD, origo CD, napalované CD a stále bez zmeny, ako náhle som naštartoval tak už to nehralo. S touto vadou som 306 aj predal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.