Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dej tam cokoliv. stejnak je to vsechno cina...

koupil jsme nejakej za 500 a chodi naprosto paradne... displej mam zatim v kufru a posloucham jen pipani.... jen to malo slysim, tak s eporad pripravuju, ze to dotahnu pod predni sedacku, ale porad neni cas a chut rozdelavat interier :D

Odesláno

No to by byl ten co sem dokonce chtěl...ale jak je to s tim tažným? Když budu mít káru tak to prostě bude řvát při couvání, nebo je tam nějakej mod na přívěs?

Odesláno

To si delate prdel? to fakt nekdo chce aby mu tam řvala nejaka žanska? a jeste lepit nekam na palubku nejakej displej?? ja mám BS 200 od KEETEC jsou na to bezproblemu nahradni cidla a navic maji jen 1,9 cm. U tech extralevnych se nám parkrat stalo ze nevydrzeli prvni zimu

Odesláno

ten zenskej hlas nechci..jen ze je to nahodou ten model co sem linkoval.

Vitku-pokudmas nejaky zkusenosti tak neco doporuc,popr linkuj..krome toho keetecu..

A 2 vec - senzory do narazniku,nebo by mohly bejt v tom cernym plastu dole na vyku kufru?

Odesláno

ja koupil nejaky keetec nebo co pres Aukro asi za 400 a je to jen zvukovej, vyvedeny to mam na \"C\" sloupek na strane ridice (hatchback) a funguje to dobre i to dobre slysim ... daval jsem to tam sam podle navodu tady na foru v sekci \"udelej si sam\" s prispenim Schreeka ktery mi promeril kabliky u zpatecky :papa

Odesláno

ale fuj takova pravopisna hrubice .... no ze spodu vika kufru toho pipani podle meho nazoru moc neuslysis ;-) nicmene stoji za to to zkusit a kdyztak se umisteni bzucaku da predelat (alespon tedy vetsinou...)

Odesláno

Sorry,mastim to o hodine na telefonu....myslel sem ta cidla..pipak dam nekam do interieru.

A to viko mi opravila t9..ale mam to po sobe cist...diky za opravu

Odesláno

no kam .. do zadniho narazniku :) checkni to vlakno - btw to je tezka rada kdyz ani nemas svy auti v podpisu ;)

Odesláno

Jj, to už mám samozřejmě nastudované, ale asi sem to nepopsal dost jasně tak přikládám obrázek.

Jo ajak je to s tim přívěsem. Bude mi to řvát?

senzory.jpg

Uploaded with ImageShack.us

nějak ten obrázek vypald

[upravil dne 25/10/11 10:42 od ZoSo]

[upravil dne 25/10/11 20:39 od ZoSo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...