Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte

Potreboval by som poradit, uz som zufaly. Problem je ze po zaradeni prevodoveho stupna 1 az 5 sa z prednej casti ozyva rapkavy traktorovy zvuk. pokial ide motor na prazdno je uplne tichy a az ked pustim spojku zacne to neuveritelne rapkat. Inak nema to vplyv na otacky ani na ziadnu inu jazdnu vlastnost.

Vymenil som pravu poloos, tycky stabilizatora, olej, silenbloky, capy.

Neviete niekto co by to mohlo byt ?..niesom mechanik a tak si vsetko nechavam robit v servise..a uz ma to stalo velmi vela penazi.

PEUGEOT 307 !.6 benzin 16V

r.v. 2002

Dakujem za pomoc

Odesláno

no, to som zabudol....cim rychlejsie sa auto pohybuje, tym je to rapkanie rychlejsie (aj bez plynu) na neutral je pocut len naozaj uplne jemne...clovek sa musi extremne zapocuvat..

hlavne je to pocut LEN pri pohybe auta.

V zakrutach je to rovnake ako na rovine..nemeni sa ten zvuk.

Odesláno

když tomu moc nerozumíš, zajeď k mechanikovi, když to rapká jen při jízdě,bude to něco s převody (spojka,převodovka,poloosy,ložiska kol)

je lepší,aby to viděl (slyšel) odborník, možná je to jen blbost:myslim

Odesláno

jasne ja viem, len posledne 2 tyzdne chodim po servisoch a uz som tam nechal pekne peniaze..vselico vymenili a stale to rapkanie tam je ... mna napadlo ci by to nemohol byt diferencial ..? ..skoda ze niesom mechanik, teraz by sa to zislo..

Odesláno

na stredu som objednany do Peugeot servisu, tak snad zistia co to je a ze oprava nebude moc nakladna..uz ma to moc nebavi...som viac v servise ako na cestach.:grr

Odesláno

Bol som dnes v Peugeote a bolo mi povedane ze je to nieco v diferencialy alebo v prevodovke a ze to treba otvorit aby sa vedelo ze co....a cena ze bude urcite nad 500 eur :(

Prosim, nepoznate niekoho v okoli Bratislavy kto sa zaobera opravou Prevodoviek ??? ..Rad by som siel na odporucanie...lebo tie Bratislavske servisy.......nic moc...

Dakujem

Odesláno

ja mam ten isty problem a je to ta kladka. a vies ako som na to prisiel? sku to takto. nastriekal som cistiaci spray brzd na remen pred na pinaciu kladku a hned ten rapkavy zvuk bol vyraznejsi. potom som celu kladku zaolejoval WD 40 a prestalo to. no najlepsie je na tom to , ze potom som zhodil remen a skusal volu na volnobezke, napinacej kladke a tak. vsetko bolo v poriadku. mechanik mi povedal ze moze byt chytena, ked som to nahodil naspat vravel ze sa trasie viac ako by mala. -vymena-

. ale bud v pohode vyjde ta to do 100 eur

Odesláno

Presne viem o čom hovoríš. Bol som s tým prave teraz. Motor vo volnobehu na mieste nic. Tak sme sa boli previesť. Výsledok : s naväčšou pravdepodobnosťou prevodovka. Pýtal sa ma kedy bol menený prevodový olej. Vraj pozru najprv to. Ale ak nezaberie, tak nova prevodovka. S usmevom mi navrhol origoš 3000-4000€ :D no po mojej reakci zistil že touto cestou to nepojde tak navrhol nahradu alebo použitý diel 300-400€. Ale všetko sa bude riešiť až buduci tyzden.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...