Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
To je proto aby ses věnoval řízení a nebyl rozptylován hudbou:D:D:D

Taky mi to napadlo :D Nevim jestli to může být jen nějaká kravina nebo se mám poohlédnout po novém rádiu. Možná nějaký ten atnišok jsem si říkal. Jakmile jsou vibrace tak se to nechytá.

Odesláno
A když vyčištění nepomůže tak si kup P406 ale benzín a tam už to dělat nebude a bude ti to hrát normálně:D:P

Vtipálku. Možná ještě vymenim silentbloky u toho HDička třeba i to by mohlo pomoci :D

Odesláno

uz nic neopravuj, kdyz to chces strelit... setri si penize na opravy Focuse :aut

ne sry, ale nedalo mi to :D...

jeste by tam nekde u laseru mohl byt trimr, kterym by se mohl dat nastavit proud laserem..... ale nevim, jeslti to maji i autoradia... Taky mi CD uz dost blbne, tak se do toho nekdy musim pustit....

Odesláno

neee :D

zlobil nam doma letity CD prehravac Sony, a bylo nam porazeno v origo Sony servisu, ze je tam pred laserem tento trimr, aze tim se opravuji vsechny spatne ctouci/stare/vysvicene CD mechaniky...

Opravdu tam byl, tak se jen o milimetr pootocilo trimrem a cte jak za svych mladych let... :D

Ale jestli je tam ten trimr i u autoradii, to netusim...

Odesláno

sem tam se mi to take stavalo a stava, jestli jsem to pochopil spravne, sednes do auta, otocis klickem, rozehraje se cd, nastartujes a uz se nechytne ...

zkus to cd vytahnout a znovu vlozit, tohle mi vzdy pomuze ...

urcite ale nic nezkazis tim, ze radio vytahnes, rozeberes a procistis, to uz jsem na svem starem take delal, bylo to v pohode a slapalo dal ...

Odesláno

ja uz to cistil dvakrat a moc to nepomaha... CDcko se rozbehne tak 4te zastreceni apri nejake vetsi nerovnosti na vozovce se sekne a zase musim vytahnout a zastrcit... a to zas tak na 4krat...

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Je to opravdu tak.cena je neskutečná.Mám úplně ten samej problém už asi rok,už mi to nenačte ani při vypnutém motoru.načte 1cd z 50ti (nepoužívám originál cd).Nepomáhá vyndavat a zandavat cd,mačkat na něco atd.. vyndal jsem ho,vyčistil jako psal h4wk3y a cd naskočilo dřív než zhaslo žhavení.Vše OK (asi tak na dva měsíce) pak to šlo zas z kopce a ted už cd nepoužívám.

Nicméně kdyby tam bylo nějaké to štelování tak bych si zas CD klidně poslechl :)

Odesláno

Tento istý problém som mal aj ja na mojej ex 306 s origo autorádiom na CD. Rozoberal som, čistil som vatou, čistiacim CD, origo CD, napalované CD a stále bez zmeny, ako náhle som naštartoval tak už to nehralo. S touto vadou som 306 aj predal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...